O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Okna v šedé nebo antracitově šedé uvnitř a venkovní ořech
Ahoj, nemáte někdo kombinaci barev oken - uvnitř šeda a zvenčí ořech? Bude mít plastová okna a kvůl…
bamak
Před 8 lety
24
Zateplování základových pasů
Ahoj všem, zateplovali jste někdo základové pasy tak, že by jste přímo XPS umístili při lití betonu…
1karel1
Před 8 lety
1
2
56
Tip na projektanta z okresu Šumperk
Ahojte, máte prosím někdo tip na šikovného projektanta ze severní Moravy, nejlépe Šumperk a okolí, …
caesar82
Před 8 lety
1
Máte v interiéru dekor dub Kansas?
Dobrý den, Najde se prosím někdo, kdo má v interiéru použitý dekor dřeva dub Kansas hnědý? Pok…
elisska11
Před 8 lety
1
Nápady k lepšímu půdorysu
Zdravím všechny, ráda bych poprosila zkušenější, zda by se vyjádřili k půdorysu. Bojujeme s míst…
slabici
Před 8 lety
26
Adekvátní částka za základovou desku
Zdravim vsechny! Ceka nas staveni zakladovky. Manzel rozeslal na epoptavce naceneni. Castky maji do…
zaplik1
Před 8 lety
1
2
...
3
72
Přístavba dvou místností k dřevostavbě
Zdravím, Před 2 lety jsme si nechali postavit menší dřevostavbu (two by four systém, cca 70m2) s t…
ytongcz
Před 8 lety
3
Kytičky do suché půdy
Dobrý den, rovnou se bez mučení přiznávám, že jsem zahradník amatér. Přesto bych chtěla krásnou …
martina_max
Před 8 lety
5
sponzor fóra
Stavební povoleni bez kolaudace IS
Ahojte prosim o radu. Mame pozemek v uplne nove budovane ulici. IS se stale buduji ale jeste nejsou…
vrajmantak
Před 8 lety
7
Terasa na kotevních patkách - postup
Zdravim, potřebuji terasu dost zvednout, tak jsem se rozhodl udělat dřevěný rošt, který bude na kot…
requied
Před 8 lety
2
Materiál na zdění KMB Profiblok 300 brus - zkušenosti
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti se stavbou RD z cihel KMB PROFIBLOK 300 brus? Zedník nás odrazuje…
stavebnice123
Před 8 lety
1
Založení skalky
Ahoj , mám dotaz chci na zahradě ve svahu udělat skalku( kameny ,rostlinky , nějake jehličnany a v…
rostlinky_cz
Před 8 lety
6
Kotel na tuhá paliva a automatický přechod na plynový kotel při poklesu teploty
Dobrý den, mám kotel na tuhá paliva a plynový kotel. Oba jsou plně funkčkní ale vždy může fungovat…
vrajmantak
Před 8 lety
3
Tepelné čerpadlo země-voda - zkušenosti a jakou firmu vybrat?
Máte někdo zkušenosti s vytápěním rodinného domu (novostavba) tepelnými čerpadly země-voda? Budu rá…
angie.shy
Před 6 lety
25
Kontejnerové domy. Máte s tím někdo zkušenost?
Zdravím vás, s manželem řešíme bydlení - domeček. A napadlo nás postavit si vysněný domeček z obyt…
dusli
Před 3 lety
27
Mulčovací kůra - kde sehnat nejlevněji?
Dobrý den, dáte mi prosím tip, kde se dá za příznivou cenu sehnat mulčovací kůra, a případně i tip,…
nektarine
Před 8 lety
12
Společná stavba domu a zahrady v páru
Vy, kdo stavíte v páru (nemusí být manželé) jak máte rozdělené (jestli vůbec) co kdo zařizuje? Roz…
deto_oesya
Před 8 lety
1
2
...
3
63
Dobrá firma na stavbu dřevostavby
Dobrý večer,vím,že na téma dřevostaveb tu je mnoho diskuzí,ale chtěla jsem se zeptat ,jestli jste n…
helakov
Před 8 lety
3
Tip na bytového architekta z okresu Hodonín a Uherské Hradiště
Nemáte prosím tip na dobrého bytového architekta v okrese Hodonín nebo Uherské Hradiště?
zelca
Před 8 lety
1
Je možné, že si sedá podlaha?
Stalo se nekomu nebo je to mozne ze seda podlaha? Listy jsem lepil zaroven s podlahou a sem tam je …
zdenna
Před 8 lety
7
Bungalov 140m2, je to dostačující velikost?
Prosim Vás chtěla jsem se zepatat myslíte, ze bude pro 4člennou rodinu bungalov 140m2 stačit? Aby n…
inkajanakova
Před 8 lety
15
Kde sehnat betonové dílce z Olomouce a okolí?
Prosím o radu, je tady někdo z okolí Přerova, Olomouce, popř. Zlína kdo jste objednávaly betonové d…
luculka23
Před 8 lety
2
Jak byste zařídili obývací pokoj vy?
Jak byste zařídili obývací pokoj z obr. vy? Na obr. je vlevo kuchyň, vpravo obývák. Dveře v pravém …
jate_stavidum
Před 8 lety
21
Doporučení IP kamer na dům
Zdravim,davakinjste na dum nekdo kamery? Jaky set by jste doporucili ze zkusenosti a jak jste spoko…
people
Před 8 lety
9
Projekt RD 4kk za 55tis., bez vyřízení povolení
Kolik jste platili vy za podobny projekt? Dum 160m2. Vadi mi, ze v cene nejsou dalsi poplatky a vyr…
milan990
Před 8 lety
13
Hrubá stavba 160m2 za 1,5mil.,je to moc?
Poradite? Hruba stavba 160m2 za 1,5mil.. je to moc? Sedlova strecha, ytong asi. Bungalov 4KK. A pro…
sambor
Před 4 lety
1
2
49
Je reálné za 1 milión dostavit?
Hezké odpoledne všem! Začínáme stavit, penízky na hrubou stavbu včetně střechy máme, ale nevíme pro…
wiki85
Před 8 lety
1
2
43
Jakou klimatizaci s wifi do RD 100 m2?
Dobrý den,jakou klimatizaci do RD -100m2 s wifi?A vubec s Wifi?Co mate nebo co by ste doporučili?De…
lagys
Před 8 lety
2
Ze stodoly rodinný dům vs. nový dům
Výhledově plánujeme ze staré stodoly rodinný domek, 4kk, max 100m2, bez půdy, bez pater. prostě tak…
zuzana_ka
Před 8 lety
21
Roustoucí domy - názory a zkušenosti
Když tak pročítám, kolik opravdu stojí postavit dům a sleduji nové ceny a podmínky hypoték, začínám…
geodetpavel
Před 8 lety
9
1
2
…
635
636
637
638
639
…