O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Světlo nad jídelním stolem - elektrika
Dobré dopoledne, chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s tímto: chceme nad jídelním stolem o…
zeneva
Před 8 lety
9
Stavba domu s malými dětmi a návrat do práce
Zdravím, prosím o radu ty z vás, kdo už mají postaveno. Naše situace: Plánujeme na jaře 2018 za…
nesvatbovi4
Před 8 lety
26
Jaké vybrat venkovní dveře do garáže?
Ahoj, jakým způsobem jste vybírali dveře do garáže. Vchodové máme objednány, stejně jako garážo…
jaruskatru
Před 7 lety
11
Bidetová sprška - kam umístit?
Ahoj, mame wc siroke 85 cm. Bude tam klasicke zavesne wc. Chceme mit na toalete bidetovou sprsku, a…
rouman
Před 8 lety
6
Zkouška těsnosti venkovní kanalizace
Dobrý den, nechali jsme si instalovat domovní ČOV ke starému domu. Na úřadě po nás chtějí zkoušku t…
tulda27
Před 8 lety
2
Geologický průzkum na pozemku, je důležitý?
Dobrý den, chci se zeptat, je důležité dělat na pozemku geologický průzkum? Projektant tvrdí, že an…
6miska4
Před 6 lety
5
Zateplení stropu - chytrá pěna vs. PUR pěna vs. foukaná vata
Dobrý den. Zjišťujeme zateplení stropu máme nabídky na chytrou pěnu, Pur pěnu a foukanou vatu. Co j…
r4d3k74
Před 8 lety
15
Koupelna 2x2m, je to reálný?
Myslite, ze je realna koupelna v takto malem prostoru? V patre budeme mit vetsi s vanou, v prizemi …
nesvatbovi4
Před 8 lety
9
sponzor fóra
Jaký odstín vinylu k antracitovým oknům?
Ahojte, chtěla bych moc poprosit ty, kteří mají jako my antracitová okna v interiéru, jaký odstín d…
krisstynka16
Před 8 lety
5
Jak odinstalovat klasické žaluzie?
Máme na okenním rámu nainstalované klasické žaluzie a chci je dát komplet pryč. Jen nevím jak na to…
plaintruth
Před 8 lety
3
Osvětlení schodů - doporučení
Ahoj, nemáte někdo tip na zápustná světla pro osvětlení schodů, které pasují do krabičky KU68 a jso…
doog
Před 8 lety
2
Dotaz na postup zasíťování
Zdravím, s přítelkyní chceme v budoucnu začít stavět a máme přislíbený pozemek který dostaneme, ale…
tovit
Před 7 lety
9
Tmavě šedá francouzská okna s bílými střešními okny v jedné místnosti
Dobrý večer, prosím o radu ohledně barvy oken. S přítelem stavíme bungalov, chceme mít v obýváku (s…
stresnioknaeshop
Před 8 lety
3
Reliéfní dlažba do interiéru, máte zkušenost s údržbou?
Nemáte prosím někdo zkušenost s reliéfní dlažbou do interiéru? Konkrétně se mi líbí tato. Ale nevím…
petrdor
Před 8 lety
1
Příliš malý pozemek (350m2) na stavbu domu
Ahoj všem, stavěli jste někdo na takto malý pomezek? Prosím o vaše názory a zkušenosti. Pozemek je…
bamak
Před 7 lety
18
MPO matrace, máte někdo zkušenost?
Ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost se značkou MPO Matrace. Předem děkuji.
mat11
Před 8 lety
3
Palubky na stropě v moderním interiéru
Ahoj, máte někdo palubky na stropě zároveň s moderním interiérem? Přemýšlíme, zda dát do všech míst…
jumpmans
Před 8 lety
9
Dřez - nerez vs. tkaná struktura
Hezké dopoledne :-) Už máme vybraný dřez - tvar, ale teď si musíme vybrat i povrch, který dělají b…
alenajung
Před 7 lety
9
Jak "zlegalizovat" komín - neplatná revize?
Zdravím, máme novostavbu (rok starou) a nechávali jsme si dělat i při stavbě komín. Samozřejmě…
petrmm
Před 8 lety
4
Uzavřít nebo nechat vymrznout letos hrubou stavbu?
Zdravím. Chci se zeptas na vas nazor. Hruba stavba bude hotova. Otazka zni jestli mám stavbu necha…
r4d3k74
Před 8 lety
27
Přesah střechy u štítu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak jste řešili přesahy střechy u bungalovu s vazníky sedlový tvar…
travas
Před 8 lety
2
Ohláška stavby, jak dlouho vám trvalo vyřízení?
Dobry den,zajimalo by mě prosim jak dlouho Vam trvalo vyrizeni ohlasky stavby??od uplneho zacatku c…
jitulkaka
Před 8 lety
21
Rekreační chata - krytina na střechu
Dobrý den, prosím o radu jakou krytinu zvolit na dřevěnou chatu s pultovou střechou, cca 30m2? Chat…
coleman_strecha
Před 8 lety
2
Černobílá tapeta, inspirace
ahoj :-) prosím nevíte někdo o pěkné černobílé tapetě do ložnice?s květinovým vzorem.bohužel nemů…
alzzzbeta
Před 8 lety
2
Stůl v bílém lesku, jaká je údržba?
Ahojte, chci se zeptat na Vaše zkušenosti se stolem s bílým leskem :)? Co se týče údržby, případnéh…
kamilkko
Před 8 lety
5
Tip na truhláře kuchyně z okolí Ostravska
Dobrý den, je tady někdo, kdo má kuchyň z okolí Ostravy? Můžete doporučit truhláře? Případně prosím…
spaly
Před 8 lety
3
Vadí stolní trouba u lednice?
Ahoj, měla bych takový "praktický" dotaz - nevíte někdo, zda vadí mít wawky (topení) vedle toho sto…
jsemmisa
Před 8 lety
1
Spor o hranici pozemku
Dobrý den. Byl jsem od r. 1972 s otcem majitelem 1/2 domu a vedle něj, jsem sám za sebe v zahra…
lala211
Před 7 lety
26
Prosím pomoc - regulace průtoku u podlahového topení
Ahoj, bohužel jsme naprostí laici a co si nenapíšeme, tak nevíme. Už sice nějakou dobu topíme, ale…
michalka_rusovic
Před 4 lety
6
Beton ve věnci - jsou ty praskliny v pořádku?
není jich moc, průměrná šířka praskliny cca 1mm
r4d3k74
Před 8 lety
4
1
2
…
573
574
575
576
577