O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Poraďte, jak máte "zamaskovanou" čističku?
Ráda bych kolem ní něco zasadila.- vyšší trávu, nějaký keř a podobně.Pokud máte fotku, budu ráda za…
kimimarki
Před 8 lety
2
HP domy vs. Qhouse - recenze
Zdravím příznivce dřevostaveb, asi jako většina místní členů vybírám firmu pro výstavbu dřevostavby…
haplji
Před 4 lety
18
Jakou zvolit minerální vatu?
Ahoj, zvažujeme jakou zvolit vatu pro zateplení stropu mezi trámy, tl. trámů je 180 mm. Můžeme mít …
lindaaa10
Před 8 lety
11
Jakou barvu vstupních dveří zevnitř, pokud jsou interierové bílé?
dobry vecer, v zakladu mame cele vstupni dvere dub, interierove dvere planujeme bile. je vhodne mit…
jenies
Před 8 lety
2
Podlahy anhydrit všude kromě koupelen a garáže
Dobry den, mam dotaz ohledně podlah. Kvuli vysce stropu davame anhydrit. Ale do koupelen WC garaze …
bamak
Před 8 lety
13
Schody z masivu - poraďte dobrého truhláře
schody z masivu - poraďte dobrého truhláře - nejlépe Zlínský kraj
dali86
Před 8 lety
1
Změna sedlové střechy na valbovou v hotovém projektu
Dobrý den, nevíte prosím někdo, kolik času a peněz by stála změna střechy v hotovém projektu? Musel…
inkajanakova
Před 8 lety
10
Dřevěné vs. hliníkové venkovní žaluzie
Ahoj, máte někdo dřevěné venkovní žaluzie? Jaké jsou jejich vlastnosti a životnost v porovnání s hl…
jakuda
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Územní rozhodnutí a územní plán
Vlastníme pozemek v obci, ve které zatím není územní plán a loni jsme se rozhodli, že na něm chceme…
horas
Před 8 lety
1
Elektrokotel vs. plyn - vodní podlahové topení
Zdravím, témat tu je mraky, snažím se najít co bych potřeboval, ale nějak se prostě nedaří :-(. …
lagys
Před 8 lety
22
Hypotéka - zálohy
Zdravím všechny co stavěli, nebo staví. Chtěl bych se zeptat na zkušenost s hypotékou a stavbu s…
tometa
Před 8 lety
4
Sedací souprava z Mirjan24 nebo nábytek Helcel - recenze
Nemáte někdo z těchto obchodů sedačku??? Popřípadě zkušenosti s těmito prodejci??? Děkuji
elodii
Před 8 lety
1
Vsakovací jáma - jak postupovat?
Zdravím našla by se hodná duše, která by mi vysvětlila kde vysypat strusku kde dat geotextilii atd …
cizovi
Před 8 lety
7
Montovaný dům nebo dřevostavba do 1 milionu
Ahoj, Zvazujeme stavbu montovaného domu. Pozemek mame. Chteli bychom ho ale poridit co nejlevneji…
zubr487
Před 5 lety
21
Fasáda vs. střecha se štíty
Dobrý den, třeba někdo poradíte, kdo má také štítovou střechu - my tuto - http://www.euroline.cz/cz…
sarkenzi
Před 8 lety
1
Postačí v přízemí domu pouze podlahové topení?
Zdravím, plánujeme patrový dům a v přízemí pouze podlahové topení + krb v obývacím pokoji. V prv…
eliskaxox
Před 8 lety
26
Designové žárovky jen s kabelem, máte někdo v interiéru?
Nemátě někdo takové ty designové žárovky jen s kabelem? Ráda bych nějaké opravdové fotky v interiér…
karol_mrkev
Před 8 lety
1
Brána sunoucí se před plotem, lze to?
Uvažujeme o samonosné vjezdová bráně 4,5m, ale možná by byla jen za předpokladu, pokud by se sunula…
tulda27
Před 10 měsíci
13
"Odfláknutá" práce řemeslníka - jak řešit?
Krásný den všem, prosím o radu, zkušenosti, cokoliv... Nechali jsme si u truhláře zhotovit pr…
ivankafiury
Před 7 lety
24
Nevíte co je za obklady a dlažbu?
Dobry den, nepoznal by prosim nekdo o jake obklady a dlazbu se jedna, nebo neznate neco podobneh…
marketmmm
Před 8 lety
1
Plot ze štípaných tvarovek - firma z Olomouce
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně plotu ze štípaných tvarovek. Celkově ve stavebnictv…
togi84
Před 8 lety
1
Jakou podložku zvolit pod plovoucí podlahu s podlahovým topením?
Prosím všechny o radu, případně vlastní zkušenost. Jakou podložku máme dát pod plovoučku, když máme…
viados
Před 8 lety
12
Jak se zbavit kopřiv?
Ahoj, na nové zahradě mám přímo uprostřed velký trs kopřiv. Ale zbavit se jich se mi nedaří. Musím …
vrajmantak
Před 8 lety
17
Kde sehnat vzorky pracovní desky Egger?
Zdravím :-) Nevíte někdo, kde jdou sehnat vzorky pracovní desky značky Egger? Ať už třeba přes int…
tomas80
Před 7 lety
22
Přiznané trámy na vazníkové konstrukci střechy
Zdravím. Musím udělat vazníkovou střechu, už je pozdě předělávat konstrukci domu jako nosné zdi atd…
ladislavpetra
Před 8 lety
1
Zalití podlahového topeni - porovnaní
Dobry den, jsme ve fazi, kdy vybirame cim zalejeme podlahove topeni. nabidku mame na Anhydrit (…
olivie82
Před 8 lety
3
Epoxidová podlaha v domě - údržba a zkušenosti
Ahojte. Prosím Vás, máte niekto skúsenosti s epoxidovou liatou podlahou v obytnom dome? Aká je jej …
majaga
Před 8 lety
1
Sháníme zedníka z okolí Frýdku Místku
Dobrý den, sháníme zedníka na obložení koupelny, máte někdo kontakt na zedníka z okolí Frýdku-Míst…
xmisulkax
Před 8 lety
1
Jak se zbavit krtka?
Dobrý den, prosím o nějaký účinný tip, jak se zbavit krtka. Na dvorku nám rostou velehory a n…
dana_racko
Před 2 lety
1
2
36
Kolaudace - musí být razítko od stavebního dozoru?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když se staví dům svépomocí, je povinnost mít razítko stavební…
sathine
Před 8 lety
4
1
2
…
577
578
579
580
581
…