O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Usazení dřevěného kůlu do země
Ahoj, chtěl bych kolem pískoviště usadit 4 kůly z akátového dřeva a mezi ně zavěsit plachtu, aby na…
lucka_dc
Před 8 lety
10
Plynové topidlo nebo přímotop?
Dobrý den,zrekonstruovali jsme menší sklepní místnost,ale není vytápěné,je tam vyveden plyn,tak se …
tytek9991
Před 4 lety
2
Je realné sehnat v západní části Prahy pozemek?
Je reálné na území Prahy (západní část) nalézt pozemek na stavbu RD za 5 - 6 mil. nebo je to scifi?…
ookami_hime
Před 8 lety
1
Záclony a závěsy - tip na web nebo obchod z okolí Zlína
Ahojky, chtěla bych od vás drahé střechařky tipy na weby, odkud máte záclony. Pokud jste ze Zlína a…
zuzka3112
Před 8 lety
9
Lobelka a Kalibrachoe, proč se jim nedaří?
Mám na pergole (orientace na sever - severozápad) kalibrachoa a lobelku. Má poměrně dost málo květů…
bylonebylova
Před 8 lety
2
Firma na zateplení s dotací - Středočeský kraj
Chystáme se na rekonstrukci staršího domu, zateplení a okna, nějaký tip na firmu co udělá komplet a…
apolenka_blondynka
Před 8 lety
1
Předschválení hypotéky vs. schválení
Ahoj mam dotaz, mame predschvalenou hypoteku, dodali jsme vsechny doklady, odhad domu vsechno uz se…
lucipech
Před 8 lety
1
Nový vrt, koliformní bakterie - čím vyčistit?
Dobrý den, máme nový vrt, používáme cca měsíc. Po výsledcích rozboru jsem se zhrozila, železo 0,50…
standum
Před 8 lety
9
sponzor fóra
Rodinný dům za 1.8mil, je to reálné?
Prosím o Váš názor na výstavbu RD. Jednalo by se o bungalov nejspíš z PORFIXU. Přikládám půdorys ta…
blahova_andrea
Před 8 lety
18
Levná rekonstrukce garsonky
Ahoj všem! Prosím o rady/tipy a zkušenosti. Přistěhovala jsem do pronájmu starého vybydleného by…
jenies
Před 8 lety
6
Co s tímhle trámem?
Přátelé kamarádi, potřeboval bych Váš názor nebo spíš radu. Schody do prostoru střechy nám blb…
tereza777
Před 8 lety
15
Projektant - Louny (Ústecký kraj)
Ahoj, Střecháčci, konečně jsem se dočkala a věci kolem domečku se dávají do pohybu :-D . Teď mom…
jirkonson
Před 8 lety
2
Doklad o pořízení ČOV
Dobrý den, mám velkou prosbu...pro povolení ČOV potřebuji doklad o její koupi, jenže mi ji koupili …
ivouch
Před 8 lety
1
Pozemky Vysoký Újezd - projekt Zámecké zahrady. Názor?
Dobrý den, zaujali nás nové pozemky v obci Vysoký Újezd - jde o projekt Zámecké zahrady. Ráda by…
tom82
Před 6 lety
13
Jak založit rohy ztraceného bednění, aby vycházely vazby?
Mohl by mi někdo poradit jak založit rohy ztraceného bednění, aby vycházely vazby ? Mám ztracené be…
jarda87
Před 7 lety
18
Zapuštěné zásuvky do černé desky kuchyňské linky - tip
Dobrý den, doporučíte nějakou zajímavou zapuštěnou zásuvku do černé kuchyňské pracovní desky ? Vy…
spaly
Před 8 lety
2
Povinné odvětrání podloží - nízký radonový index
Ahoj všichni, potřebovala bych se zeptat, jestli je od nového roku povinné odvětrání podloží i u pů…
caxa
Před 8 lety
4
Elektrický kotel, zkušenosti prosím
Dobrý den, pořád se rozhodujeme mezi plynovým nebo elektrickým topením. Teď jsme objevili elektric…
dracula
Před 8 lety
16
Jaké vestavné spotřebiče do kuchyni Ikea Metod?
DD, nemáte, prosim, typ na alternativu vestavne mikrovlnné trouby do hodni skrinky METOD IKEA? Ideá…
metodek63
Před 8 lety
1
Stavíte či jste stavěli svépomocí - Ústecký kraj?
Stavíte či jste stavěli dům svépomocí? Víte o někom kdo má zkušenosti a dokáže postavit, ne stavebn…
lisakstavitel
Před 8 lety
6
Je toto standardní při pronájmu bytu?
Chtěl jsem si pronajmout byt, byl trochu (o dost) levnější než bývá zvykem v dané lokalitě (cca za …
obludak
Před 4 lety
9
Prosím o radu s připojením krbové vložky do komína
Dobrý den.Chtěla bych poprosit o radu s připojením krbové vložky do komína. S přítelem stavíme př…
petuliiik
Před 8 lety
4
Hledá se spolehlivá firma na výstavbu dřevostavby
Dobrý den, chceme s přítelem stavět. Pro tento sen hledáme velmi spolehlivou firmu, která nás neok…
veru_jk
Před 8 lety
9
Kudy vést elektro ve spirolu?
Dobrý den Právě řešíme rozvody elektro v novostavbě a každý řemeslník říká něco jiného. Jeden navr…
kofejn
Před 5 lety
12
Vinylová podlaha - výběr kvalitní značky + doporučení podlaháře ČB
Dobrý den, vím, že tady už bylo mnoho kolem vinylových podlah napsáno, ale chci se poradit ohle…
lodyracka
Před 8 lety
2
Dřevěný obklad místo fasády - doporučte prosím zhotovitele na Praze-východ
Místo fasády máma na vikýři navržen dřevěný obklad, ale ne a ne sehnat nikoho, kdo by ho chtěl uděl…
komenska
Před 8 lety
1
Architekt a projektant ze Zlína a okolí
Hledáme se ženou architekta a projektanta pro výstavbu našeho domečku (bungalov 5+kk) ve Zlíně a ok…
alena_richtrova
Před 4 lety
27
Cena pasivního domu svépomocí - rozpočet
Zajímal by mě váš názor na půdorys našeho možného budoucího domu a nakolik by nás stavba mohla vyjí…
bluepenguin
Před 7 lety
24
Opravář hodinek
Ahojky, asi to sem úplně nepatří, ale zkusím to... kde je v Praze, (popř. Jesenice, Kamenice u Prah…
klarka6
Před 8 lety
7
Návrh přízemního domu - prosím o názory
Dobrý den, máme tento návrh dispozičního řešení přízemního domku. Chtěl bych poprosit o vaše názo…
tulda27
Před 8 lety
8
1
2
…
597
598
599
600
601
…