O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pomozte prosím najít výrobce dlažby
Znáte někdo výrobce této dlažby? Zamilovala jsem se do ní, ale nedaří se mi jí nikde najít :-( Moc …
martykl
Před 8 lety
3
Jak jste řešili osvětlení rohu domu?
Ještě bych potřebovala pomoc s výběrem osvětlení. Poradíte, příp. dáte foto, jak jste řešili osvětl…
smigi
Před 8 lety
1
Markýza na zastínění terasy. Jakou zvolit a na co si dát pozor?
Dobrý den, pořizoval někdo markýzu na zastínění terasy? Potřebujeme cca 4x3m, kvalitní a pevnou …
petrikp
Před 7 lety
16
Umělý kámen nebo laminát jako bílá pracovní deska
Zdravim. Vybirame pracovni desku v bile barve, prip s nejakym vzorem. Premyslime, co je lepsi, uměl…
blahova_andrea
Před 8 lety
13
Jaké okna zvolit do koupelny a kuchyně?
Zdravím všechny stavebníky :) Řeším teď dilema a tak se zkouším obrátit na vás.. :) Takto má vypada…
martinam76
Před 8 lety
6
Jaké zatepleni do podkroví s plechovou střechou?
Dobrý den, máme v plánů rekonstrukci střechy (eternit za plech). A pomalu předělávat půdu na podkro…
requied
Před 8 lety
6
Zkušenosti s Ekonomickými stavbami
Ahoj všichni, prosím Vás, máte někdo zkušenosti s ES ? Jejich domy a financování nás s manželem v…
asistent
Před 8 lety
19
Demolice a stavba, jak postupovat?
Zdravím všechny, mám dotaz. Žijeme s manželem ve starém řadovém baráčku, který byl postaven snad je…
geodett
Před 8 lety
4
sponzor fóra
Sokl u domu kolem francouzských oken a vchodových dveří
Ahoj strechacci, planujeme fasadu a z duvodu prakticnosti chceme kolem domu marmolitovy sokl, ale n…
lucabal
Před 8 lety
1
Jímka na dešťovou vodu
Prosim o radu. Nechala jsem si vyhotovit hydrogeologicky pruzkum, ve kterem je uvedeno, ze svod des…
davex
Před 5 lety
1
2
47
Daň z nabytí nemovité věci
Dobry den, potrebovala bych poradit z ceho se bude vypocitavat dan z nabyti nemovite veci. V kupni …
jony20
Před 8 lety
5
Jak sladit kuchyň, když podlaha bude dekor dřeva?
Vybírám kuchyn, chci bílý mat na skřínky, korpus, sokl a desku jsme chtěla dekor přírodní dub! A do…
bamak
Před 8 lety
13
Montáž stavebního pouzdra JAP
Dobrý den, měla bych dotaz. Chceme si pořídit pouzdro JAP do chodby o šířce 1200 mm. Pouzdr…
lindaaa10
Před 8 lety
1
Slušná firma na styl Ekonomických staveb
Dobrý den, zaujal mne projekt Ekonomické stavby kde Vám pomohou od koupě pozemku se vším až po ko…
slabici
Před 8 lety
2
SmVaK - bez vyjádření k hydrantu
Mám dotaz, jestli po vás chtěl SÚ ve vyjádření vodáren i zmínku o hydrantu na požární vodu? SmVaK m…
da68ni
Před 8 lety
1
Tip na truhláře z Prahy
Ahoj, moc bych chtěla poprosit jestli nemáte někdo doporučení na truhláře C Praze nebo okolí ?
marina17
Před 8 lety
3
Projektant Plzeň a okolí
Ahoj mohl by mě někdo dát kontakt na nějakého projektanta Plzeň a okolí , potřeboval bych projekt n…
tulda27
Před 8 lety
4
Dveře v nosné zdi, nebude obložka šíleně široká?
Ahoj, máte prosím někdo interiérové dveře v nosné zdi? Řeším, že obložka bude šíleně široká, když n…
rebecca363
Před 8 lety
27
Který pozemek vybrat?
ahoj, máme na výběr dva pozemky: 1) zelená louka, musela by se natáhnout elektrika cca 100m, st…
lodyracka
Před 8 lety
12
Hliníkové či plastové dveře?
Dobrý večer, prosím o rada. Jaké máte vchodové dveře a jaké jsou Vaše zkušenosti? Nevíme zda zvolit…
zuzekk
Před 8 lety
7
Anhydrit po vylití má malinké trhlinky
Ahoj, dnes nám vylívali anhydrit a přes okno jsem dnes pár hodin po vylití viděl malinké trhlinky…
zubr487
Před 3 lety
12
Odolná podlaha k dětem
Dobrý den všem, kupujeme dům a budeme měnit podlahy (kuchyň, jídelna, velký obývák, dva pokojíky…
katarina945
Před 8 lety
14
Jak dlouho trvá položení střechy?
Ahoj, může mi někdo říct za jak dlouho trvá položit střešní tašky? střecha je valbová, 255 m2, kryt…
dave10
Před 8 lety
8
Stavební firma Břeclavsko
Dobrý večer, příští rok bychom chtěli stavět zděný dům na klíč. Můžete mi prosím doporučit nějakou…
lentilka2013
Před 8 lety
1
Fasáda Weber HN
Ahojte chceme davat fasadu na domcek, mame ciernu lesklu strechu sedohnedy sokel/kamen/ a orech okn…
kikiwhite
Před 8 lety
2
Spárovačka k obkladům Selection šedá a bílá
Ahoj,prosim kto ma v kupelne obklady Selection (seda a biela) aku sparovacku k nim ste vybrali? Diky
nikulka2
Před 8 lety
3
Tip na stavební dozor z okolí Hradce Králové a Pardubic
Zdravím, nevíte někdo o stavebním dozoru, který je schopný a jezdil by kontrolovat na stavbu v …
lukasfronek
Před 8 lety
3
Stavba plotu na klíč - Severní Morava
Prosím o kontakt na firmu, která vybuduje plot na klíč za rozumnou cenu. Děkuji.
geodett
Před 8 lety
2
Zahradnické služby - Severní Morava
Prosím o kontakt a doporučení na schopného zahradníka, který zrealizuje zahradu na klíč. Děkuji
geodett
Před 8 lety
2
Jaký odstín spárovačky k Rako defile?
Zdravím všechny na MS a prosím o rady, případně i fotky. Jakou spárovačku jste vybrali k nejtmavší…
martykl
Před 8 lety
7
1
2
…
596
597
598
599
600
…