O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zateplení fasády Vysočina
Ahoj stavebníci, potřebuji zateplit fasádu. Měl jsem domluveno realizaci na říjen, ale bohužel to p…
jurca77
Před 8 lety
1
Stínění střešních oken
Ahoj, řeším stínění střešních oken. Jediné řešení, které by mi vyhovovalo a které se mi líbí je od …
barussska1
Před 8 lety
2
Náhradní zdroj, jak máte vyřešený?
Ahoj.Jak máte vyřešeno připojení náhadního zdoje elektocentály.Manuální přepínání,Moc děkuji za odp…
jirkaa
Před 8 lety
4
Alliexpress světla - zkušenosti
Ahoj, máte někdo doma světla z Alliexpresu? Jak jste spokojení, je to bezpečné :D Třeba má někdo k…
milanho
Před 8 lety
6
Napojení dvou praček na vodu
Zdravím, řešíme prekérku. Přijela mi nová pračka, manžel zapojil, svítí, bliká, prostě samý úsměv. …
zuzka3112
Před 8 lety
6
Centrální vysavač - hadice ve zdi nebo jen obyčejná?
Dobrý den! Poptáváme u firem centrální vysavač a musím se rozhodnout, jestli rozvody nachystat na h…
silviiik
Před 7 lety
2
Černá dlažba v koupelně a vodní kámen - jak odstranit?
Prosim o radu a zkusenost,v koupelne mame cernou dlazbu,vzhledem k velke tvrdosti vody mame na dlaz…
makymj
Před 6 lety
8
Zálohy - tepelné čerpadlo
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu - jaké máte nastavené zálohy na elektriku s tepelným čerp…
tynka_
Před 8 lety
6
sponzor fóra
Přidat k vlastnictví pozemku také přítelkyni
Dobrý večer, s přítelkyní plánujeme svatbu a ještě před samotným obřadem začínáme řešit bydlení. Rá…
jakuda
Před 8 lety
29
Soused a parkovaní před našim pozemkem
Ma nekdo zkusenosti jak se nejak rozumne domluvit se sousedem, ktery nam parkuje pred vchodem/vjezd…
aneri53
Před 8 lety
15
Skryvka ornice
Dobrý den, zajímalo by mě jestli je nutné provést skryvku ornice pro zakladovou desku pokud je půda…
helusa27
Před 8 lety
6
Kooltherm K5 na fasádu 30 mm
Neprodáváte někdo cca 1,5m2?
dali86
Před 8 lety
5
Bungalov - vytápění TČ versus topné fólie
Ahoj, prosím o radu, jaké zvolit vytápění? Mám novostavbu s plochou pro vytápění 114 m2 a ztráty 5,…
hbboy
Před 8 lety
3
Rohové okno v kuchyni + uspořádání
Zdravím, máte někdo zkušenost s rohovým oknem v kuchyni? A jak byste kuchyň uspořádali? Od spíže má…
verunky
Před 8 lety
17
Nápad na uspořádání koupelny do čtverce
Zdravím, měli byste nápad jak uspořádat koupelnu do čtverce? Sprchový kout chceme rozmer 120x100 - …
koufy
Před 8 lety
6
Ohláška nebo povolení stavby?
Zdravím, konečně se nám všechno potřebné dokoulelo do konce a my dostali ohlášku na domek. Když js…
puhelin
Před 8 lety
4
Cihličky v menší koupelně
Zdravím má někdo z Vás v koupelně a wc obklad s imitací cihliček?? Mě se to moc líbí a chtěla byc…
klainka
Před 8 lety
1
Cena základové desky
Ahoj, nejprve chci upřesnit, že se nejadná o pravou základovou desku, ale námi dobře známou desku u…
eembro
Před 8 lety
18
For arch 2017
Kdo letos pojede?
benjik
Před 8 lety
8
Zvládnu obklad koupelny a záchodu sama?
Jsem pracovita a řekla bych i zručná :-D Tak si tak říkám, že by jsme to mohli zvládnout. Když muž…
katarina945
Před 7 lety
8
Koupelnové studio Brno a Blansko
Prosím jaké doporučíte koupelnové studio? Byla cena za práci moc vysoká? Chci koupelnu s vším všudy…
ninjatka
Před 8 lety
1
Návštěva archeologů při kopání základů a stavba před vydáním povolení
Dobrý den, od února vyřizujeme papíry k ohlášce, měli jsme optimistické a naivní plány, že letos b…
puhelin
Před 8 lety
1
2
34
Okna Pramos a středové těsnění oken
Zdravím, vy co máte okna pramos, řešili jste i středové těsnění oken? nemají to v základní nabídce,…
fiatek
Před 8 lety
1
Odvětrání spíže
Dobrý den, do projektu zděného domu jsem si prosadila vedle kuchyně u venkovní stěny vyzděnou spížk…
evelynka25
Před 8 lety
8
Zmenšeni okna po hotové hrubé stavbě
Ahoj, prosim o nazor nekoho, kdo tomu rozumi, mame momentalne stavare na dovolene... postavili jsme…
lagertha
Před 8 lety
3
Projekt na úzký RD - vaše nápady a rady
Zdravím, máme první nástřel architektonické studie a budu ráda za každý nápad nebo tip od vás. Jsme…
mirekb
Před 7 lety
26
Zasazování stromů a ovocných keřů
Když mám jako podloží (cca 10 cm) zeminu s vysokým obsahem kompostu vhodnou pro zeleninu, kytky a b…
wegar
Před 8 lety
2
Sousedé - Velká Dobrá
Ahojky, je tu někdo, kdo staví, rekonstruuje nebo bydlí ve Velké Dobré?
chik_chikitka
Před 8 lety
1
Projektant Velké Popovice, okolí a Praha-Východ
Zdravím, máte někdo tip na nějakého projektanta, který působí v okolí Velkých Popovic, Praha-Výcho…
koky999
Před 8 lety
1
Půdní vestavba - pomoc s dispozicí
Dobrý den, rozhodli jsme se zobytnit půdu v rodinném domě. Prosím o rady k navrženým půdorysům. …
panelreko
Před 8 lety
9
1
2
…
582
583
584
585
586
…