O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Výběr projektu vs. natočení světových stran
Zdravím všechny nadšence a profíky, stojíme před nelehkou volbou projektu díky tomu, že máme vstup…
martinzporuby
Před 8 lety
4
Led osvětlení na schodiště
Ahoj všem, máme od elektrikáře na schodišti připravené krabičky, máme si vybrat ledkové osvětlení s…
karchinka
Před 8 lety
10
Vchodové dveře do domu výška 230 cm
Ahoj, prosim o radu ohledne dveri. Budeme mit hlinikove dvere, cista vyska 230, scisty pruchod 90. …
lagertha
Před 8 lety
3
Přípojka voda a kanalizace - ceny
Ahoj, mam dotaz je tu prosim nekdo, kdo dela pripojky? Dnes sme dostali naceneni od firmy a malem n…
kackasz
Před 8 lety
7
Nucené větrání Aereco v dřevostavbě - cena
Dobrý den, máme bungalov 4+kk dřevostavbu. Kolik jste platili za nucené odvětrávání Aereco i s tou …
vitkovi
Před 8 lety
1
Dlažba do koupelny s protiskluzem jen R9
Zravím, máme vybranou glazovanou dlažbu do koupelny v dekoru dřeva, ale má protiskluz pouze R9. Vím…
lesla
Před 8 lety
7
Nejlevnejsi bouraci prace_Praha zapad
Pekny den, hladame firmu, ktora dokaze spravit demolicne prace a odvoz odpadu RD v okrese Praha Zap…
1karel1
Před 8 lety
3
Jak vyřešit lišty kolem kamenného obkladu?
Dobrý den, máme dilema, jak vyřešit mezery mezi krbem a podlahou.. kde je rovný povrch tak jsme uva…
paveler
Před 8 lety
3
sponzor fóra
Noční světla, kde sehnat?
Ahoj, jelikož máme v domě uzavřenou chodbu, kde není žádné okno a světlo z venku je pouze díky dvě…
sathine
Před 8 lety
11
Granitový dřez - ano nebo ne?
Zdravím. :-) . Granitový dřez..ano či ne a proč? Máte ho někdo doma delší dobu? Spokojeni?
barca3979
Před 8 lety
9
Hydrant na vlastním pozemku, lze posunout?
Ahojte,máme postavený RD,ale předcházelo tomu koupě 5 pozemků (dříve tu stálo 5 domků).Jako posledn…
tommi4
Před 8 lety
3
Jaké interiérové dveře?
Ahoj, od jaké firmy doporučujete pořídit interiérové dveře? Jaké máte ve dveřích výplně? A máte kom…
hubla
Před 8 lety
16
Čím obložit betonové schody?
Mate tip cim jednoduse oblozit betonove schody? Nejak levne a aby to vypadalo....drevo by mohlo kru…
ladislavpetra
Před 8 lety
1
Změna tlaku vody
Dobrý den, chtěl bych se zeptat o kolik se změní tlak vody když na 1/2" trubku namontuji 3/8" elek…
martinvon
Před 8 lety
6
Okna Slovaktual - mat či lesk?
Ahoj, prosim pro radu, nemate nekdo seda okna antracit od Slovaktual? Nebo vlastne barva je docela …
spagetka123
Před 8 lety
2
Jakou máte retenční nádrž na dešťovou vodu?
Retenční nádrž na dešťovou vodu - jakou máte? Od jaké firmy? Potřebujeme k obetonovani.
hamikaw
Před 8 lety
3
Kam umístit dřez v kuchyni?
Ahojky, rada bych se s vami poradila, co si myslime o soucasnem umisteni drezu? Puvodne byl uprostr…
blahova_andrea
Před 7 lety
21
Postaveni většího rodinného domu - za jak dlouho?
Chystame se v breznu 2018 na stavbu RD. 15x15m, 2 patra, z poloviny podsklepen, Praha-vychod, pozem…
radim83
Před 8 lety
14
Vodoměrná šachta - plastová nebo zděná?
Stojím před rozhodnutím, jestli zdít vodoměrnou šachtu a s tím vše spojené, stěrk, bednění, roxory…
ladislavpetra
Před 8 lety
17
Automatické zavlažování - firma z Vysočiny a okolí
Dobrý den, chceme si udělat zavlažování zahrady. Měla bych prosbu na ty, co ji mají a mají dobré zk…
jitkagracova
Před 8 lety
2
Výška podlahy v garáži
Zdravím, dle projektu mám mít odskok podlahy v garáži vůči podlaze v obytném prostoru 10 cm. Máte …
petuliiik
Před 8 lety
1
Pomoc při výběru profilu
Zdravím, po dlouhém výběrovém řízení mi vyšly tyto firmy: Stavoplast (Stavoprojekta) - Deceunic…
petuliiik
Před 8 lety
1
Hydroizolace po celé ZD, vadí to ničemu?
Dobrý den, stavíme domek na klíč, firma nam udelala hydroizolaci po celé ZD, vadí to nečemu? co jse…
lotrandocz
Před 8 lety
9
Řešili jste sladění barvy oken a barvy střechy?
Jsme ve fázi těsně před výběrem střešní krytiny a zároveň už hledám firmu na okna. Chceme mít barev…
miroslav_hadrava
Před 4 lety
11
Jaký je váš názor na zdění po týdnu od zalití desky?
Zdravím, jaký je váš názor na zdění po týdnu od zalití desky ? Dočetl jsem se, že už po 3-4 dnec…
svitilnasvititva
Před 8 lety
18
Máte někdo zkušensot s materiálem Staleform?
Zdravím všechny, máte někdo zkušenosti s materiálem Staleform? Ať ohledně práce s ním, tak i po něj…
faltak
Před 8 lety
1
Okna profil Trocal 76 md, máte někdo?
Hezký den všem. Máte někdo zkušenosti s plastovými okny profil trocal 76 md od Decra? Zvažujeme jej…
kataw
Před 8 lety
5
Lesklá pracovní deska - šedá nebo béžová?
Dobrý den,chci se zeptat,zda máte někdo čistě světle šedou nebo světle béžovou lesknou pracovní lin…
verunky
Před 8 lety
2
Koupě stavebního pozemku, poradíte
Ahoj všem. Potřebuji poradit. Naskytla se možnost koupit pozemek. Inzerát zní: Parcela určena k výs…
zmrz_lina
Před 8 lety
5
Pomoc - základová deska Praha západ
Zdravím, stavíme svépomocí. Už X měsíců máme domluveneho zkušeného pana přes základovou desku, bo…
countrylady
Před 4 lety
1
2
53
1
2
…
584
585
586
587