O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Na co si dát pozor než začneme stavět?
Chtěla bych se zeptat na co si dat pozor už při výběru pozemku,pak při výběru stavební firmy nebo p…
vendys7
Před 8 lety
25
Skříňka na zeď pro rozvaděč v paneláku
ahoj, prosím kdo jste dělal rekonstrukci v panelákua měnili jste jističe na 3fázové, můžu se zeptat…
marguerite
Před 8 lety
10
Zateplit starší suchý cihlový dům - ano nebo ne?
Dotaz k bláznům, jako jsme my, co rekonstruují nebo rekonstruovali starší dům - v tomto případě cih…
bamak
Před 8 lety
14
Bitumenová šindel vs. pálená taška
Ahoj. Začátek stavby se pomalu začíná blížit a já mám dilema se střešní krytinou. Máme navrženou bi…
p92
Před 8 lety
14
Jak máte vyřešeno zamykání posuvné brány na pozemek?
Jak máte vyřešeno zamykání posuvné brány na pozemek? Plánuji bránu cca 3,5metrů širokou, bez motoru…
radar64
Před 8 lety
2
Kupoval jste někdo zahradní nábytek z umělého ratanu v Polsku?
Dobrý den, mám dotaz, kupoval jste někdo zahradní nábytek z umělého ratanu v polsku? jak jste spoko…
janikko
Před 8 lety
1
Rekonstrukce koupelny společně s topením
Mám problém co mi už nedá spát.Mám starší dům z 60 let stav před rekonstrukci,chci dělat horní koup…
panelreko
Před 8 lety
2
Rekonstrukce voda a topení - jak dlouho?
Jak dlouho u vás trvala rekonstrukce topení a vody v celém domě? Myslím komplet i s rozvody... Jen …
zeneva
Před 8 lety
2
sponzor fóra
Skladba podlahového teplovodního topení ( v patře )
Dobrý den, stavíme RD a rád bych se zeptal jestli někdo němáte zkušenosti s tím jaká by měla být sk…
liborul
Před 8 lety
6
Bezpečnostní dveře v domě - ano či ne?
Ahoj, má podle Vás smysl řešit bezpečnostní dveře v domě? V bytě je to jasné, ale u domu to tak jed…
bamak
Před 8 lety
3
Změna velikosti oken v průběhu stavby - dopad na požární zprávu
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenost se změnou velikosti oken v průběhu stavby. P…
patiperra
Před 8 lety
2
Tipy na firmy nebo lidi - kompletní rekonstrukce 2+1 panel Ostrava a okolí
Zdravim, prosim, zda nekdo nemate tipy na osvedcene firmy nebo remeslniky z ostravska. Planujeme k…
nestastnik
Před 8 lety
2
Silentbox na venkovní jednotku tepelného čerpadla
Ahoj, máte někdo zkušenosti se silentboxem na venkovní jednotku tepelného čerpadla? Podělte se pr…
jakuda
Před 8 lety
1
Nezateplený strop v projektu
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Architekt mi poslal dokumentaci k odsouhlasení, kde se mi nelíb…
doog
Před 8 lety
2
Jaké máte bezpečnostní dveře v panelákovém bytě?
Prosím jaké máte bezpečnostní dveře do paneláku. V rámci rekonstrukce zvažujeme, že změníme i je, a…
zdenek_klement
Před 8 lety
11
Jaké venkovní parapety - materiál a montáž?
Prosím všechny o radu. Jaké hliníkové parapety vybrat? Tažený hliník, ohývaný, nebo pozinkovaný? J…
bamak
Před 8 lety
7
Projektant nebo firma na dřevostavbu ve stylu francouzských chalet
Radi bychom drevostavbu ve stylu francouzskych alpskych chaletu...tedy domu v horach. Sklo,drevo,ka…
jakuda
Před 8 lety
6
Zahradní architekt - ano nebo ne?
Dobrý den, jak jste řešili Vaše zahrady? Plánovali jste vše sami nebo si vzali na pomoc zahradník…
liax
Před 8 lety
5
Úmrtí souseda před udělením souhlasu
Tento týden jsme si chtěli oběhat všechny budoucí sousedy, zda by nám podepsali situační výkres k n…
puhelin
Před 8 lety
4
Purstav Izolace vs. Pur-Izolace s.r.o. vs. D.B.M. izolace s.r.o. - zkušenosti
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s těmito firmami (PURSTAV Izolace s.r.o., PUR-IZOLACE s.r.o. nebo…
mirprocha
Před 8 lety
5
Malá koupelna - inspirace
Ahoj, prosim o inspiraci vasich koupelen. Koupelnu budeme mit malinkou, tak nas zajimaji spis sve…
daisy14
Před 8 lety
3
Návrh kuchyně - rady a nápady
Začala jsem plánovat kuchyň - favoritem je Bodbyn z Ikei s ostrůvkem. Byla jsem sice pro radu přímo…
panelreko
Před 8 lety
22
Firmy Happybuilding, Allstav a Dřevostavby Haná - zkušenosti
Dobrý den, máte prosím nějaké zkušenosti s některou z těchto firem (Happybuilding, Allstav a Dřevos…
mariacek
Před 8 lety
4
Drenáž v suché zídce - ano nebo ne?
Dobry vecer, ahoj, moc prosim o pomoc, uz jsem sem psala diskuzi na tema sucha zidka, kterou budem…
skackas
Před 8 lety
3
Kam umístit v ložnici šatnu? Prosím poraďte.
Hezký večer všem střecháčkům, prosím, můžete mi poradit, kam byste do ložnice umístili šatnu? Už…
bludicka64
Před 8 lety
31
Ukažte své terasy - inspirace
Ahoj, prosím hledáme inspiraci na terasu. Máme velký schod a budeme podezdívat ze ztracenka tak cc…
zdenna
Před 8 lety
1
Na kolik vás vyšel kompletní návrh zahrady?
Mohu se zeptat, na kolik Vás vyšel kompletní návrh zahrady včetně zobrazovacího plánu, polozkoveho …
ozzy77
Před 8 lety
26
Vstupní dveře - jak odstranit zárubeň?
Všem dobrý den, potřebuji poradit jak na vstupní dveře. Nyní máme klasické interierové dveře v kovo…
mrsnikola
Před 8 lety
1
Cyky x Cykylo - jaký počet okruhů?
Ahoj všem, momentálně řešíme elektroinstalaci v jednopodlažním + podkroví domku a ráda bych se zept…
ondra_cha
Před 8 lety
5
Vodní kámen - fyzikální úprava vody Anticalc
Dobrý den, máte někdo zkušenost s úpravou vody od Aquasaru na magnetickém principu? Děkuji
thomas40
Před 3 lety
14
1
2
…
622
623
624
625
626
…