O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
HP domy vs. Qhouse - recenze
Zdravím příznivce dřevostaveb, asi jako většina místní členů vybírám firmu pro výstavbu dřevostavby…
haplji
Před 4 lety
18
Jakou zvolit minerální vatu?
Ahoj, zvažujeme jakou zvolit vatu pro zateplení stropu mezi trámy, tl. trámů je 180 mm. Můžeme mít …
lindaaa10
Před 8 lety
11
Jakou barvu vstupních dveří zevnitř, pokud jsou interierové bílé?
dobry vecer, v zakladu mame cele vstupni dvere dub, interierove dvere planujeme bile. je vhodne mit…
jenies
Před 8 lety
2
Podlahy anhydrit všude kromě koupelen a garáže
Dobry den, mam dotaz ohledně podlah. Kvuli vysce stropu davame anhydrit. Ale do koupelen WC garaze …
bamak
Před 8 lety
13
Schody z masivu - poraďte dobrého truhláře
schody z masivu - poraďte dobrého truhláře - nejlépe Zlínský kraj
dali86
Před 8 lety
1
Změna sedlové střechy na valbovou v hotovém projektu
Dobrý den, nevíte prosím někdo, kolik času a peněz by stála změna střechy v hotovém projektu? Musel…
inkajanakova
Před 8 lety
10
Dřevěné vs. hliníkové venkovní žaluzie
Ahoj, máte někdo dřevěné venkovní žaluzie? Jaké jsou jejich vlastnosti a životnost v porovnání s hl…
jakuda
Před 8 lety
1
Územní rozhodnutí a územní plán
Vlastníme pozemek v obci, ve které zatím není územní plán a loni jsme se rozhodli, že na něm chceme…
horas
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Elektrokotel vs. plyn - vodní podlahové topení
Zdravím, témat tu je mraky, snažím se najít co bych potřeboval, ale nějak se prostě nedaří :-(. …
lagys
Před 8 lety
22
Hypotéka - zálohy
Zdravím všechny co stavěli, nebo staví. Chtěl bych se zeptat na zkušenost s hypotékou a stavbu s…
tometa
Před 8 lety
4
Sedací souprava z Mirjan24 nebo nábytek Helcel - recenze
Nemáte někdo z těchto obchodů sedačku??? Popřípadě zkušenosti s těmito prodejci??? Děkuji
elodii
Před 8 lety
1
Vsakovací jáma - jak postupovat?
Zdravím našla by se hodná duše, která by mi vysvětlila kde vysypat strusku kde dat geotextilii atd …
cizovi
Před 8 lety
7
Montovaný dům nebo dřevostavba do 1 milionu
Ahoj, Zvazujeme stavbu montovaného domu. Pozemek mame. Chteli bychom ho ale poridit co nejlevneji…
zubr487
Před 5 lety
21
Fasáda vs. střecha se štíty
Dobrý den, třeba někdo poradíte, kdo má také štítovou střechu - my tuto - http://www.euroline.cz/cz…
sarkenzi
Před 8 lety
1
Postačí v přízemí domu pouze podlahové topení?
Zdravím, plánujeme patrový dům a v přízemí pouze podlahové topení + krb v obývacím pokoji. V prv…
eliskaxox
Před 8 lety
26
Designové žárovky jen s kabelem, máte někdo v interiéru?
Nemátě někdo takové ty designové žárovky jen s kabelem? Ráda bych nějaké opravdové fotky v interiér…
karol_mrkev
Před 8 lety
1
Brána sunoucí se před plotem, lze to?
Uvažujeme o samonosné vjezdová bráně 4,5m, ale možná by byla jen za předpokladu, pokud by se sunula…
tulda27
Před 10 měsíci
13
"Odfláknutá" práce řemeslníka - jak řešit?
Krásný den všem, prosím o radu, zkušenosti, cokoliv... Nechali jsme si u truhláře zhotovit pr…
ivankafiury
Před 7 lety
24
Nevíte co je za obklady a dlažbu?
Dobry den, nepoznal by prosim nekdo o jake obklady a dlazbu se jedna, nebo neznate neco podobneh…
marketmmm
Před 8 lety
1
Plot ze štípaných tvarovek - firma z Olomouce
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně plotu ze štípaných tvarovek. Celkově ve stavebnictv…
togi84
Před 8 lety
1
Jakou podložku zvolit pod plovoucí podlahu s podlahovým topením?
Prosím všechny o radu, případně vlastní zkušenost. Jakou podložku máme dát pod plovoučku, když máme…
viados
Před 8 lety
12
Jak se zbavit kopřiv?
Ahoj, na nové zahradě mám přímo uprostřed velký trs kopřiv. Ale zbavit se jich se mi nedaří. Musím …
vrajmantak
Před 8 lety
17
Kde sehnat vzorky pracovní desky Egger?
Zdravím :-) Nevíte někdo, kde jdou sehnat vzorky pracovní desky značky Egger? Ať už třeba přes int…
tomas80
Před 7 lety
22
Přiznané trámy na vazníkové konstrukci střechy
Zdravím. Musím udělat vazníkovou střechu, už je pozdě předělávat konstrukci domu jako nosné zdi atd…
ladislavpetra
Před 8 lety
1
Zalití podlahového topeni - porovnaní
Dobry den, jsme ve fazi, kdy vybirame cim zalejeme podlahove topeni. nabidku mame na Anhydrit (…
olivie82
Před 8 lety
3
Epoxidová podlaha v domě - údržba a zkušenosti
Ahojte. Prosím Vás, máte niekto skúsenosti s epoxidovou liatou podlahou v obytnom dome? Aká je jej …
majaga
Před 8 lety
1
Sháníme zedníka z okolí Frýdku Místku
Dobrý den, sháníme zedníka na obložení koupelny, máte někdo kontakt na zedníka z okolí Frýdku-Míst…
xmisulkax
Před 8 lety
1
Jak se zbavit krtka?
Dobrý den, prosím o nějaký účinný tip, jak se zbavit krtka. Na dvorku nám rostou velehory a n…
dana_racko
Před 2 lety
1
2
36
Kolaudace - musí být razítko od stavebního dozoru?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když se staví dům svépomocí, je povinnost mít razítko stavební…
sathine
Před 8 lety
4
Jak správně omítnout nadstřešní část komínu?
Ahoj všem, poradíte mi někdo, jak správně omítnout nadstřešní část komínu tak, aby přes něj nezaték…
davecom
Před 8 lety
1
1
2
…
577
578
579
580
581
…