O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dlažba Rako cemento světle šedá - máte někdo?
Máte prosím někdo tuto dlažbu? Ráda bych viděla v "reálu", jestli máte někdo fotku. Viděla jsem ji …
hanicka1991
Před 5 lety
26
Střešní okno, jaké vybrat?
Dobrý den, poradili byste mi prosím s výběrem střešního okna? Přemýšlela jsem o ROTO nebo Velux. …
oskar83
Před 8 lety
3
Jak čistit septik?
Bohužel se mi nedaří nikde na internetu najít hledanou informaci, tak zkusím Vás :) Máme nově KČOV…
madeira3
Před 8 lety
1
Trigema BLV@Horní Měcholupy - hledám sousedy
Zdravím! Tímto hledám nové budoucí sousedy v tomto projektu, který bude zanedlouho hotov. Nenašl…
strangerbeing
Před 8 lety
2
Schodiště v rodinném domě dle platných norem
Koupili jsme hrubou stavbu rodinného domu ve které už byl i otvor do 1NP pro schodiště. Nyní jsme a…
blahova_andrea
Před 8 lety
5
Použití sádrové stěrky
Ahoj, máte někdo zkušenosti se stěrkami? Je to v podstatě jedno o jakou se jedná. Chtěl bych je…
1sadrokartonypraha
Před 7 lety
3
Led panely, zkušenosti
Ahoj, s manželkou se nám jako osvětlení líbí zabudované LED panely v SDK podhledu. Dnes jsem se na …
mirekriza
Před 1 rokem
1
2
37
Prosklená stěna 4 metry
Zdravím, nejprve jsem se radovala že budeme mít v obývacím pokoji krásnou prosklenou stěnu 4 m širo…
p92
Před 8 lety
8
sponzor fóra
Zasklení okna v panelovém domě - přibližná cena a postup výměny/zasklení?
Ahoj, prosím, prasklo nám okno, konkrétně ta velká čtvercová část a nevím, jaký je teď postup. Někd…
fatal_error
Před 8 lety
3
Územní studie - postup?
Dobrý den, jelikož jsme se shodli, že naší rodině naše nýnější obydlí nestačí, tak chceme stavět…
charado
Před 8 lety
4
Zedníci v okolí Uherského Brodu
Dobrý den, prosím neznáte někdo kvalitní zedníky v okolí Uherské Brodu? Stavět by se mělo v Prak…
gugy19
Před 8 lety
1
Okna Opavsko - doporučení firmy
Dobrý den, řešíme realizaci nových oken do rekostuovaného RD a rozhodujeme, kterou firmu zvolit. Ce…
pmv22
Před 8 lety
2
Vyboulený plot
Ahojte,mate nekdo zkusenost,ze se vam pri pouziti stinici plachty vyboulil z druhe strany plot?Nema…
jitkagracova
Před 8 lety
6
Rekonstrukce eternitové střechy
Zdravím všechny experty a vylepšovače vlastního bydlení, máte někdo zkušenost s renovací střech…
sobii
Před 8 lety
6
Dispozice přízemního rodinného domu - názory a připomínky
Ahoj, v blízké době se chystáme postavit bungalov pro čtyřčlennou rodinu a snažíme se doladit disp…
slabici
Před 8 lety
1
2
33
Zkušenosti s profilem Roplasto 7001
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s profilem oken ROPLASTO 7001 (plasto…
milkah82
Před 8 lety
2
Projekt na rekonstrukci chaty
Dobrý den, omlouvám se za neznalost, řeším tento druh záležitostí poprvé - v Beskydech máme malou c…
tzbprojekce
Před 8 lety
4
Zavěšení umyvadla na zdivo 100Ytong
Ahoj, stěny koupelny mám ze 100 Ytongu. Jen nevím, jestli taková síla zdiva je vhodná k zavěšen…
wendha
Před 8 lety
10
Společnost Modular Projekt, zkušenosti
Mate nekdo zkusenosti se spolupraci s firmou Modular Projekt? Je to pry odnoz firmy Modular System.…
eliskaales
Před 4 lety
4
Strop a osvětlení v koupelně
Prosím o tip jaký strop udělat v koupelně? jaké osvětlení??? Díky za tip.
jumpmans
Před 8 lety
16
Hrací dřevěné věže, kde koupit?
Ahojte,kde jste prosim kupovali pro deti drevene skluzavky,domky atd.?Hledam kvalitu za dobrou cenu…
jitkagracova
Před 8 lety
1
Nábytek a tapeta, jak sladit?
Kluk bude Mít sedy koberec..jednu Zed zelenou a asi v horní části sedy pruh..2 kratke stěny budou b…
janis79
Před 8 lety
5
Krbová vložka Kratiki - zkušenosti
Zdravím nemáte někdo zkušenosti s krbovou vložku Kratki Nadia 12?? děkuji
tomandy
Před 8 lety
1
Jakou výplň (sklo) do oken a dveří?
Hezký večer všem! Řešíme teď okna do novostavby, do některých oken (WC, koupelna, schodiště) potřeb…
petramana
Před 8 lety
1
Stavba plotu, prosím o rady
Hola stavaři :) Mám na Vás prosbu. Chystám se stavět plotek ( teda už ho skoro mám ) jen zalít bet…
petrsv1000
Před 8 lety
17
Napínací potahy, jste spokojeni?
Poraďte mi jestli máte napínací potahy, co mají reklamu i televizi, jestli si je mám koupit?
rensid
Před 8 lety
2
Zděný altán k plotu
Zdravím, chtěl bych se zeptat, když si chci postavit zděný altánek do 25m2 v rohu zahrady hnedka u …
zeneva
Před 8 lety
2
Stavbyvedoucí a stavební dozor, je to nutné?
Dobrý den, budeme stavět bungalov do 150 m na ohlášku. Na stavební úřad jsme dodali potvrzení o …
lukirs
Před 7 lety
9
Soukromá příjezdová cesta
Dobry den, jak hluboko by se mela strhnout zemina a kolik navest recyklatu na cestu aby to nejaky …
mat11
Před 8 lety
8
Dvůr s věcným břemenem
Máme dvůr s věcným břemenem. Já bych rád opravil kanalizaci ale nechci řešit to že zamezuju přístu…
joe12
Před 8 lety
5
1
2
…
588
589
590
591
592
…