O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaké jsou nejlepší firmy na stavbu montovaných domů, či dřevostaveb?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se stavbou dřevostaveb. Jaké firmy jsou me…
jirinovak
Před 4 lety
27
Tip na firmu na realizaci skleněné příčky v interiéru - Ostrava
Dobrý den, hledáme firmu na realizaci skleněné příčky do chodby. Aby oddělila vstup od celé chodby…
angie.shy
Před 8 lety
8
Doklady pro vklad pozemku do katastru
Dobrý den.Dostal jsem darem stavební pozemek.Ted mě čeká žádost o vnos na KU.Jaké doklady kromě žád…
patiperra
Před 8 lety
4
Okna v šedé nebo antracitově šedé uvnitř a venkovní ořech
Ahoj, nemáte někdo kombinaci barev oken - uvnitř šeda a zvenčí ořech? Bude mít plastová okna a kvůl…
bamak
Před 8 lety
24
Zateplování základových pasů
Ahoj všem, zateplovali jste někdo základové pasy tak, že by jste přímo XPS umístili při lití betonu…
1karel1
Před 8 lety
1
2
56
Tip na projektanta z okresu Šumperk
Ahojte, máte prosím někdo tip na šikovného projektanta ze severní Moravy, nejlépe Šumperk a okolí, …
caesar82
Před 8 lety
1
Máte v interiéru dekor dub Kansas?
Dobrý den, Najde se prosím někdo, kdo má v interiéru použitý dekor dřeva dub Kansas hnědý? Pok…
elisska11
Před 8 lety
1
Nápady k lepšímu půdorysu
Zdravím všechny, ráda bych poprosila zkušenější, zda by se vyjádřili k půdorysu. Bojujeme s míst…
slabici
Před 8 lety
26
sponzor fóra
Adekvátní částka za základovou desku
Zdravim vsechny! Ceka nas staveni zakladovky. Manzel rozeslal na epoptavce naceneni. Castky maji do…
zaplik1
Před 8 lety
1
2
...
3
72
Přístavba dvou místností k dřevostavbě
Zdravím, Před 2 lety jsme si nechali postavit menší dřevostavbu (two by four systém, cca 70m2) s t…
ytongcz
Před 8 lety
3
Kytičky do suché půdy
Dobrý den, rovnou se bez mučení přiznávám, že jsem zahradník amatér. Přesto bych chtěla krásnou …
martina_max
Před 8 lety
5
Stavební povoleni bez kolaudace IS
Ahojte prosim o radu. Mame pozemek v uplne nove budovane ulici. IS se stale buduji ale jeste nejsou…
vrajmantak
Před 8 lety
7
Terasa na kotevních patkách - postup
Zdravim, potřebuji terasu dost zvednout, tak jsem se rozhodl udělat dřevěný rošt, který bude na kot…
requied
Před 8 lety
2
Materiál na zdění KMB Profiblok 300 brus - zkušenosti
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti se stavbou RD z cihel KMB PROFIBLOK 300 brus? Zedník nás odrazuje…
stavebnice123
Před 8 lety
1
Založení skalky
Ahoj , mám dotaz chci na zahradě ve svahu udělat skalku( kameny ,rostlinky , nějake jehličnany a v…
rostlinky_cz
Před 8 lety
6
Kotel na tuhá paliva a automatický přechod na plynový kotel při poklesu teploty
Dobrý den, mám kotel na tuhá paliva a plynový kotel. Oba jsou plně funkčkní ale vždy může fungovat…
vrajmantak
Před 8 lety
3
Tepelné čerpadlo země-voda - zkušenosti a jakou firmu vybrat?
Máte někdo zkušenosti s vytápěním rodinného domu (novostavba) tepelnými čerpadly země-voda? Budu rá…
angie.shy
Před 6 lety
25
Kontejnerové domy. Máte s tím někdo zkušenost?
Zdravím vás, s manželem řešíme bydlení - domeček. A napadlo nás postavit si vysněný domeček z obyt…
dusli
Před 3 lety
27
Mulčovací kůra - kde sehnat nejlevněji?
Dobrý den, dáte mi prosím tip, kde se dá za příznivou cenu sehnat mulčovací kůra, a případně i tip,…
nektarine
Před 8 lety
12
Společná stavba domu a zahrady v páru
Vy, kdo stavíte v páru (nemusí být manželé) jak máte rozdělené (jestli vůbec) co kdo zařizuje? Roz…
deto_oesya
Před 8 lety
1
2
...
3
63
Dobrá firma na stavbu dřevostavby
Dobrý večer,vím,že na téma dřevostaveb tu je mnoho diskuzí,ale chtěla jsem se zeptat ,jestli jste n…
helakov
Před 8 lety
3
Tip na bytového architekta z okresu Hodonín a Uherské Hradiště
Nemáte prosím tip na dobrého bytového architekta v okrese Hodonín nebo Uherské Hradiště?
zelca
Před 8 lety
1
Je možné, že si sedá podlaha?
Stalo se nekomu nebo je to mozne ze seda podlaha? Listy jsem lepil zaroven s podlahou a sem tam je …
zdenna
Před 8 lety
7
Bungalov 140m2, je to dostačující velikost?
Prosim Vás chtěla jsem se zepatat myslíte, ze bude pro 4člennou rodinu bungalov 140m2 stačit? Aby n…
inkajanakova
Před 8 lety
15
Kde sehnat betonové dílce z Olomouce a okolí?
Prosím o radu, je tady někdo z okolí Přerova, Olomouce, popř. Zlína kdo jste objednávaly betonové d…
luculka23
Před 8 lety
2
Jak byste zařídili obývací pokoj vy?
Jak byste zařídili obývací pokoj z obr. vy? Na obr. je vlevo kuchyň, vpravo obývák. Dveře v pravém …
jate_stavidum
Před 8 lety
21
Doporučení IP kamer na dům
Zdravim,davakinjste na dum nekdo kamery? Jaky set by jste doporucili ze zkusenosti a jak jste spoko…
people
Před 8 lety
9
Projekt RD 4kk za 55tis., bez vyřízení povolení
Kolik jste platili vy za podobny projekt? Dum 160m2. Vadi mi, ze v cene nejsou dalsi poplatky a vyr…
milan990
Před 8 lety
13
Hrubá stavba 160m2 za 1,5mil.,je to moc?
Poradite? Hruba stavba 160m2 za 1,5mil.. je to moc? Sedlova strecha, ytong asi. Bungalov 4KK. A pro…
sambor
Před 4 lety
1
2
49
Je reálné za 1 milión dostavit?
Hezké odpoledne všem! Začínáme stavit, penízky na hrubou stavbu včetně střechy máme, ale nevíme pro…
wiki85
Před 8 lety
1
2
43
1
2
…
635
636
637
638