O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Co dát za kuchyňskou linku?
Dobrý den, chtěla jsem se poradit, co máte na zdi za kuchyňskou linkou :-) Popřípadě foto pro inspi…
graftazit
Před 8 lety
28
Zkušenosti s firmou Mapet-HK?
Dobrý den, prosím o Vaše názory a zkušenosti s firmou Mapet-hk, při osobní schůzce působili velmi d…
nikkik_k
Před 8 lety
1
Černé zárubně a bílé dveře
Ahoj, vybíráme interierové dveře a opět narážíme na problém....nemůžeme sladit s podlahou. Čistě bí…
gargamell
Před 8 lety
16
Bungalov PALERMO od G Servis, někdo kdo staví nebo má postaveno?
Ahoj vsem, Je tu prosim nekdo kdo ma postaveno/stavi/premysli o stavbe tohoto projektu od G Servis…
fundil
Před 8 lety
2
Firma Střechy Michal Žák - recenze
Ahoj, má někdo zkušenosti s firmou Střechy Michal Žák - Středočeský kraj? Má velice dobré ceny, tak…
chik_chikitka
Před 4 lety
5
Monitorování vlhkosti v dřevostavbě
Máte někdo zkušenost se systémem pro monitorování vlhkosti v konstrukci dřevostavby? Měl jste někdo…
veronikamala_moistureguard
Před 3 lety
25
Whirlpool absolute champagne a dvířka trachea - stejná barva?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo nezkoumal, jestli jsou barevně hodně podobn…
martinape
Před 8 lety
1
Cena rekonstrukce - umakartové jádro
Kolik bych asi měla počítat s cenou při vybourání umakartového jádra, chci-li mírně změnit dispozic…
altman
Před 8 lety
5
sponzor fóra
Stavíme s Wood-system - zkušenosti
Ahoj, začali jsme stavět nový dům s firmou Woodsystem mate s ní někdo zkušenost na co si dát pozor …
beruska80
Před 6 lety
1
2
45
Pomoc sousedovi
Dobrý den, pokud is najdete čas, prosím o vyplnění dotazníku. Jedná se o pomoc sousedům tzv. něco z…
cejkyna
Před 8 lety
10
Sanacia balkonoveho stropu
Ahojte, viete niekto poradit nejaky postup ako sa vysporiadat stymto stropom ?Odpadol (doslova) kus…
shadowmilan
Před 8 lety
1
Půdní schody Fakro Ltk Energy, máte je někdo?
Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenost s těmito půdními schody? A ještě bych se chtěla zeptat, zda jst…
zeneva
Před 8 lety
2
Půdní schody Fakfro Ltk Energy, nemáte někdo?
Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenost s těmito půdními schody? A ještě bych se chtěla zeptat, zda jst…
lukoid
Před 8 lety
2
Proč je program ECO u myčky nejdelší?
Může mi někdo vysvětlit, v čem je ECO ?
nada222
Před 8 lety
4
Vsakovací boxy - zkušenosti
Zdravím, řešíme vsakovací jímku na pozemku. Soused mluvil o vsakovacích boxech. Máte někdo zkušenos…
kkaccullka
Před 8 lety
15
Elektrická trouba - zkušenosti
Zdravám, rozhodla sem se, že si koupím elektrický sporák, doted sem vařila na plynovém vařiči. Pot…
adela_23
Před 8 lety
3
Připojení vrtu k domu, jaká velikost skruže?
Dobrý den, chci se zeptat kdo má zkušenosti s přípojkou vrtu k domu ? Jde mi o to, jaká velikost sk…
iiilinka
Před 8 lety
4
Zkušenosti s prasklým ztraceným bedněním?
Prosim, mate nejake zkusenosti s prasklym ztracenym bednenim nad zaklady? Bohuzel po vyliti nam v j…
zaplik1
Před 8 lety
4
Bílé kuchyňské spotřebiče - jak se udržují?
Máte někdo prosím bílé spotřebiče? Včetně varné indukční desky? Obdivovala jsem to u kamarádky skrz…
meggi14
Před 8 lety
7
Co jste dávali pod podlahový polyester na vyrovnání?
Dobrý den, prosím o radu, co jste dávali pod podlahový polyester na vyrosvnání? Máme psaný keram…
jumpmans
Před 8 lety
3
Plynová přípojka na hranici pozemku, jaká je cena?
Dobrý den, prosím ty, kteří dělali plynovou přípojku na hranici pozemku, zda by mi mohli sdělit,…
tzbprojekce
Před 8 lety
2
Poradíte s výběrem plotu?
Poradil by mi někdo s výběrem plotu? Chtěli bychom soukromí, takže bychom nejraději něco na způsob …
lukoid
Před 8 lety
2
Mouchy v pergole, jak se jich zbavit?
Nemáte někdo prosím nějakou osvědčenou radu jak se zbavit much v pergole. Máme dřevěnou pergolu na …
hanule61
Před 8 lety
2
Terasa u plotu souseda. Je nutné mít jeho souhlas?
Dobrý den! Věděl by někdo jestli je nutné mít souhlas souseda s přistavěním terasy k domu těsně u …
eternnity
Před 7 lety
3
Zahradní sušák z Lidlu, máte někdo?
Zdravim,mate prosim nekdo zahradni susak z Lidlu?Kupovala sem letos na jare a potrebovala bych se n…
monicka_m
Před 8 lety
1
Průhledné plastové židle, ano či ne?
Nemá někdo zkušenost s průhlednými plastovými židlemi?? Slyšela jsem,že jsou hned poškrábaný a ta…
mar772
Před 8 lety
2
Do domu kombinace - dřevo+vinyl+dlažba vs. vinyl+dlažba
Poraďte. Přemýšlím, jestli dát dřevěnou podlahu (byla by kvůli ceně jen v kuchyni a obýváku), v ost…
andyhana
Před 8 lety
1
Zašlé sklo z myčky - co s tím?
Zdravim, jdu si pro radu. Kdosi nam rek ze kdyz pouzivame kapsle na myti nadoby kde je i lestidlo -…
wries
Před 8 lety
9
Jaké spotřebiče do novostavby?
Ahojda, prosím o radu vybíráme kuchyňské vestavěné spotřebiče ( indukční desku, troubu, mikrovonku,…
terkaluky
Před 8 lety
1
Indukce nebo raději elektrika?
Máte zkušenosti s indukcí? Dočetla jsem se, že snad i není zdravá nebo co. Volíte indukci nebo radě…
alice777
Před 8 lety
1
2
38
1
2
…
594
595
596
597