O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Započítává se garáž do 150m2?
Ahoj. Jak je to když - spolu s RD je postavena garaz, ze které ale nevedou interiérove dveře do do…
novackovaj
Před 8 lety
7
Okna před zimou nebo po?
Hezký večer Vám všem přeji:-) Teď dokončujeme hrubou stavbu, zhruba za 3 týdny nám budou dávat stře…
oknostyl
Před 8 lety
15
Jakou retenční nádrž?
Zdravím Vás stavitele :) Sháníme retenční nádrž . nejlépe dvoukomorovou a hlavně betonovou (Máme…
beruska3011
Před 8 lety
1
Zahradní architekt - máte zkušenosti?
Ahoj, zvažuju využití služeb zahradních architektů (kompletně od návrh po realizaci) a zajímalo …
geodett
Před 8 lety
5
Plynař nechce poslat revizi plynu - jak jí vymáhat?
Dobry den, co mam delat kdyz mi plynar nechce zaslat revizi na nove plynove potrubi. Dohoda byla, z…
doog
Před 8 lety
4
Zateplení soklu - soklová deska či extrudovaný polystyren?
Chtěli bychom zateplit sokl - izolační deska bude vyčnívat 30 cm a 70 cm bude pod terénem. Neví něk…
lindaaa10
Před 8 lety
1
Pokoj pro novorozence, inspirace
Ahojky. Potřebovala bych inspiraci na výmalbu, tapety či kresby do dětského pokojíku pro miminka. M…
madejuli
Před 8 lety
14
Sousedů strom se dotýká zdi našeho domu
Chtěla sem se zeptat. Soused má metr od zdi našeho domu kroucenou vrbu a větve se už dotýkají naše…
candat
Před 2 lety
1
2
...
...
3
4
113
sponzor fóra
Co za kuchyňskou linku?
Prosim mate nekdo za linkou betonovou sterku? Nechci sklo ani desku. Chtela jsem cihly,alee byli mi…
fruiko123
Před 8 lety
11
Filtrace vody ze studny pro RD - tip na firmu
Zdravím, prosím o radu. Do RD mi nevede vodovodní řád a mám vodu pouze ze studny. Můžete mi prosím …
hankade
Před 11 měsíci
10
Natřeni obkladových palubek a trámu, čím natřít?
Dobry den. Prave resime rekonstrukci podkrovi a rozhodli jsme se pro oblozeni stropu a sikmin smrko…
fruiko123
Před 8 lety
3
Vrzající plovoucí podlaha - co s tím?
Ahoj, ráda bych požádala o radu, máte někdo problem s vrzajici plovouckou? Po cca 4 letech nam v…
solaris
Před 8 lety
2
Myčka pod troubou - máte někdo?
Zdravím. Plánujeme a vymýšlíme kuchyň a z důvodu přípravy od developera bychom viděli jako nejlepší…
panelreko
Před 8 lety
8
Betonová podlaha bez izolace po rekonstrukci
Dobrý den, minulý rok jsme koupily dům z roku 1907 po dá se říct celkové rekonstrukci krom fasád…
krumpac
Před 8 lety
4
Bungalov vs. patrový dům
Ahoj, prosím o radu. Máme rovinatý pozemek 1 200 m2 (30m*40m) ve starší zástavbě dvoupodlažních …
barca3979
Před 8 lety
18
Tmavá vinylová podlaha - prosím o názory
Ahoj všem,prosím o vaše zkušenosti s tmavou podlahou v dekoru dřeva v prostoru obývacího pokoje s k…
qeszi
Před 8 lety
3
Kdy musím mít zajištěný stavební dozor?
Dobrý den, máme vyřízené snad všechny papíry k ohlášce, ale zajímá mi, jestli už musíme mít zajišt…
utety
Před 8 lety
2
RD Rýmařov - recenze
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s RD Rýmařov,či s nějakou podobnou firmo…
pavcik
Před 8 lety
5
Zhodnocení projektu - podkrovní dům
Dobrý den, ráda bych Vás požádala o zhodnocení našeho projektu. Moc Vám děkuji.
plaintruth
Před 8 lety
13
Vinyl ořech bělený od Thermofix, máte někdo?
Má někdo z Vás vinylovou podlahu Thermofix ořech bělený? Spokojenost?
driiki
Před 8 lety
1
Počet komor u oken
Ahoj, prosim o info, jestli hraje u oken roli pocet komor, konkretne- jestli je nejaky rozdil mezi …
lagertha
Před 8 lety
7
Kuchyň v bílém lesku a dub bardolino - jakou zvolit podlahu a dveře?
Ahoj, prosím o radu. Plánujeme kuchyň - skříňky bílý lesk a pracovní deska dub bardolino. Jakou jst…
rebecca363
Před 7 lety
10
Litinová pánev Zhemax Eco Pan - recenze
Ahoj všem, nemáte někdo zkušenosti s litinovými pánvemi značky Zhemax? Jde mi o kvalitu litiny. Vš…
bamak
Před 8 lety
10
Anhydrit, v jaké výšce zaříznout dilatační pásku u stěn?
Ahoj, mam vylite podlahy anhydritem a resim (pred stukovanim) v jake vyssce mam zariznout dilatacni…
ondra_cha
Před 8 lety
4
Koberec vs. kobercové čtverce
Ahoj, rozhodl jsem se položit v ložnici koberec. Nedávno jsem narazil na článek o kobercových čtver…
jakuda
Před 8 lety
2
Renovace stěn bytu
Dobrý den, píšu o radu, jak nejlépe provést renovaci stěn. Rekonstruuji byt ze 70. let. Stavba je…
altman
Před 8 lety
3
Sleva na projekt od G-servis
Dobry vecer, uvazuje nekdo o projektu RD od G-servisu a tento objednat na blizici se vystave For ar…
maxi.smile
Před 8 lety
1
Čím topit v krbových kamnech?
Čím topíte v krbových kamnech? Nebo spíš otázka je zda jste zkoušeli co se vám víc cenově vyplatí. …
gigi2
Před 8 lety
13
Novostavba - jaké vybrat vchodové dveře?
Chci se zeptat jaké máte vchodové dveře, prosím o inspiraci, nevím pro jaké se rozhodnout. Nejlépe …
kumstik
Před 5 lety
1
2
43
Výška 1. podlaží, je dostačující?
Ahoj- dotazek-výšku mezi podlahou a šikminou v patře máme 1,2m. Myslíte, že je to dostačující,nebo …
mr_falko
Před 8 lety
2
1
2
…
587
588
589
590
591
…