O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Terasa s markýzou a plynový zářič - zkušenosti
Dobrý den, máme terasu veliskoti 6x5m stíněnou kazetovou markýzou 5x3m ve výšce 280cm ( měřeno u…
holdovi
Před 8 lety
1
Spotřebiče Gorenje, jste spokojeni?
Máte někdo kuchyňské spotřebiče značky Gorenje a jste spokojení? Dívala jsem se na myčky a překvapi…
ninjatka
Před 8 lety
4
Rekonstrukce staré koupelny v RD - zn. levně
Ahoj všem, potřebuji levně zrekonstuovat 30 let starou kopelnu v podkroví. Váhám, jestli nechat st…
nesvatbovi4
Před 8 lety
5
Máte někdo myčku připojenou na teplou vodu?
třeba pokud ohříváte vodu TČ nebo soláry. V návodech se většinou píše, že připojení na TUV je možné…
hornycht
Před 3 lety
10
Francouzské dveře Slovaktual, máte někdo?
Má prosím někdo od Slovaktualu francouzské dveře? Doporučují nám HS portál, líbí se mi, ale moc mi …
kataw
Před 8 lety
10
Zdění na tupo - máte zkušenosti?
Ahoj, zajímalo by mě, jestli někdo tady zdil na tupo a jaké s tím má zkušenosti. Chceme stavět …
lisakstavitel
Před 6 lety
19
Účinný postřik na fasádu proti pavoukům
Zdravím, chic se zeptat, zda někdo neznáte nějaký účinný postřik proti pavoukům na fasádu. Máme bíl…
bullseye
Před 4 lety
12
Stropní panely partek vs. alidal - jaký je rozdíl?
Je rozdíl mezi stropními panely partek a alidal. Když mám v projektu napsaný partek a dám tam alida…
brantec
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Jaké zvolit zabezpečení domu?
Ahoj, chtěla bych se zeptat ohledně zabezpečení domu a poprosit o nějaké typi a vaše zkušenosti, co…
jumpmans
Před 8 lety
17
Krbová kamna Tulikivi
Nemáte někdo zkušenosti s mastekovými kamny Tulikivi?
sorsete
Před 6 lety
7
Kdo by nám položil zámkovou dlažbu jen o rozměrech 6m2?
Ahoj, prosím nemáte někdo kontakt, kdo by mohl položit zámkovou dlažbu pouze o rozměrech cca 6 m2? …
brick24
Před 8 lety
2
Nafukovací vířivka od Mountfieldu
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s nafukovací vířivkou? Mají je v Mountfieldu teď v akci, zvažujem…
wries
Před 8 lety
3
Garážové a vchodové dveře, stejný výrobce?
Dobrý den, řešili jste prosím při výběru oken a dveří, aby byly od stejné firmy? Jde mi o to, že vc…
lusil13
Před 8 lety
1
Dotaz na konvici s filtrem
Ahoj, máte někdo zkušenosti s konvicí s filtrem na chlor? Vyplatí se to koupit a jakou značku by js…
brick24
Před 8 lety
3
Má někdo borovicový nábytek?
Dobrý den, Prosím Vás, je tu někdo, kdo má alespoň v jednom pokoji borovicový nábytek s pvc podla…
madlisss
Před 8 lety
1
Názory k půdorysu bungalovu 1175 od Euroline, prosím
Ahoj, prosím o názory k půdorysu. Dům je inspirován bungalovem 1175 od Euroline. http://www.m…
brick24
Před 8 lety
5
Ocelové nosníky IPE 180 - jak připravit?
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu ohledně ocelových nosníků. Plán dle PD na obrázku - celkem 5…
noemi77
Před 2 lety
7
Krbová vložka - jakou zvolit?
Ahoj, jsme ve fázi výberu krbové vložky, ale nevíme rady, jelikož se v tom moc nevyznáme. Topení…
hreny
Před 4 lety
26
Hydroizolácia hlineného domu
Má niekto skúsenosti v hlinenom dome s kamennými základmi skúsenosti s vonkajšou hydroizoláciou s…
kvjecinka
Před 8 lety
1
Jaký je postup před stavbou domu?
Dobrý den, obracím na vás co jste již postavili nebo stavíte a máte za sebou tu šílenou mašinerii o…
plaintruth
Před 8 lety
14
Elektřina na zahradu
ahoj, nevyplnoval jste si nekdo v poslední době žádost o připojení el. zařízení?? potrebuji elektri…
ondra_cha
Před 8 lety
2
Bramac Renova, recenze
Ake mate skusenosti s touto strechou? Odporucaju nam ju na rekonstrukciu domu. No nepozdava sa nam.…
hoblinka13
Před 8 lety
2
Opravdový finanční poradce Brno
Ahoj, můžete prosím doporučit finančního poradce z Brna, myslím tím někoho komu my zaplatíme a on…
vladimirsvorba
Před 8 lety
5
Půdorys přízemní dům 2 varianty
moc ráda bych si přečetla vaše názory, kterou variantu půdorysu byste zvolili, popř. u varianty 3 c…
jejeku
Před 8 lety
11
Změna dispozice panelového bytu 3+1 na 3+kk - váš názor
Dobrý den, plánujeme rekonstrukci staršího panelového bytu. Při rekonstrukci by se měla propojit k…
zuzana_praha
Před 6 lety
6
Střešní krytina Betonpres
Dobrý den, chci se zeptat zda je tu někdo, kdo má zkušenosti se střesní krytinou od firmy Betonpres…
mart85
Před 5 lety
15
Započítává se garáž do 150m2?
Ahoj. Jak je to když - spolu s RD je postavena garaz, ze které ale nevedou interiérove dveře do do…
novackovaj
Před 8 lety
7
Okna před zimou nebo po?
Hezký večer Vám všem přeji:-) Teď dokončujeme hrubou stavbu, zhruba za 3 týdny nám budou dávat stře…
oknostyl
Před 8 lety
15
Jakou retenční nádrž?
Zdravím Vás stavitele :) Sháníme retenční nádrž . nejlépe dvoukomorovou a hlavně betonovou (Máme…
beruska3011
Před 8 lety
1
Zahradní architekt - máte zkušenosti?
Ahoj, zvažuju využití služeb zahradních architektů (kompletně od návrh po realizaci) a zajímalo …
geodett
Před 8 lety
5
1
2
…
586
587
588
589
590
…