O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
GS Pikolo, Canaba Chico a PasivTech Dvojdomek 82 - za kolik se dají postavit?
Uvažujeme o stavbě dvojdomku inspirovaného těmito domy: http://www.awdomy.cz/produkty-a-sluzby/rod…
h_jiz_mor
Před 8 lety
1
Prosklené vchodové dveře. Jste spokojeni?
Moc se mi líbí vchodové dveře s velkým sklem. Jestli máte, jak jste spokojení, výhody a nevýhody...…
kamca88
Před 7 lety
14
Jakou dlažbu k šedo-bílému domu?
Dobrý den. Vybíráme zámkovku okolo domu. Dům máme bungalov šedo - bílé barvy , plot bude též šedý. …
amisu007
Před 7 lety
16
Impregnační nátěr na dlažbu
Nepoužil někdo impregnační nátěr na zámkovou dlažbu? Jakou máte zkušenost?
dawerius
Před 8 lety
4
Prodejce výrobku Tupperware z Brna
Je tu prosím někdo z Brna nebo Olomouce, kdo prodává výrobky Tupperware? Moc ráda bych si něco obje…
bujibu
Před 8 lety
2
Kuchyně do "U" - vaše názory a připomínky
Zdravím všechny stavitele, řeším kuchyni v novostavbě a kvůli elektrice a vodě bych již potřeboval…
bohyska
Před 7 lety
1
2
...
3
70
Příčky z cihel Aku, jak tlumí zvuk?
Prosím o informaci, uvažujeme o příčkách v novostavbě z cihel typ AKU (zatím neurčeno jestli HELUZ …
jadie
Před 8 lety
1
Hypotéka, jakou banku vybrat?
Ahojte chtěla jsem se zeptat s jakou bankou jste spokojení? Vím, že je to široký pojem ale přece je…
jumpmans
Před 8 lety
12
sponzor fóra
Nová zelená úsporám - co musím doložit k vytápění?
Dobrý den, stavím pasivní dům a budu žádat od dotace NZÚ. Je nutné doložit něco k plynovému kot…
dumdumd
Před 8 lety
4
Automatický kotel Lazar a Gas - zkušenosti
Máte někdo zkušeností s kotly Lazar a s Gas Kompletem? - http://www.mujkotel.cz/uni-komfort/kotle-u…
kame
Před 8 lety
1
Stavební dozor - dřevostavba z okresu Nymburk
Neznáte někoho, kdo dělá stavební dozor (dřevostavby) v okr. Nymburk? Kolik si bere stavební dozor…
kacasa
Před 8 lety
1
Základová deska cemex elegohouse v projektu
Dobrý den, prosím o radu.Projektant mi navrhl do projektu pro bungalov zakl. desku cemex elegohous…
petros4
Před 8 lety
3
Bramac - ebenově černá vs. granit metalic
Prosím nemáte někdo tuto krytinu rozhoduji se mezi ebenove černou a granit metalic a nemůžu se roz…
kubasoff
Před 8 lety
3
Pokládka polystyrenu sami či firma?
Ahojte, chci se zeptat... Budeme mít teplovodní podl. vytápění a zvažujeme jestli si pokládku polys…
zuzekk
Před 8 lety
11
Koupě domu - byt v OV + na zbytek hypotéka
Dobrý den, mám dotaz. Naskytla se nám koupě domu v hodnotě 6mio. Ale museli bychom se rozhodnout r…
vladimirsvorba
Před 7 lety
10
Kuchyně Válek a Kačena - máte zkušenost?
ahojte, přemýšlíme o nové kuchyni a oslovili jsme firmu Válek a kačena, máte s nimi někdo zkušenost…
teron
Před 8 lety
2
Vestavěné dveře do kuchyňské linky, máte někdo?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s dveřmi vestavěnými do kuchyňské linky? Čeká nás zařizování nové kuc…
piper07
Před 8 lety
3
Bazény od firmy Pool Plast - máte zkušenost?
Zdravím všechny, prosím máte někdo z Vás bazén od této firmy Pool Plast? Zkušenost dobrá? Negativ…
kaculliv
Před 4 lety
2
Okno nad kuchyňskou linkou
Dobrý den, rozmýšlím, zda dát nad kuchyňskou linkou klasické okno nebo podélné (jsou teď hodně mod…
faro202
Před 2 lety
24
Stavební firma jih od Brna
Doporučíte nám ověřenou, solidní a cenově přijatelnou stavební firmu, která by působila jižně od Br…
trbosan
Před 8 lety
1
Bungalov stavba svépomocí - vaše vlastní zkušenosti a rady
Dobrý den, prosím Vás, uvažujeme o stavbě domečku svépomocí. Prosím o vlastní zkušenosti, rady, za …
tomas80
Před 8 lety
16
Jaký průměr garnyží zvolit pro větší okna?
Dobrý den, zařizujeme byt a vybíráme garnyže. Lámeme si hlavu s tím, jaký průměr garnyží zvolit. Má…
mahev
Před 8 lety
3
Na kolik vyjde elektrické podlahové topení jen do koupelny?
Viděla jsem, že víc lidí tu má podlahové topení jen v koupelně. Po cca 15 hodinách pročítání témat …
bamak
Před 8 lety
5
Hypotéka 3 000 000 Kč
Zajímá mně, zda ještě dostanu v nějaké bance LTV 90%? K dispozici máme 400 000kč ze kterých ale půj…
minolovka
Před 8 lety
20
Stavební pozemek s tažením inž. sítí dále než 50 m. Ano či ne?
Ahoj všem :-) Už delší dobu sháníme pozemek na stavbu naše vysněného domečku. V lokalitě kde bydlím…
iveta_89
Před 8 lety
11
Vykopání vlastní studny a zavedení vodovodní přípojky k roubence v Beskydech
Dobrý den, v tomhle směru jsem laik a zatím se pouze informuji, tak doufám, že mi tady třeba poradí…
ondra_cha
Před 8 lety
5
Ohlášení stavby - jaká je lhůta na rekonstrukci?
Ahoj. Prosím o radu. Když potřebuji stavební ohlášení na rekonstrukci chaty – má to nějakou lhůtu, …
plaintruth
Před 8 lety
4
Nedodržení termínu dodání nábytku
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak postupovat, při nedodržení termínu dodání kuchyňské linky, je…
verunky
Před 8 lety
3
Jakou barvu oken v interiéru?
Chtěla bych se zeptat, jakou barvu oken volíte v interiéru? Z venku bych chtěla barvu hnědou, ale n…
blahova_andrea
Před 8 lety
11
Bezdrátový domovní telefon
Potřebuji typ na bezdrátový domovní telefon, který by šel přišroubovat na zeď a měl dobrý dosah od …
bamak
Před 8 lety
7
1
2
…
629
630
631
632
633
…