O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Specifikace pro výběr cenových nabídek
Zdravím Plánuji Bungalov. Nechci to celé od jedné firmy na klíč. Chci udělat rozpad druhů prací a …
jumpmans
Před 8 lety
2
Převod části pozemku mezi sousedy vs. věcné břemeno
Dobry den, jak by jste smluvně vyřešili nebo pojmenovali smluvne tutosituaci. Developer mi pro…
kossakowski1980
Před 8 lety
1
RD bez ceny Plzeň
Zdravím všechny. Někdy na začátku minulého roku jsme se s manželem rozhodli, že prodáme byt a poříd…
jitulkaka
Před 8 lety
3
Výběr oken pro novostavbu
Zdravíčko, vím, že se to tu stále dokola opakuje ale jakou firmu z níže uvedených by jste si vybral…
oknostyl
Před 8 lety
13
Jak mát vyřešený vývod digestoře?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak máte řešený vývod z digestoře. Máme ho připravený stropem. St…
sathine
Před 8 lety
1
2
32
Jakou dlažbu na terasu ke vjezdu ke garáži?
Ahoj, prosím o pomoc s výběrem dlažby na terasu a vjezd ke garáži. Měli jsme vybranou dlažbu Cityto…
bod
Před 8 lety
14
Vlhkost pod styrodurom, co s tím?
Neviem ci mam nekvalitne pripevneny styrodur o DT-ecka, ale ked je vonku vlhko, tak sa mi tvoria na…
dzonyby
Před 8 lety
1
Samonosná krytina na pergolu
Dobrý den, řešíme zastřelení pergoly. Manžel tam zatím provizorně umístil vlnovku a aktuálně ji chc…
nikinnna
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Komínová dvířka - mohu zazdít?
Dobrý den, bydlíme v cihlovém činžovním domě, kde původně všichni měli na ohřev vody karmu, tudíž …
panelreko
Před 8 lety
7
Kupovaný projekt z druhé ruky, jde to?
Ahoj všem Je dobrý nápad koupit od někoho již hotový, třeba i nerealizovaný projekt domu?Můžu pak …
slabici
Před 8 lety
2
Venkovní rolety - doporučení firmy
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit dobrou firmu na venkovní rolety? Moc děkuji Markéta
zdemarka
Před 8 lety
3
Zemina / ornice - Berounsko
Zdravím, nevíte kde sehnat ornici na založení trávníku na Berounsku. Co jsme to počítali, tak …
jahooodka
Před 8 lety
12
Méněkomorová okna při opravě starého RD
Dobrý den, chtěla bych se zeptat - opravujeme starý rodinný dům (podkroví a v přízemí měníme dispoz…
ekyticka
Před 8 lety
3
Zahradní zeď, z čeho udělat?
Zdravím, na podzim plánujeme stavbu zdi mezi naší zahradou a sousedem. Bohužel soused má na hrani…
awakened
Před 8 lety
8
Vodící lišta žaluzii na fasádě
ahojte, chtěla jsem poprosit někoho, kdo tomu rozumí - chtěli bychom venkovní žaluzie, ale mame bud…
autumnwed
Před 8 lety
1
Rozvržení kuchyně - názory
Zdravím! S přítelem rekonstruujeme dům a momentálně se potýkáme s problémem rozvržení kuchyně. Kuch…
eviknufik
Před 8 lety
8
Střecha - pohledová vs. nepohledová
Pěkný den všem, dokáže mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi pohledovou a nepohledovou střechou? …
davecom
Před 8 lety
1
Jak dlouhé hřebíky a sponky do OSB?
Ahoj, za necelé 3 týdny mi přivezou vazníky na plochou střechu, které chci následné pobít OSB 18…
zajiaja
Před 8 lety
1
Navýšený pozemek souseda - nápad na vyřešení?
Ahoj, soused si navýšil pozemek asi o 40cm. Takže na hranici pozemku je teď schod. Původně jsme cht…
marketka_m
Před 6 lety
29
Hypotéka u Raiffeisen
Dobrý den, chceme s manželem bourat starší domek a následně postavit nový RD s obytným podkrovím. U…
majak78
Před 8 lety
23
Terasa - co na ní?
Zdravím mam terasu pod ni je chodba...terasa má 24m3 na terasu jsme dávali minuly rok ipu problém j…
shadoow
Před 8 lety
5
Terasová dlažba - Best Rigolo krémová
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s terasovou dlažbou od Bestu - Rigolo krémová, velkoformátov…
ferdinandaa
Před 6 lety
3
Zatravňovací panely pokládka - doporučení firmy Praha Východ
Dobrý den, prosím o doporučení stav. firmy na pokládku zatravňovacích panelů před domem, cca 20m2, …
ludul
Před 8 lety
3
Ako položiť laminátovú podlahu?
Prikladám pôdorys prízemia. Predajca podlahy mi poradil, aby som hlavne kvôli tomu stredovému múrik…
johnny14
Před 8 lety
1
Zkušenosti s hypotékou od Unicreditbank
Ahoj, máte prosím někdo čerstvé zkušenosti s hypotékou od Unicreditbanak, prosím? Jestli doporučuje…
milosfm
Před 7 lety
27
Dopravní značení na přípojky
Ahoj, dostali jsme stavební povolení na dům i přípojky, ale paní na SÚ nám řekla, že přípojky teď d…
beranozuzana
Před 8 lety
3
Plotové tyčky, kolik je potřeba zabetonovat do země?
Ahoj, chystám se na zalívání plotku. Jde o to že chceme plotek ccca 160cm klasický drátěný, ale o…
petrsv1000
Před 8 lety
16
Domek s firmou i svépomocí - zkušenosti
Ahoj všem, tak od původního záměru koupit starší dům a opravit ho, jsme naštěstí upustili (byly tam…
mirekb
Před 7 lety
15
Položkový rozpočet na hrubou stavbu na klíč- Nymburk, Poděbrady, Brandýs a okolí
Najde se někdo z okolí Nymburku, Poděbrad, Brandýsa n. L., kdo by mohl poskytnout položkový rozpoče…
zeneva
Před 8 lety
4
Římské rolety do interiéru - můžete doporučit, popř.od koho?
Líbí se mi římské rolety a zároveň hledáme řešení místo standardních žaluzií, nebo vertikálek.
girlonfire
Před 8 lety
1
1
2
…
617
618
619
620
621
…