O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dům s obytným podkrovím
Dobrý den, s manželem se chystáme stavět rodinný dům - pozemek včetně sítí máme. Naše představa dom…
marki90
Před 8 lety
1
Jak zastínit okna při alergii na prach?
Krásný den všem, mohu poprosit o Vaše zkušenosti se zastíněním oken při alergii na prach? Nyní m…
dominika1989
Před 8 lety
1
Cenová kalkulace interiérových dveří
Zdravím, Jedna firma nám dělala doma podlahy a naprostá spokojenost. Přišla mi cenová kalkulace d…
zuzka3112
Před 8 lety
10
Ozdobnica čínská kolem bazénu. Hodí se?
Dobré ranko, chystám se zasadit vysoké trávy kolem bazénu (ozdobnici cinskou) do velkých mrazuvzdor…
cejkyna
Před 8 lety
2
Patrový dům s balkonem nebo bez?
dobry den :-) , prosim o radu, ideme stavat poschodovy domcek, nevieme sa pozhodnut ci stavat z bal…
convalyarija
Před 8 lety
9
Jak máte řešené okapy u rohového okna?
Dobrý večer, mohla bych vidět, jak máte řešené okapy u rohového okna? Děkuji
lenkarejholcova
Před 8 lety
1
Prádelna, jak jí máte řešenou?
Prosím o foto jak máte řešenou prádelnu. Budu mít vanu, vedle sušička a pračka, ale chtěla bych tam…
zuzekk
Před 8 lety
2
Jablotron 100 kurenie
Ahojte, vedel by mi niekto povedat ako urobit predpripravu na ovladanie kurenia cez Jablotron 100? …
dreambox
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Bojler k solarním panelům 300 litru
Ahoj,nevite jestli se vyrabi tyto bojlery nejen stacionarni?mame totiz v technicke hluche misto pod…
petramana
Před 8 lety
3
Venkovní zábradlí v kombinaci ze dřevem
Zdravím všechny.Prosím o typ, nebo radu jak zkombinovat venkovní dřevěné zábradlí se sklem. Určitě …
jakuda
Před 7 lety
10
Zkušenost se stavební firmou na stavbu domu na klíč z okresu Mělník
Chceme stavět dům na klíč poblíž Mělníka a hledáme dodavatele. Oslovili jsme zatím několik firem, a…
badulle
Před 5 lety
10
Jak připravit pozemek před stavbou?
Jak připravím pozemek před stavbou. Máme tam elektriku i vodu, co musíme udělat, aby firma co bude …
ozzy77
Před 8 lety
2
Renovacia parkiet
Chceli by sme renovovat stare drevere parkety (50 rocne) ale asi na1 m2 vychadza spomedzi spar smol…
rekon1439
Před 8 lety
1
Poškozená parotěsná folie
Ahoj , prosím o radu jak postupovat , nebo o uklidňující odpověď. Vím jak je u dřevostavby důle…
mildarsv1000
Před 2 lety
18
Výměna dveří - doporučení firmy
potřebuji vyměnit 9 dveří - mají kovové zárubně- doporučíte mi nějakou firmu,aby nebyla drahá ( asi…
ozzy77
Před 8 lety
2
Koupě pozemku s projektem (z třetí ruky)
Dobrý den, tímto bych se chtěl zeptat jak je to s projektem, který nebyl vyhotoven pro mou osobu, a…
lustta
Před 8 lety
6
Jak správně položit podlahový polystyren ve dvou vrstvách?
Zdravím všechny stavitele. Chci se optat, jak správně položit podlahový polystyren ve dvou vrstvác…
roxtidy
Před 2 lety
18
Výběr oken - firmy Ostrava
Dobrý den, aktuálně vybíráme okna do novostavby. Zvažujeme nabídky tří firem. Máte někdo zkušenosti…
klaruska5
Před 8 lety
1
Projekt domu Euroline 1214, nestavíte někdo?
Ahojte, nestavíte někdo dům od euroline 1214? Jedná se o tento rodinný dům: http://www.euroline.cz…
martulinka617
Před 8 lety
1
Souhlas souseda při ohlášce - krajský úřad
Dobrý den všem, obracím se s dotazem ohledně podpisu vlastníků sousedních pozemků při ohlášce na d…
jakuda
Před 8 lety
9
Wenge pracovní deska v kuchyni
Ahojte, máme oooobrovský dilema, nemá tu někdo zkušenosti s wenge pracovní deskou v kuchyni? Moc se…
deto_oesya
Před 8 lety
3
ČOV. Musí se dělat vsak a odebírat vzorky?
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně ČOV, vsaku a následných vzorků. Budeme mít ČOV a k tomu sb…
angie.shy
Před 7 lety
11
Jaké schodiště k světlé béžové lesklé dlažbě?
Prosím o radu. Do domečku máme vybranou světle béžovou lesklou dlažbu a nyní si lámu hlavu nad tím …
hasina1
Před 8 lety
2
Jaké tepelné čerpadlo v rámci kotlíkové dotace?
Dobrý den jaké tepelné čerpadlo by jste doporučili v rámci kotlikove dotace? Případně mate někdo zk…
nadyskami
Před 8 lety
1
Olej nebo lak na povrchovou úpravu parket?
Zdravim, prosim o radu :). Budeme mit kuchyňskou linku v obyvaku, kde lezi stare parkety. Jakou bys…
chrobakv
Před 6 lety
13
Návrh kuchyně, co vy na to?
Prosim o napady, doporucen a kritiku....
marikahot
Před 8 lety
15
Malý dětský pokoj - jak vymalovat?
Potřebují poradit...klukovi zařizujeme malý studentský pokoj.2x2.5 m...nemam nápad jak vymalovat..j…
jakuda
Před 8 lety
9
Tarkett ID 30 - máte někdo v lepené variantě?
Dobrý den, máte někdo v domě Tarkett ID 30 v lepené variantě ? Zajímali by mě Vaše zkušenosti. Obz…
kossakowski1980
Před 8 lety
1
Topný žebřík - Hiacynt nebo Santina?
Zdravím všechny. Máte někdo koupelnový topný žebřík Sapho Hiacynt nebo Santina? Rozhoduji se mezi n…
iiilinka
Před 8 lety
1
Pozemek - veškeré info
Dobrý den, máme zájem o 1 pozemek ale nevíme na co vše se máme poptat a kde a ani na to nemáme moc …
tulda27
Před 8 lety
3
1
2
…
599
600
601
602
603
…