O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Projekt patrového rodinného domu - budu ráda za Váš názor
Dobrý den, řešíme návrh patrového zděného rodinného domu. Požadavek byl mít dole 2 pokoje, obývá…
janess
Před 8 lety
20
Francouzské okno v podkroví - až na zem vs. mírně nad podlahu?
Ahoj, prosím o radu - do pokojů v podkroví plánujeme francouzská okna - a vznikla otázka, zda je ch…
chik_chikitka
Před 6 lety
11
Nové zdi na chatě
Dobrý den, prosím o radu. Rekonstruuji chatu a vystavil jsem jednu příčku z Ytongu oddělující kuchy…
toorman
Před 8 lety
1
Okna antracit i zevnitř - ano nebo ne?
Zdravím. Chtěl bych realizovat v kuchyňskem rohovém okně, a v celé místnosti okna, která budou plas…
blahova_andrea
Před 8 lety
22
Střecha bez přesahu - ano nebo ne?
Ahojte všichni :) Líbí se mi střecha bez přesahu - viz. první fotka. Bylo mi řečeno, že jsou s t…
jirkonson
Před 8 lety
21
Okna aluminium stříbrná, jste spokojeni?
Prosím máte doma stříbrné okna barva aluminium? Jste spokojeni? Budu ráda i za foto :)
kataw
Před 8 lety
5
Studie rodinného domu do L - prosím o názor
Dobrý den máme návrh studie od architektky. Požadavek byl dům ve tvaru L pro 4člennou rodinu. Ori…
novackovaj
Před 8 lety
1
2
40
Barva Bondex Superior, může se použít v interiéru?
Je možné barvu Bondex Superior použít i v interiéru? Je zdravotně nezávadná? Díky
standa99
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Je dobré investovat do pasivního domu?
Je dobrý investovat do pasivního domu? Zkušenosti, rady, ceny staveb atd...
lucka_dc
Před 8 lety
10
Kanalizace podvrtem a připojení domovní přípojky - tip na firmu
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost s firmou, co dělá kanalizace podvrtem a připojení domo…
kkacca
Před 8 lety
1
Prosím o váš názor - patrový RD pro čtyřčlennou rodinu
Dobrý den, vidím, že si zde hodně radíte ohledně dispozic. Proto bych taky chtěla požádat o názor n…
iiilinka
Před 8 lety
7
Vestavěná skříň - šuplíky vs. drátěné košíky?
Dobrý den, máte ve vest.skříních šuplíky nebo ty drátěné košíky, co je lepší?? Šuplíky v rozpočtu …
cejkyna
Před 8 lety
4
Větší bungalov za pár korun
;-) dobry den.. chci se zeptat ted budu stavet barak...bungalov je to 11m na 17m pozemek svůj zasít…
slabici
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
93
Jak uchytit lepené hranoly mezi garáží a domem?
Dobrý den, poradil by nám někdo, jakým způsobem uchytit dřevěné lepené hranoly (dlouhé 9m) mezi ga…
pralinka12345
Před 8 lety
1
Interiérové dveře zevnitř bílé, zvenku tmavé - včetně zárubní
Nemáte prosím někdo zkušenost, jestli někdo vyrábí dveře včetně zárubní dvoubarevné? Byly by ideáln…
karl32
Před 8 lety
5
Dobrá zámečnická dílna Praha, doporučení
Ahoj, nevim, kam vlozit svuj dotaz, davam tedy do vseobecnych. Prosim, neznate nekdo opravdu dobrou…
lagertha
Před 8 lety
3
Osvětlení Largo 85 LEDky
Chci koupit osvětlení do celého domu. Vybral jsem si značku Philips konkrétně třeba https://www.sve…
erik1991
Před 8 lety
5
Čím zastřešit garáž, sklon 3°?
Ahoj, na fóru jsem nenašel požadovanou odpověď, proto se chci zeptat. Jakou střešní krytinu použít…
tereza777
Před 8 lety
1
2
34
Sladěný domov - bílá, béžová a hnědá
Krásný den všem, právě jsme ve fázi rekonstrukce RD a je pomalu čas začít přemýšlet nad barevnost…
kataw
Před 8 lety
17
Bungalov vs. patrový dům
Prosím o radu ci zkusenost ..... Chceme stavet rodinny dum 5KK, ale premyslime co je lepsi uz kvuli…
karl32
Před 8 lety
1
2
45
Projekt domu 5+kk - prosím o vaše názory a připomínky
Ráda bych také požádala o názory na tuto naši snad již víceméně finální dispozici domu. Víc očí víc…
victress
Před 8 lety
13
Okapnice - dodatečná montáž
Ahoj, montovali jste někdo dodatečně okapnice? Střecha je již položená. Jak jste to řešili? Nějaké …
zeneva
Před 8 lety
1
Dodavatelé elektřiny
Hezký den, musíme si aktuálně vybrat dodavatele elektřiny (již máme pilíř a revizi, budeme topit el…
laskovalenicka001
Před 4 lety
8
Soudil jste se někdo s developerem?
Dobrý den, mohu se zeptat, zda jste se někdo soudil s developerem a jak to dopadlo? Případně jaké m…
januliik15
Před 8 lety
1
Jaký kuchyňský robot?
Rozhlížím se po kuchyňské robotu, poradíte.. Kdo, co který máte - příslušenství/výkon.
spagetka123
Před 8 lety
4
Elektrická trouba - pojistky
Ahoj, prosím o radu. Máme asi 6 let starou vestavnou elektrickou troubu Fagor. Občas je v bytě něja…
plaintruth
Před 8 lety
2
Máte někdo zkušenost s firmou Watex?
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s firmou watex? Zvažuji UV lampu a úpravnu vody WATEX AL50E a za…
gsk
Před 2 lety
31
Jaké strojní omítky na Heluz family 2v1?
Dobrý den všem, doporučíte mi někdo jaké si máme nechat udělat vnitřní omítky - sádrové, cemento…
lucifer8
Před 8 lety
5
Jaké jsou ceny pozemku v Brně, Vyškově a Znojmu?
Ahojte, chtěli bysme s přítelem koupit pozemek, nejlépe v okolí Brna, ale ceny pozemků jsou pro nás…
tyna5
Před 8 lety
12
Kuchyň v panelovém bytě, řešení dispozice
Dobrý den, budeme s manželem dělat novou kuchyň (tedy spojený obývací pokoj s kuchyní) v panelovém …
kristiasi
Před 8 lety
10
1
2
…
591
592
593
594
595
…