Co dát za kuchyňskou linku?

Profilova fotka
Dobrý den, chtěla jsem se poradit, co máte na zdi za kuchyňskou linkou :-) Popřípadě foto pro inspiraci. Naše kuchyň je bílá a deska dubová.
Odpovědět
Profilova fotka
@radyc nejdřív hledat pak se ptát... =-) http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch... http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch... http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch... http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch... http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch... http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch...
Odpovědět
Profilova fotka
a furt dokola. ale je fakt, že tenhle dotaz ve středu v 11:17 ješte nebyl.....
Odpovědět
Profilova fotka
Sklo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
keď už sklo, tak kalené sklo, vydrží aj horúcu paru...
Odpovědět
Profilova fotka
Jj obkladové sklo vždy kalené - takovou dulezitou věc jsem zapomela napsat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A nemáte někdo i plexisklo?
Odpovědět
já mám desku v dekoru jako pracovní plocha a jsem moooc spokojená, nemusím leštit
Odpovědět
Profilova fotka
@marek2002 to vypada krasne,moc dekuji, jenze my mame dub tmavy,kuchyni do ucka a nemam tam okno,tak se bojim,ze to bude moc tmave.
Odpovědět
Profilova fotka
@radyc A v jaké barvě budete mít dvířka skříněk? Máme za kuchyňskou linkou desku ze stejného materiálu jako dvířka a už 6 let jsme s tímto řešením spokojeni.
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda ty mame bile leskle-to neni vubec spatny napad ;-)
Odpovědět
Máme klasický obklad kachličky. Kuchyň máme v barvě americká třešeň a obklady modré, ty jsou původní. Ve vašem případně bych se vůbec nebál dát také desku v barvě pracovní desky. Skříňky budete mít bílé, to dost prosvětlí a nějaké světlo do kuchyně pod linku taky určitě plánujete, takže to osvětlí hned.
Odpovědět
@radyc Sklo = praktické na údržbu, trvanlivé, moderní. S pozdravem, Jiří Vrzal
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám desku v dekoru pracovní desky teď v bytě a už bych to nechtěla. Proto v novém domečku, kam se brzy nastěhujeme bude grafosklo, kalené, s vlastním návrhem. Nedokážu ještě popsat spokojenost, jelikož ještě není vyrobené, ale dle informací je údržba údajně velmi praktická, navíc to vypadá dobře.
Odpovědět
@barca3979 Můžu se zeptat proč nejste spokojená s deskou na stěně? Já o ní totiž uvažuji. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@anik.l už bydlíme v domečku, kde čekáme na grafosklo. Ale desku jsme měli v bytě a při vaření se samozřejmě zacákala, takže po každém vaření údržba, to je jasné, ale docela to šlo špatně dolů. Používala jsem na to Mr. Muscle, ten oranžový, nechat působit a potom umýt, většinou houbičkou, tou hrubší stranou. Normálně setřít to nešlo. Takže mi vadila docela náročná údržba a hlavně každá kapička byla vidět. Určitě záleží i na materiálu, to naše bylo asi lamino, stejný dekor jako boky kuchyně. Jinak si na kuchyni nestěžuji, byla kvalitní, po 12 letech žádné vady, žádné škrábance, žádné odlupování folie, prostě jak nová, ale ta údržba té desky, to už fakt nechci. Jsem zvědavá na sklo, příští týden už by mělo být doma :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anik.l ja se spis bojim,ze kdyz ji pouziji,tak budu mit kuchyni tmavou,nemam zde okno a vse ostatni mame sede,tak aby nebylo "presedivovano" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my už máme grafosklo, včera nám ho namontovali a zatím jsem nadšená :-D , uvidíme, jaká bude údržba. Můžete mrnkout do mých alb, mám ho tam vyfocené, ale fotila jsem večer, tak to není úplně vidět.
Odpovědět
A co graftazit? Je o půlku levnější než grafosklo a tím, že není lesklé jako grafosklo, tak si myslím, že i lepší na údržbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme obklad (falošnú mozaiku). Prežila už všetky druhy štiav :) http://www.modrastrecha.sk/blog/slast...
Odpovědět
Hlavně nedávat sklo s nějakým motivem .. sklo ať je jakékoli je ano pěkné ale na svůj význam přehnaně drahé a hlavně když omrzí tak s tím už nikdo neudělá. Určitě po 10 letech nebudete rozbíjet sklo které stálo 20 tis podle velikosti.. raději bych doporučil dát desku stejnou jako pracovní, budeme to taky dělat jen všechno postupně. Máme světlé skříňky a tmavší desku ale bude to vypadat dobře. Výhodou co máme je že tam je okno .. ale toho bych se zase tak nebál ... PS: foto jsem vyhrabal cca před vánoci minulí rok ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anik.l Měla jsem taky desku a je to tak, jak píše @barca3979. Časem už to prostě bylo neumytelný, zválšť když v kuchyni hospodařil mladej a já měla čas to umýt až po týdnu ;-) Teď mám sice zase desku, protože se mi to líbí, ale za indukcí mám černé sklo. Sice je to na vyleštění za trest, ale pořád lepší údržba než deska
Odpovědět
@zdenna jee budeme mít stejný styl kuchyně ale zrcadlově obráceně. Můžu se zeptat odkud máte kuchyni? Máme tmavý strop i podlahu, tak chci taktéž světlé skříňky, tmavou kuchyňskou desku a stejnou desku i na zeď :)
Odpovědět
@anik.l Kuchyň máme celou i ze spotřebičema z Moebelixu a naprosto spokojenost :-)
Odpovědět
My máme mozaiku...omlouvám se za kvalitu, v té době jsme ještě neměli světla :) kuchyň máme do bílo-šeda.
Odpovědět
obklad v dekoru pracovní desky....na pohodu
Odpovědět
Profilova fotka
Mela jsem nekolikrat v kuchyni.desku,jedna podobneho odstinu,jako na 1.fotce v prispevku a super,nebylo na tom odstinu dreva nic videt,ted mame naopak tmavou,jako je na posledni fotce v prispevcich a hruza udrzba,kazda kapicka,cákaneček,vse je na tom videt..ale zvykla jsem si to neresit,nevidet,neprozivat..
Odpovědět
@radyc Můžu Vám nabídnout kvalitní originální obklad značky GRAFTAZIT®, hodí se především do kuchyní, interiéru budov, ale také exteriéru s individuálním potiskem z jednoho kusu o maximálních rozměrech 3240x1495 mm. Lze ho použít za všechny typy sporáků, včetně plynových. Graftazit® je voděodolný, odolává bez problémů horké páře, nekoroduje ani nenabobtnává, nedeformuje se a je plně recyklovatelný. Další skvělá věc je, že na tento obklad můžete nechat potisknout jakýkoliv motiv. Více informací a fotogalerii najdete na našich webových stránkách.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?