O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Umístění podlouhlých oken - v jaké výšce?
Ahoj, chtěla bych se poradit, v jaké výšce máte umístěná podlouhlá okna? Na prvním obrázku je zhr…
marcus007
Před 8 lety
17
Stavba a následné bydlení v domku (sama s dětmi)
Pročítám diskuse a podobnou jsem tu nenašla. Uvažuji o stavbě malého domku. Nyní zařizuji koupi poz…
blahova_andrea
Před 8 lety
1
2
59
Jak se žije v Brandýsu nad Labem?
Ahoj,jak se zije v Brandýse? Chystáme se tam přestěhovat, asi někam na okraj,zvazujeme byty V olsin…
lucyp13
Před 8 lety
1
Dřevěná okna a venkovní žaluzie - máte to někdo?
Ahoj, nemáte někdo kombinaci dřevěné okno a venkovní stahovací žaluzie? Máte fotku, jak to vypadá? …
petta33
Před 8 lety
3
Jak odměřujete chlornan sodný pro desinfekci bazénu?
Zajímalo by mně, pokud nemáte automatický dávkovač, do čeho odměřujete chemikálie jako například ch…
spirulina
Před 8 lety
1
H&M okna, zkušenosti
Dobry den, chtela jsem se zeptat jake mate zkusenosti s H&m okny? Nebo jakou firmu by jste mi dopor…
petra_lurska
Před 3 lety
5
Drsná smlouva v KB
Zdravím ,chtěla jsem se zeptat ,zda-li někdo mel smlouvu z KB za podmínek ,ze se musi vyčerpat cela…
nikus30
Před 8 lety
20
Firma JOMI-STAV - jednáte s ní někdo aktuálně?
Ahoj, prosím je tu někdo z vás, kdo momentálně komunikuje s firmou Jomi-stav konkrétně panem Michal…
romcovalucajda
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Nevycházející úhlopříčky základových pasů - jak opravit?
zdravím všechny dskutující, stavíme bungalov, bohužel hned na začátku stavby máme problém ... Zákla…
patrikpato
Před 8 lety
5
Východ na zahradu či dvůr
Zdravím, ať se dívu jak chci, tak mi u většiny novostaveb chybí východ na dvůr či zahradu. Kudy mát…
blahova_andrea
Před 8 lety
12
Zastřešení pergoly
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenosti se zastřešením pergoly např.od firmy Cli…
jacek_kopec
Před 4 lety
1
2
49
Výjezd z pozemku na hlavní komunikaci
Dobrý den, potřebujeme povolení k výjezdu z pozemku na silnici první třídy. Kam se obrátit? Co vse …
bekruska
Před 8 lety
1
Chytré zabezpečení domu. Vyplatí se, či naopak?
Pěkný den přeji, s dcerkou si zařizujeme náš první domek a celkem vážně uvažuji o pořízení něčeho j…
martin_s
Před 4 lety
1
2
46
Dočasné přemístění přípojkové pojistné skříně
Po odstranění domu mi na pozemnku zbyla přípojková pojistná skříň. Nový dům bude stát na stejném mí…
danobohy
Před 8 lety
1
Umístění bazénu na pozemku
Prosím o radu s umístěním bazénu na pozemku viz nákres. Varianta č. 1 je sice blízko vjezdu a ulice…
petrazelhoty
Před 8 lety
4
Změna územního plánu. Koupě pozemku, který je vedený jako travní porost
Ahoj, chtěli bychom koupit pozemek, moc se nám líbí, je zasíťovaný, oddrenážovaný, všechno. Jediný …
casmaria
Před 7 lety
7
Dřevěné cihly
slovenský architekt Jaro Krobot staví z dřevěnývh cihel. Dřevěné moduly – „cihly“ jsou ze smrkové…
araras
Před 8 lety
7
Rekonstrukce domu Mělník - doporučíte dobrého projektanta a firmy
Plánujeme rekonstrukci našeho domu v Mělníku. Nevíme koho oslovit pro návrh rekonstrukce, ale i jej…
adriene
Před 8 lety
1
Vinylová podlaha - foto
Ahoj, máte někdo vinylovou podlahu z okolí Ostravy popřípadě Nového Jičína?? Mohli byste prosím…
maximsoon
Před 8 lety
1
Rozpoznání typu podlahy
Dobrý den, Stala se nám doma nehoda s vodou a pro pojišťovnu potřebujeme zjistit, o jakou se jedná…
shadowmilan
Před 8 lety
2
Výpis z katastru - kdo mi ho vysvětlí?
Zdravím, dostali jsme s manželem výpis z katastru k pozemku o který máme zájem, ale upřímně vůbec t…
sathine
Před 8 lety
5
Vytápění pouze elektrokotlem - jde to vůbec?
Prosim o radu a zkušenosti. Mame rodinný dům 100m2, ztrata 7kW...Topenari nezávislé na sobě radili …
plaintruth
Před 8 lety
1
2
46
Prasklá dlažební kostka, čím to může být?
Dobrý den, jaká může být přičina prasklé dlažební kostky zámkové dlažby (tl. 8cm). Po pokládce byla…
shadowmilan
Před 8 lety
2
Sousedé z Nové Chýně od Embalador s.r.o.
Ahojte, sú tu nejakí budúci susedia z Novej Chyne / Embalador/? :-)
kuratkol
Před 6 lety
11
Souhlas sousedů se stavbou RD k r.2017
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti se souhlasem sousedů se stavbou rodinného domu (do 150m2…
puhelin
Před 8 lety
15
Máte někdo vinyl od Fatraclick?
Ahoj, mate nekdo vinyl Fatraclick Dub letni, Dub libanonsky nebo Dub cer hnedy? Potrebovala bych vi…
marteenka30
Před 8 lety
5
Firma Ataxonet plus - máte zkušenost?
Pro dřevostavbu na malý pozemek jsem dostala odkaz na Ataxonet plus. Bohužel jsem nikde nenalezla ž…
david_2019
Před 6 lety
5
Sprchové dveře do niky bez spodní lišty
Dobrý večer, nemáte někdo dvoukřídlé sprchové dveře do niky (lítačky), ale které nemají dole žádnou…
bamak
Před 8 lety
10
Fotovoltaika na klíč - doporučení firmy Středočeský kraj
Muzete mi prosim vas doporucit firmu, co mi postavi kombinovanou fotovoltaickou elektrarnu na klic?…
mirekkincl
Před 3 lety
4
Jak napojit dřevěnou podlahu na keramickou dlažbu?
Jak napojit dřevěnou podlahu na keramickou dlažbu v kuchyňském koutu. Dá se to udělat bez přechodov…
solaris
Před 8 lety
3
1
2
…
601
602
603
604
605
…