O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Výběr oken - firma
Řeším dilema ve výběru oken. Sítem mi prošly dvě firmy, Pramos a Vekra. Cenové nabídky jsou velmi p…
lenka_barinova
Před 2 lety
1
2
33
Pokoj pro dva
Kluk s holkou chtějí Mít pokoj nějak rozdělení. .takže nejjednodušší pro ME je závěs. .jim to nevad…
jenies
Před 8 lety
9
Okna od Otherm Perfekt Evo - nemáte zkušenost?
Zdravím, dostal jsem nabídku na okna do novostavby Otherm - perfekt evo, od firmy H.A.C. spol. s r.…
darauk
Před 7 lety
8
Rodinný dům na klíč - zděný nebo z betonových tvárnic, doporučení firmy
Hezký večer :) S přítelem jsme si koupili pozemek v Mirošovicích. Tento rok se nám tam tvoří sít…
lauraafilip
Před 8 lety
2
Navrhne někdo fasádu?
Dobrý den, je tu někdo, kdo by dle fotky novostavby udělal pár návrhů fasády? Barvu již máme vybran…
zeneva
Před 8 lety
2
Propustek
Dobrý den, mám otázu ohledně propustku. Mám svažitý pozemek, nad kterým vede obecní komunikace. …
mrblackpa
Před 8 lety
3
Klozet - skryté upevnění
Dobry den. Nemá někdo prosim zkušenost se skrytym upevnenim u záchodových mis (klozetu)?
syeli
Před 8 lety
8
Cena dveří a obložek
V jaké cenové relaci jste sehnali int. dveře? Byli jsme se ptát, a v akci nám nabídli jedny za 5tis…
bamak
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Zkušenosti - reference ateliér Mixage
Prosím nemá někdo zkušenost s atelierem Mixage z Pardubic? Začínáme nanovo s projektem a máme s nim…
sarkatr
Před 8 lety
1
Jakou zvolit střešní krytinu z polykarbonátu na pergolu?
Ahoj všem, vím, že toho je všude spousta, ale už se v tom ztrácím. Poradil by mi někdo, jakou zv…
davex
Před 2 lety
16
Projekt pro stavební povolení + projekt pro provedení stavby
Dobrý den, opět jdu pro radu. Hledáme projektanta a zadali jsme poptávku, ale odpovědi jsme dostali…
puhelin
Před 8 lety
6
Zkušenost se sprchovými boxy
Ahoj, plánuji rekonstrukci koupelny a rozmýšlím nad sprchovým koutem nebo boxem. Jaké máte zkušenos…
ondra_cha
Před 8 lety
2
Řetězové pily na zahradu
Ahoj, vybírám řetězovou pilu k občasnému řezání na zahradu. Nepotřebuju nic za x tisíc, ale zároveň…
zeneva
Před 8 lety
7
Jaký typ vestavné myčky do kuchyně Ikea Metod?
Prosím o radu, jaký typ vestavné myčky máte v případě kuchyně metod Ikea, nejlépe s vrchním šuplíčk…
romanetta_hk
Před 7 lety
17
Návrh kuchyně - prosím o radu a připomínky
Ahoj holky,začínáme stavět a dávám si pomalu dohromady návrh kuchyně, mám na ní k dispozici plochu …
asistent
Před 8 lety
1
2
35
Podlaha pro pejska
Ahoj, v brzké době plánujeme měnit podlahu v domě. Chceme ji měnit i s ohledem na našeho psa, aby n…
jennifer
Před 8 lety
16
Krbová vložka od firmy ABX - zkušenosti
Máte někdo zkušenosti s krbovými vložkami od firmy ABX? Konkrétně typ Preston? Původně jsme chtěli …
petrmm
Před 8 lety
6
Jaké zastínění zvolit?
Budeme mít bungalov do tvaru L a venkovní žaluzie..jaké máme zvolit zastínění verandy, aby tam byl …
martykl
Před 8 lety
6
Zkušenosti s okenním systémem SUPRA
Máte prosím někdo zkušenosti s okenním systémem SUPRA? Nabídla nám ho společnost BARAN. Nikde v dis…
kepakova
Před 5 lety
6
Koupelnové studio v Brně
Ahoj, jaké koupenové studio v Brně byste doporučili? Jde mi o celkový přístup. A nabízí některé z n…
ninjatka
Před 8 lety
3
Základová deska dřevostavba
Dobrý den, firma nám bude stavět dřevostavbu. Nejsem z oboru proto se zde ptám. Projektant udělal p…
jakubmilar
Před 8 lety
3
Dle projektu musí být udělány vnitřní betonové pasy
Dle viz. obrázku je vhodné udělat vnitřní betonové pasy?
ladislavpetra
Před 8 lety
5
Vytápění pro RD k pronájmu
Zdravím, řeším dilema, třeba někdo už řešil něco podobného. Starší cihlový RD o dvou bytových jedno…
personal
Před 8 lety
2
Problémy ze sousedem kvůli napojení do vodovodního řádu
Dobrý den, máte někdo zkušenost s problémovým sousedem při získání souhlasu na napojení do vodovodn…
petros4
Před 8 lety
1
2
34
Typový projekt s vlastními úpravami - ano či ne?
Moc bych vás chtěla poprosit o názor na 3 typové projekty (1086, 973, 1379) od společnosti Euroline…
nada222
Před 8 lety
5
Kolaudace ČOV
Hezký den, chtěla jsem se zeptat jak přesně u vás probíhala kolaudace čističky? Čističku nám totiž …
luci987
Před 8 lety
1
Rychlost zdění na pěnu
Ahoj stavebníci. Jsme zhruba v polovině stavby základů a samozřejmě mě dohání myšlenka, zda stihnem…
nininka23
Před 8 lety
13
Jeden pokojíček a tři děti - inspirace
Dobrý den, zajímalo by mě, zda se tu najde někdo, kdo má tři děti v jednom pokojíčku. Máme dva k…
kataw
Před 8 lety
25
Máte někdo okna Fenstar v dekoru dub šedý vápenitý?
Ahoj stavebníci, máte někdo okna Fenstar v dekoru dub šedý vápenitý ?
sallinka17
Před 7 lety
3
Dřevěná podlaha v pergole
Chtěla bych se zeptat, jak máte řešenou podlahu ti z vás, kteří máte pergolu se dřevěnou podlahou. …
morcice
Před 7 lety
11
1
2
…
589
590
591
592
593
…