O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak je to s omezením stavby, konkrétně štítem domu?
Prosím vás, jak je to s omezením stavby domu (konkrétně štíty domu), když vedle nás bude stát bunga…
zuzn
Před 8 lety
6
Projekt přízemního domu - prvotní půdorys
Chtěla bych poprosit o Vaše názory, Rady, připomínky, co byste změnili či upravili? Technická míst…
travas
Před 8 lety
27
Tepelné čerpadlo - Buderus nebo Dietrich?
Dobrý den, najde se někdo, kdo se vyzná v tepelných čerpadlech a poradí, které si vybrat? obě b…
lucifer8
Před 8 lety
2
Problém s prodejcem obkladů
Ahojky, máme teď s manželem problém, se kterým si bohužel vůbec nevíme rady! Nečekali jsme, že se t…
ms3791
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
101
Návrh koupelny bílá, šedá a dřevodekor
Ahojte, prosím Vás,můžete mi poradit jak nakombinovat obklady v koupelně? Pořád se mi na návrzích n…
cbr
Před 6 lety
1
2
59
Dokončovací práce - rozpis cen
Zdravím, nemáte někdo rozepsané ceny jednotlivých dokončovacích prací (okna, rozvody voda, elektři…
blahova_andrea
Před 8 lety
12
Koupě staršího domu - prosím o doporučení na odborníka, který vám dům prohlédl
...hledám odborníka ,který by našel vše problematické a vyčíslil případné opravy a rekonstrukce..dě…
joy_
Před 8 lety
1
Dotace NZU - máte zkušenosti?
Dobrý den, máte zkušenosti s dotací NZU? Jaký je postup? Nejdříve projekt, pak realizace? Projektan…
smile26
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Podlaha do montované garáže
Dobrý den, máme objednanou montovanou garáž s omítkou (cca 6x6m) a připravené základnové patky pro…
creams
Před 8 lety
2
Špatně založený trávník na zahradě, co s tím?
Vloni jsme špatně zaseli trávník, roste,ale nehoustne,z dálky je krásný,ale z zblízka je samý mech …
slabici
Před 8 lety
1
2
33
Nový dům nebo rekonstrukce
Dobrý den, do čeho byste raději šli a proč: 1) demolice malinkého domku a následná stavba nového …
demolitionman
Před 8 lety
9
Projekt - prosím o vaše názory, rady a připomínky
Zdravím, chtěli bychom Vás požádat o rady a nápady, jak vylepšit projekt. Přístřešek pro auto bude …
inkajanakova
Před 8 lety
15
Co na mravence?
Ahoj, kdo má zkušenost a odzkoušeno co nejlepší způsob jak zabránit aby Vám mravenci lezli do bará…
marrwin
Před 8 lety
7
Strop - sádrokartonové desky na panely
Dobrý den, netušíte náhodou někdo, jestli se může udělat strop (který je z panelů) tak, že se na n…
blahova_andrea
Před 8 lety
12
WC bez splachovacího kruhu - JIKA klozet Dino rimless
Máte někdo od Jiky WC klozet Dino rimless? Jde o WC bez oplachového kruhu a celkem za rozumnou cenu…
badlina
Před 8 lety
1
Vizualizace koupelny - vaše názory
Dnes sme si vyzvedli vizualizaci koupelny a mame z toho poměrně všelijaké pocity. Možná už jsme toh…
blahova_andrea
Před 8 lety
4
Firma Spourstav - zkušenosti
Stavěl, nebo staví prosím někdo s firmou Sporstav ze Stříbra?
dastik33
Před 8 lety
2
Dřevostavba na klíč Jihomoravský kraj
Prosím, doporučte firmu, nejlépe z Jihomoravského kraje, která postaví dřevostavbu na klíč. Doslech…
jejdajejda
Před 8 lety
2
Firma První dřevostavby s.r.o. - máte někdo zkušenosti?
Dobrý den, zaujal nás domeček od firmy PRVNÍ DŘEVOSTAVBY S.R.O., má někdo od této firmy domeček, ja…
abednarova
Před 8 lety
1
Výjimka
Dobrý den, mám dotaz. Máme možnost koupit byt v novostavbě, který je v plánu kolaudovat jako byt…
puhelin
Před 8 lety
11
Plastová či hliníková okna?
Ahoj, doporuci mi prosim nekdo nejake overene vyrobce, co se tyce plastovych ci hlinikovych oken- c…
lagertha
Před 8 lety
7
Americké lednice
Líbí se mi koncept americké lednice ( dveře napravo i nalevo ) s výrobníkem ledu / vody v předních …
shadowmilan
Před 8 lety
18
Kvalita zámkové dlažby
Zdravím, dá se nějak poznat, zda je zámková dlažba kvalitní? Po ani ne roce užívání jsou na ní vápe…
eviknufik
Před 7 lety
5
Kitchen Aid artisan versus Kenwood kMix (Chef)
Ahoj všem, rozhoduji se mezi dvěma značkami robotů. Kitchen Aid je asi 8 let můj sen, jenže po t…
dominika1989
Před 8 lety
6
Lom Žernovka
V lomu Žernovka, Praha východ se změnil majitel, nekoupil jsem ani haklik, schody, nášlapy ani lomo…
radar64
Před 8 lety
7
Jaký je nejlepší úložný systém ve vestavných skříních?
Zdravím střecháčci, zařizujeme dům a rada, bych se zeptala jaký je pro vás nejlepší uložný systém v…
blahova_andrea
Před 8 lety
13
Jakou máte výšku pozednice v koupelně?
Ahoj, určitě tady někdo máte koupelnu v podkroví a vanu pod střechou....jakou máte výšku pozednice,…
chik_chikitka
Před 8 lety
3
Vanová baterie se schovanou hadicí, která je schovaná vevnitř
Ahoj, máte prosím někdo vanu , kde se "hadice" od sprchy schovává dovnitř? Nebo jak jinak to máte …
andik.cz
Před 8 lety
4
Barevná cementová-betonová stěrka
Ahoj, má někdo zkušenosti s barvením cementové / betonové stěrky? Chtěli bychom tímto způsobem v…
maruska_koudelkova
Před 5 lety
16
Realitní kancelář, která aktivně shání pozemek
Dobrý den, máte zkušenosti s nějakou RK (Praha, Středočeský kraj), která aktivně shání pozemek? M…
bjarme
Před 7 lety
12
1
2
…
593
594
595
596
597
…