O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Ventilátor do krbu - jaký typ nebo značku máte?
Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký typ nebo značku ventilátoru máte pro rozvod teplého krbu od vzduc…
zeneva
Před 8 lety
10
Presbeton - názory a zkušenosti
Ahojte, nevybral jste si někdo toto? http://www.presbeton.cz/produkty-realizace/dlazby/plosna-dlazb…
sweet123
Před 6 lety
10
Jakou máte úrokovou sazbu a u jaké banky?
Dobrý den,bereme si hypotéku na 2mil. Mohu se zeptat u jaké banky máte hypo,jakou úrokovou sazbu a …
logiin
Před 8 lety
5
V červenci střecha, jak pokračovat dál do zimy?
Hezké odpoledne všem! Mám takový dotaz na vás, kteří už máte postaveno :-) My jsme v dubnu poprvé…
zeneva
Před 8 lety
8
Eurookna a jejich renovace
Zdravím všechny!! Po osmi letech nám na na západní straně začíná zlobit lak na eurooknech. Je to i …
danadan
Před 8 lety
3
Máte zkušenost s provazováním zdiva?
Ahoj, můžete poradit popřípadě přidat vaše zkušenosti s provazováním obvodového s vnitřními nosn…
1karel1
Před 7 lety
11
Specifikace pro výběr cenových nabídek
Zdravím Plánuji Bungalov. Nechci to celé od jedné firmy na klíč. Chci udělat rozpad druhů prací a …
jumpmans
Před 8 lety
2
Převod části pozemku mezi sousedy vs. věcné břemeno
Dobry den, jak by jste smluvně vyřešili nebo pojmenovali smluvne tutosituaci. Developer mi pro…
kossakowski1980
Před 8 lety
1
sponzor fóra
RD bez ceny Plzeň
Zdravím všechny. Někdy na začátku minulého roku jsme se s manželem rozhodli, že prodáme byt a poříd…
jitulkaka
Před 8 lety
3
Výběr oken pro novostavbu
Zdravíčko, vím, že se to tu stále dokola opakuje ale jakou firmu z níže uvedených by jste si vybral…
oknostyl
Před 8 lety
13
Jak mát vyřešený vývod digestoře?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak máte řešený vývod z digestoře. Máme ho připravený stropem. St…
sathine
Před 8 lety
1
2
32
Jakou dlažbu na terasu ke vjezdu ke garáži?
Ahoj, prosím o pomoc s výběrem dlažby na terasu a vjezd ke garáži. Měli jsme vybranou dlažbu Cityto…
bod
Před 8 lety
14
Vlhkost pod styrodurom, co s tím?
Neviem ci mam nekvalitne pripevneny styrodur o DT-ecka, ale ked je vonku vlhko, tak sa mi tvoria na…
dzonyby
Před 8 lety
1
Samonosná krytina na pergolu
Dobrý den, řešíme zastřelení pergoly. Manžel tam zatím provizorně umístil vlnovku a aktuálně ji chc…
nikinnna
Před 8 lety
1
Komínová dvířka - mohu zazdít?
Dobrý den, bydlíme v cihlovém činžovním domě, kde původně všichni měli na ohřev vody karmu, tudíž …
panelreko
Před 8 lety
7
Kupovaný projekt z druhé ruky, jde to?
Ahoj všem Je dobrý nápad koupit od někoho již hotový, třeba i nerealizovaný projekt domu?Můžu pak …
slabici
Před 8 lety
2
Venkovní rolety - doporučení firmy
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit dobrou firmu na venkovní rolety? Moc děkuji Markéta
zdemarka
Před 8 lety
3
Zemina / ornice - Berounsko
Zdravím, nevíte kde sehnat ornici na založení trávníku na Berounsku. Co jsme to počítali, tak …
jahooodka
Před 8 lety
12
Méněkomorová okna při opravě starého RD
Dobrý den, chtěla bych se zeptat - opravujeme starý rodinný dům (podkroví a v přízemí měníme dispoz…
ekyticka
Před 8 lety
3
Zahradní zeď, z čeho udělat?
Zdravím, na podzim plánujeme stavbu zdi mezi naší zahradou a sousedem. Bohužel soused má na hrani…
awakened
Před 8 lety
8
Vodící lišta žaluzii na fasádě
ahojte, chtěla jsem poprosit někoho, kdo tomu rozumí - chtěli bychom venkovní žaluzie, ale mame bud…
autumnwed
Před 8 lety
1
Rozvržení kuchyně - názory
Zdravím! S přítelem rekonstruujeme dům a momentálně se potýkáme s problémem rozvržení kuchyně. Kuch…
eviknufik
Před 8 lety
8
Střecha - pohledová vs. nepohledová
Pěkný den všem, dokáže mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi pohledovou a nepohledovou střechou? …
davecom
Před 8 lety
1
Jak dlouhé hřebíky a sponky do OSB?
Ahoj, za necelé 3 týdny mi přivezou vazníky na plochou střechu, které chci následné pobít OSB 18…
zajiaja
Před 8 lety
1
Navýšený pozemek souseda - nápad na vyřešení?
Ahoj, soused si navýšil pozemek asi o 40cm. Takže na hranici pozemku je teď schod. Původně jsme cht…
marketka_m
Před 6 lety
29
Hypotéka u Raiffeisen
Dobrý den, chceme s manželem bourat starší domek a následně postavit nový RD s obytným podkrovím. U…
majak78
Před 8 lety
23
Terasa - co na ní?
Zdravím mam terasu pod ni je chodba...terasa má 24m3 na terasu jsme dávali minuly rok ipu problém j…
shadoow
Před 8 lety
5
Terasová dlažba - Best Rigolo krémová
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s terasovou dlažbou od Bestu - Rigolo krémová, velkoformátov…
ferdinandaa
Před 6 lety
3
Zatravňovací panely pokládka - doporučení firmy Praha Východ
Dobrý den, prosím o doporučení stav. firmy na pokládku zatravňovacích panelů před domem, cca 20m2, …
ludul
Před 8 lety
3
Ako položiť laminátovú podlahu?
Prikladám pôdorys prízemia. Predajca podlahy mi poradil, aby som hlavne kvôli tomu stredovému múrik…
johnny14
Před 8 lety
1
1
2
…
617
618
619
620
621
…