O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jiná barva dveří a zárubní, máte někdo?
Prosím máte někdo hnědé dveře a šedé zárubně? Děkuji za odpověď
blahova_andrea
Před 8 lety
3
Co je to za dveře?
Moc se mi líbí dveře viz. obrázek. Ví prosím někdo, co je to za konkrétní značku a odstín dveří?Moc…
martii1
Před 8 lety
4
Kuchyně na míru z Ostravy a okolí
Prosím o recenze, kde jste si nechávali dělat kuchyně v Ostravě a okolí? Poradí mi někdo nějakého š…
martinaimarek
Před 8 lety
3
Plastová nebo dřevěná okna?
Dobrý den prosím o radu jaká okna a jaké jsou vaše zkušenosti,co muzete doporučit?
wario
Před 7 lety
4
Rekonstrukce malého bytu - vaše inspirace
ahoj, mate nekdo maly byt okolo 70m2? budeme rekonstruovat,tak bych se rada inspirovala usporadanim…
vrajmantak
Před 8 lety
5
Hydrogeologický průzkum - výsledek
Dobrý den, stavitelé :) Obracím se na Vás s dotazem k výsledku hydrogeologického průzkumu pozemk…
cernamartina3
Před 8 lety
1
Závěsy na míru - vaše zkušenosti a doporučení
Ahoj všem, řeším momentálně dost palčivý problém závěsů. Máme v obýváku velké francouzské okno a…
dominika1989
Před 8 lety
3
Zastřešený bazén jako zimní zahradu
Máte někdo zastřešený bazén jako zimní zahradu? Uvažujeme místo klasického nízkého zastřešení.....p…
frangipani_cz
Před 7 lety
2
sponzor fóra
Posuvně sklopné dveře - opravdu se otvírají tak špatně?
Prosím kdo máte doma posuvně sklopné dveře - opravdu se otevírají tak špatně? Zvládnou otevřít děti…
kataw
Před 7 lety
11
Společné územní rozhodnutí a stavební povolení
Zdravím :-) jsme teď ve fázi, že jsme 14.9. podali žádost o vydání společného územního rozhodnutí a…
plaintruth
Před 8 lety
23
Stavba bez čísla popisného a evidenčního - dostaneme hypotéku?
Ahoj, prosim o radu. Radi bychom koupili maly starsi domek k rekonstrukci, mame docela omezeny rozp…
jumpmans
Před 8 lety
3
Poradíte kam umístit TV?
Dobré ráno, chtěla bych Vás poprosit o Váš názor na umístění TV v obývacím pokoji viz. půdorys. Nem…
barca3979
Před 8 lety
11
Spoluvlastnictví - ano nebo ne?
Hezký den, chceme s přítelem stavět a já mám naspořené nějaké peníze, tudíž já budu financovat poze…
teron
Před 8 lety
6
Prosím, poraďte s rozmístěním kuchyně
Moc prosím o radu... Konečně máme jasnější prostor. Skříňky jsou orientačně.. Místnost "dole" je…
lucaz
Před 8 lety
6
Zkušenosti s firmou Roofs Group
Ahoj má někdo zkušenosti s firmou ROOFS GROUP po celým internetu nemůžu najít hodnocení. Moc by mi …
annachr
Před 8 lety
1
Stavbyvedoucí vs. stavební dozor
Hezký den, vyřizujeme stavební povolení na RD do 150 m2. Chceme stavět svépomocí a začali jsme poma…
luckiesj
Před 8 lety
22
Projektant z Brna, cena a doporučení
Dobrý den, prosím je tu někdo z Brna či okoli, kdo si nechal dělat projet na stavbu RD? Na kolik …
mirekb
Před 8 lety
4
Zkušenosti s firmou Roofs Group
Ahoj má někdo zkušenosti s firmou ROOFS GROUP po celým internetu nemůžu najít hodnocení. Moc by mi …
annachr
Před 8 lety
1
Moření trámů, kdy?
Ahoj, prosím kdy se barví (moří) trámy vaznic a podbití střechy? Máme hotový krov, ale zatím v zák…
vrajmantak
Před 8 lety
2
Zdivo Heluz - tloušťka 30 nebo 40?
Dobry den,chceme stavet barak z cihel heluz a nevime jaka je lepsi tloustka zda 30 nebo 40. Mate ne…
majdapes
Před 7 lety
7
Vjezdová originální vrata - inspirace
Ahoj, máte někdo nějaká originální vrata? Mohu poprosit o fotku? Díky
ivankafiury
Před 7 lety
2
Zahradní domek - dřevěná vs. plechová konstrukce
Rozhoduji se zda jít do dřevěného či plechového domku (možná i zděného) na zahradu. Rozměr domku…
travas
Před 8 lety
7
Rekonstrukce WC jaká je cena?
Dobrý den, chystám se provést rekonstrukci starého WC v bytovce. Kdo rekonstruoval tak na jakou cen…
kriistl
Před 8 lety
2
Hutnit pěnové sklo?
Mám základové pásy, poté jedeš šár ztraceného bednění. Poté jsem nasypal do prostoru mezi ztracené …
bohudam
Před 8 lety
13
Je reálné se vejít do 3 milionu?
Zdravím všechny, chtěl bych se touto cestou zeptat zda jste někdo stavěli něco takového a zda je re…
iveta_89
Před 8 lety
3
Jak byste řešili vyrovnání nerovností plošné hydroizolace základové desky?
Dobrý den, jakým způsobem by jste řešili vyrovnání nerovností plošné hydroizolace základové desky. …
linaka
Před 8 lety
8
KG trubky (kanalizační) částečně v betonu
Co si myslíte o tom (popřípadě zda máte zkušenost), když bych KG trubky (kanalizační) zalil částečn…
josefx
Před 1 rokem
15
Překlady, je tato skladba v pořádku?
Potrebuju radu ohledne prekladu. Mam zdivo tloustky 30 cm. Okno bude na vnejsi casti. Je tedy sklad…
zaplik1
Před 8 lety
2
Radon a topné podlahové fólie Ecofilm
Krásný den všem, ptám se za kamarádku: na pozemku mají nízkou hodnotu radonu, proto nedělali odvětr…
zeneva
Před 8 lety
6
Poraďte, jak máte "zamaskovanou" čističku?
Ráda bych kolem ní něco zasadila.- vyšší trávu, nějaký keř a podobně.Pokud máte fotku, budu ráda za…
kimimarki
Před 8 lety
2
1
2
…
576
577
578
579
580
…