O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zkušenosti se stavební firmou Harmony home
Dobrý den, chtěli bychom stavět zděný dům na klíč. Do oka nám padla firma Harmony home http://www…
stefan1919
Před 7 lety
2
Hrubá stavba dřevostavby do 500 000 Kč?
Ještě se zeptám jinak... Má někdo dřevostavbu (do 100m2 obytné plochy) a dělal si od firmy jen hrub…
requied
Před 8 lety
1
2
...
3
70
Elektrické odporové topení firma Olomouc a okolí
Dobrý den, chceme do svého domečku elektrické odporove topení. Mohl by nám někdo doporučit firmu kt…
pavelcent
Před 8 lety
5
Na kolik vyjde dokončení vnitřku domu?
Zdravím vás :) Jdu si sem pro radu. S rodinou přemýšlíme o koupi domečku a zajal nás nově postaven…
patiperra
Před 8 lety
5
Jakou popínavou kytku dát na pergolu?
Zdravím, nemáte nějaký tip na něco popinaveho na pergolu? Jižní strana, půda nic moc, ale to se dá…
zuzka3112
Před 8 lety
9
Baterie se sprchou
Dobry den vsem, vim, ze uz se tady na strese neco o tom psalo, ale i po precteni diskuzi nejsem nej…
syeli
Před 8 lety
8
Rozpočet na podlahu - anhydrit
Hezký večer všem, sestavujeme si rozpočet pro KB a vůbec netušíme, jak se pohybuje cena za vylití p…
iveta_89
Před 8 lety
6
Mozaika nebo větší formát obkladu na odkládací plochu u vany
Ahoj všichni. Potřebovala bych poradit ohledně obložení předezdívky u vany, kde vzniká odkládací pl…
uboot
Před 8 lety
9
sponzor fóra
Tepelné čerpadlo Viessmann Vitocal 100 - recenze
Dobrý den, máte někdo zkušenost s tímto čerpadlem?
lucifer8
Před 8 lety
1
Rolety den a noc
Dobrý den, zajímá mi zkušenost s těmito roletami konkrétně v noci, zda při zatažení rolet a rozsv…
paoliiina
Před 8 lety
7
Pozemek Česká Lípa a okolí do 500.000 Kč?
Je tu někdo, nebo víte o někom kdo chce prodat zasíťovaný pozemek nad 1.000 m2 v České Lípě či v do…
romcis
Před 8 lety
5
Na pozemku není věcné břemeno ČEZu
Hezký den, dnes jdeme podepisovat rezervační smlouvu na pozemek. Vše jsme i zjistili. Vyjádření ele…
teron
Před 8 lety
9
Jaká je přibližná cena interiérového schodiště?
Dobrý den, mohli byste mi poradit s jakým cenovým rozpětím počítat, když budeme chtít výhledově pr…
petit
Před 7 lety
10
Tloušťka strojní vápenocementové omítky
Dobrý den vespolek. Kolik cm malty se dává na porotherm broušené cihly? Běžné rozpětí. Díky.
vencass
Před 8 lety
2
Oprava podlahy v přízemí - jak začít?
Budeme dělat znovu podlahu ,protože neni odizolovaná a je tam mokro. Jak začít ? Jaký materiál ? …
brazilka
Před 8 lety
1
Vrtaná studna - informace a vaše zkušenosti
Ahoj, potřebuji studnu - mohli byste mi prosím napsat od koho máte, kolik celkem stála (případně př…
jumpmans
Před 8 lety
8
Jak změnit sprchový kout na vanu?
Dobrý den mám tu takový oříšek . Mám sprchový kout který mě už nebaví a chybí mi vana kvuli l…
kollar78
Před 8 lety
2
Jakou impregnaci na zahradní domek?
Dobrý den, potřebovala bych poradit jakou impregnaci zvolit na dětský zahradní domek. Představu mám…
berrusska
Před 8 lety
1
Dětský pokojíček pro holčičku a chlapečka - inspirace
Dobrý večer, jak máte vyřešený SPOLEČNÝ pokojíček pro holčičku a chlapečka v bytovce? Děkuji…
hanih
Před 8 lety
6
Změna dispozice bytu 3+1
Ahoj, plánujeme kompletní rekonstrukci starého bytu, většinou v původním stavu z 60. let minulého s…
paja_kostal
Před 8 lety
4
Trochu komplikovanější financování
Ahoj, chystáme se stavět dům a momentálně vlastníme byt na HÚ v hodnotě 2 mil. Kč, který jsme schop…
noemi77
Před 8 lety
19
Stavební příprava pro zastřešení bazénu
Dobrý den, mám zapuštění bazén 7x3,5 a v budoucnu bych ho chtěl zastřešit. Nyní, ale připravu…
kossakowski1980
Před 8 lety
1
Jak vyřešit problém s id.1/2, na kterou je uvalen exekuční příkaz?
Dobrý den, jsem vlastníkem id.1/2 pozemku a chtěl bych na něm postavit dům. Problém je v tom, ž…
patiperra
Před 8 lety
2
3 dílné posuvné skládací dveře do sprchového koutu
Prosím máte někdo 3dílné skládací dveře do sprchového koutu? Díky moc
marguerite
Před 8 lety
3
Koupelna do "L" - poradíte s uspořádáním?
Zdravím všechny z Modré střechy. Potřeboval bych poradit s uspořádáním koupelny ve tvaru "L" . Půvo…
lucie_nantlova
Před 4 lety
1
2
...
3
65
Z čeho stavíte váš dům?
Zdravím všechny střecháčky, vím, že toto téma je tady již mnohokrát, i když poměrně staršího data. …
small_butterfly
Před 8 lety
1
2
...
3
64
Kuchyňské spotřebiče, podle čeho vybíráte?
Ahoj, chci se zeptat, zda mate v nove kuchyni vsechny spotrebice stejne znacky nebo jste brali podl…
verunky
Před 8 lety
2
Jaký je rozdíl mezi vinylovou podlahou od Wineo a Experto click? Která je kvalitnější?
Pripadne vinylova podlaha, kterou lze umistit do vsech mistnosti v dome, tudiz vcetne kuchyne, je t…
vinylka
Před 8 lety
1
Přiznané krovy - jak je to finančně náročné?
Dobrý večer. Chystáme se s manželem stavět dům se sedlovou střechu. Prosím o kolik je finančně náro…
jumpmans
Před 8 lety
6
Obklady Rako fashion, nemáte někdo?
Dobrý den. Nemáte někdo náhodou koupelnu s obklady Rako fashion s těmi skleněnými proužky? Pokud a…
mapoj
Před 8 lety
1
1
2
…
630
631
632
633
634
…