O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vyřizování zasíťování a stavební povolení
Chci se zeptat, jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Od dubna řešíme papíry k ohlášce, momontálně …
luckiesj
Před 8 lety
10
Jak kotvit markýzu po zateplení?
Máme markýzu 5,5m připevněnou na betonovou zeď panelového domu, ale budou nám dělat zateplení domu …
axer
Před 8 lety
1
Zkušenosti s projektantem v okolí Přerov a Prostějov
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s projektantem nebo architektem v o…
klarkamrtva
Před 8 lety
1
Šířka dvoukřídlých oken v místnostech
Ahoj, chci se zeptat jakou mate šířku dvoukřidlých oken v ložnici a dětských pokojích a nad kuchyňs…
playgirl123
Před 8 lety
13
Retenční nádrž - jakou velikost?
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak vypočítat jak velkou retenční nádrž na zachytávání dešto…
maximsoon
Před 5 lety
21
Odkup příjezdové cesty ve spolupodílovém vlastnictví
Prosím, nemá někdo zkušenost...probíhá odkup zahrady v zahrádkářské kolonii, zahrada v osobním vlas…
agenz
Před 8 lety
1
Hypotéka - bude možné jí dostat?
Ahoj lidicky, neni tady mezi nama nekdo, kdo se vyzna v hypo? Chceme koupit pozemek a zacit stavet,…
ladyseta
Před 8 lety
5
Výška okenního otvoru?
Lze shora snížit výšku otvoru např. pomocí 17cm Purenitu? Mám otvor vysoký 287cm od základové desky…
marcus007
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Koupe vetsiho pozemku s nekym NAPUL na zapad od Brna (mezi Brnem a Velkou Bitesi)
Dobry den, hledame nekoho, kdo stejne jako my shani mensi pozemek (kolem 500m2 i vys) za dobre peni…
elatine
Před 8 lety
1
Vodovod v soukromém vlastnictví bez břemena
Dobrý den, s manželem řešíme koupi stavebního pozemku, přes který vede vodovod v majetku soukromých…
corneille
Před 8 lety
4
Stavební firma Fachkas Znojmo - reference a zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se spol. Fachkas?
vincenzo262
Před 8 lety
3
Pozemek nemá příjezdovou cestu a žádné sítě - řešení
Chci ze zeptat na pár věcí ohledně našeho pozemku. Koupili jsme s přítelem pozemek, ke kterému neve…
geodett
Před 8 lety
11
Vinyl od Berry - Pure Loc systém, nemáte jí někdo?
Dobrý den, máte někdo vinylovou podlahu od Berry vinyl .Ideálně Pure Loc systém . Děkuji
kossakowski1980
Před 8 lety
5
WC sedátko - slim vs. normální
Ahoj všem. Stojím před výběrem WC sedátka a nevím, zda pořídit verzi slim nebo normální. Se slim j…
parcelads
Před 8 lety
3
Aku sekačky
Zdravím, používá tu někdo Aku sekačky na trávu? Uvažujeme o ni, protože se nám nechce tahat ka…
luckavra
Před 5 lety
17
Hypotéční úvěry - dotazník
Dobrý den, obracím se na Vás s žádostí o vyplnění dotazníku, který je zcela anonymní. Získané vý…
pavlny
Před 8 lety
1
Kdy zateplit střechu?
Ahoj, můžete mi, prosím,poradit v které fázi stavby se provádí nástřik měkkou Pur pěnou v podkroví?…
oskar83
Před 8 lety
1
Vana se stěrkou bez obkladu - ano nebo ne?
Prosila bych nějaké fotky a zkušenosti, zda byste doporučili vanu neobkládat. Děkuji!
mr_falko
Před 8 lety
7
Zřízení nového výjezdu na hlavní komunikaci - postup
Dobrý den, potřebujeme povolení k výjezdu z pozemku na silnici první třídy. Kam se obrátit? Co vše …
pezby
Před 8 lety
2
Cihly na boční zdi podkroví, jaké zvolit?
Dobry den, rekonstruujeme podkrovi stareho RD. Zbourame celou strechu i bocni steny podkrovi a stit…
kacenkarrr
Před 8 lety
3
Jaké cihly použít na bočnice?
Dobry den, rekonstruujeme podkrovi stareho RD. Zbourame celou strechu i bocni steny podkrovi a stit…
marcus007
Před 8 lety
4
Nabízíme bydlení kousek od Prahy
Dobrý den, touto cestou hledáme sousedy, kteří by šli s námi do našeho společného nového bydlení. J…
daniel__k
Před 8 lety
1
Všechna povolení a veškeré vyřizování před stavbou
Zdravím, jsem úplný laik a potřebuju vysvětlit co všechno budu vyřizovat za povolení atd., abych si…
puhelin
Před 8 lety
2
Vyčerpání hypotéky za 5 měsíců, je to možné?
Zdravím vsechny , Myslíte ,ze je realne mozne vyčerpat hypotéku 2,5mil v cca 5 mesicich ,takove n…
inkajanakova
Před 8 lety
12
Jakého zvolit dodavatele elektriky?
Ahoj všichni, v blízké době nám budou dělat přípojku elektriky a my řešíme jakého zvolit dodavate…
ros82
Před 8 lety
4
Návrh kuchyňské linky - rozmístění spotřebičů a vrchních skřínek
Ahoj, prosím potřebovala bych poradit s rozmístěním spotřebičů v kuchyňské lince. Vpravo dveře znač…
babs87
Před 8 lety
14
Dekor Dub gladstone tabákový, máte někdo v kuchyni?
Ahoj, nemáte prosím někdo kuchyni v dekoru dub gladstone tabákový? případně jestli by bylo možné p…
hanulab
Před 8 lety
1
Pokojíčky - orientace ke světovým stranám
Chceme rekonstruovat půdní byt ve starším domě. Dispoziční řešení ovlivnuje umístění odpadů a schod…
panelreko
Před 8 lety
13
Jakou pracovní plochu a korpus kuchyně?
Dobrý den, jakou pracovní plochu byste zvolili?? Podlaha vinyl s imitací dřeva (borovice sibiřská)…
verunky
Před 8 lety
4
Má někdo zkušenost s placenou službou od Porothermu?
Ahoj, prosím o zkušenosti s touto placenou službou od porothermu. Určitě ji budu využívat a zajímá…
neonkarybka
Před 8 lety
2
1
2
…
600
601
602
603
604
…