O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Veolie trvá na vodoměrné šachtě - jak řešit?
Zdravím, pořebuji poradit. V papírech od Veolie je uvedeno, že pokud bude vodoměr umístěný do 20 m …
ondra_cha
Před 8 lety
4
Dřevostavby Vikymont a Stebel - recenze
Má prosím někdo zkušenost s těmito firmy? Chtěli bychom stavět a zajímala by mne plus mínus cena a …
nchudikova
Před 8 lety
3
Sádrové omítky - Pardubice nebo Hradec Králové
Zdravím nemá někdo v okolí Pardubic a Hradec Králové rozestavenou novostavbu, kam bych se mohl dojí…
luandro
Před 6 lety
4
Dřevomont Šumava - máte někdo zkušenost?
Dobrý den, chtěl bych se touto cestou poptat, jestli někdo neznáte tuto firmu? Vybrali jsme si o…
mh7
Před 8 lety
1
Kvalita pokládky izolační vaty nad stropem RD
Dobrý den, rád bych se vás zeptal na váš názor. Řemeslník mi položil vatu o tl. 40 cm nad strop …
wries
Před 8 lety
7
Vinyl na vanu
Dobrý den, poradte prosím, zařizujeme si bydlení a dáváme všude stejnou vinylovou podlahu. V ko…
napoleoniii
Před 8 lety
4
Osvětlení do kuchyně, prosím o radu
Zdravím, řeším teď dilema s osvětlením do kuchyně. Jaké světlo byste dali na stěnu pod šikminu (…
jakuda
Před 8 lety
15
Koupelnové doplňky v moderním designu - doporučení
Dobry den, aktuálně řeším dovybaveni koupelny doplňky (mydlenka, sklenička na kartacky, vesaky apod…
oskar83
Před 8 lety
3
sponzor fóra
Zděný zahradní domek
Dobry den. Planujeme zdeny zahradni domek s valbovou strechou. Mel by byt ve stejnem stylu jako d…
ellenb
Před 8 lety
1
Kam byste dali pračku a proč?
Ahoj, přemýšlím, kam umístit pračku. Mám několik možností, ale ani jedna mi nepřijde jako nejlepší …
lusipinka
Před 8 lety
11
Odkup vodního díla, máte zkušenost?
Je tady někdo, kdo vlastnil vodní dílo a podařilo se mu ho odprodat vodárnám, v mém případě je to S…
romik67
Před 8 lety
1
Quick step vinyl glue - spotřeba lepidla
Dobrý den, máte někdo vinylové podlagy quick step vinyl glue? Jakou jste měli spotřebu lepidla? …
lucifer8
Před 8 lety
1
Rekonstrukce jádra typu B - zkušenosti a rady
Máte prosím zkušenost nebo tip jak zrekonstruovat tento typ jádra? chci sprchový kout a co nejnižší…
milaf1
Před 7 lety
15
Fasáda Weber HN3D. Máte jí někdo?
Máte prosím někdo tuto fasádu?Potřebovala bych vědět, jak vypadá v reálu. Moc děkuju :-)
zdenna
Před 7 lety
4
Střešní okna - bílá vs. dekor dřevo
Prosím máte někdo v jedné místnosti střešní okno v dekoru dřeva a obyč. okno v barvě bílé? Střešní …
kkaccullka
Před 8 lety
7
Černá digestoř, jaká je její údržba?
Dobrý den, má někdo zkušenost s černou digestoří co se týče údržby? Nerez mi přijde na údržbu horší…
rona17
Před 8 lety
9
Krbová vložka vs. biokrb
Zdravím, prosím o radu. Chceme v obýváku krb, máme komín a koupenou levnou krbovou vložku Kratki ja…
agenn
Před 7 lety
10
Přemístění nové linky, nebo koupit jinou?
Ahoj, moc mě zajímají vaše názory, zkušenosti. Doma se absolutně nemůžeme dohodnout. Kupujeme p…
bamak
Před 8 lety
16
Uspořádání kuchyně a oken - je to v pořádku?
Zdravím, zasílám plánek kuchyně, který jsme vytvořili v kuchyňském studiu. Jde mi hlavně o uspoř…
lusipinka
Před 8 lety
13
Máte někdo cementovo-vápenné omítky této značky: Optolith?
Dobrý den, máte někdo zkušenost s tímto materiálem? optolith optomur muralith light plus? Mát…
lucifer8
Před 8 lety
1
Máte někdo odstín fasády Cemix se64?
Máte prosím někdo na baráčku tento odstín fasády? Případně foto? Děkuji
lucka48
Před 8 lety
1
Krb - obklad vs. šedá malba, vaše inspirace
Ahoj, mohl bych poprosit o fotky Vašich krbů? Řeším dilema mezi obkladem krbu (šedá dlažba, káme…
maximsoon
Před 8 lety
1
Bungalov 4kk + menší PC pracovna, vaše připomínky
Dobrý večer, chtěl bych znát váš názor na tento RD, moc se nám s manželkou líbí. Nestavíte někdo…
maty56
Před 8 lety
12
Hrubá stavba vs. stavba na klíč
Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti se stavbou dřevostaveb ve dvou zmíněných variantác…
vrajmantak
Před 8 lety
4
Příprava na šalování - co říkáte na takto vyvrtané díry?
Díry mi zedníci vrtali zevniř domu, kde byla díra čístá, z druhé strany se to vždy takto vylouplo. …
vrajmantak
Před 8 lety
4
Sekční garážová vrata Lomax - seřízení výšky
Zdravíčko, nevíte prosím vás někdo,zda se dají sekční garážová vrata Lomax později výškově doseřídi…
oskar83
Před 8 lety
1
Tloušťka laminátové podlahy 7mm - je dostačující?
Dobrý den, máme bungalov dřevostavbu a sháníme laminátovou podlahu. Vzor, co se nám líbí a je pro n…
specnaz84
Před 8 lety
2
Vinylová podlaha, poradíte kam zajít v Brně?
Rekonstruujeme RD a pomalu se rozlížíme po podlahové krytině. Uvažujeme o vinylové podlaze. Co se c…
soleilll
Před 8 lety
2
Příprava rozvodů pro kuchyňskou linku - Brno a okolí
Ahoj, doporučte mi firmu/řemeslníky, co by nám kvalitně a rychle udělala rozvody elektro, plyn, vod…
jerra
Před 8 lety
3
Tepelné čerpadlo vzduch voda NIBE 2120
Pokud někdo máte TČ NIBE 2120, bude vděčná za pár informací. Projektant obesílal firmy pro náš dům…
charado
Před 8 lety
30
1
2
…
575
576
577
578
579
…