O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kuchyně od Benes nábytek - vaše zkušenosti
Dobry den, planujeme zarizovani kuchyne. Delame si prehled o cenach, kvalite jednotlivych znacek. U…
verunky
Před 8 lety
4
Wc a umyvadlo v jednom na ušetření místa
Mate niekto WC a umyvadlo v jednom? Potrebovali by sme nieco take, ale neviem sa dopatrat, kde by s…
majsher
Před 9 měsíci
8
Osázení květináčů na terasu - kde se poradit?
Dobrý den, potřebovala bych se poradit ohledně osázení květináčů na terasu. Dnes jsem zakoupila kv…
wegar
Před 8 lety
3
Archeologický průzkum, jak to probíhá?
Nenašli u někoho z vás archeologové v době kopání skrývky nějaký objev? Jaké byly prosím náklady a …
lindaaa10
Před 8 lety
11
Hypotéka na developerský projekt
Dobrý den, setkal jste se někdo s tím, že by splátka hypotéky do doby než je nemovitost postaven…
ookami_hime
Před 8 lety
25
Plastová okna do novostavby,od jaké firmy?
Ahoj, v současné době řešíme výběr plastových oken a dveří pro nízkoenergetický RD a rozhodujeme se…
klaralaubeova
Před 2 lety
14
Projektant z Karviné a okolí
Dobrý den, hledáme projektanta z Karviné a okolí. Chystáme se stavět rodinný dům, vlastní představu…
s0t0
Před 8 lety
2
Doporučte realitku - makléře pro prodej domu na Mariánskolázeňsku
Najít spolehlivou realitku, resp. makléře je podle internetových diskuzí nadlidský výkon. Proto byc…
puntulka_hk
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Firma na litou podlaha - anhdydrit, beton ze Znojemska nebo jih Moravy
Doporučí někdo?
arnyzn
Před 8 lety
1
Daň z nabytí nemovitosti - rada
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit . Brzy začneme stavbu domu a v průběhu příštího roku bychom …
slabici
Před 8 lety
7
Z balkónu přestavba na předsíň s dveřmi, je to možné?
Dobrý den, zajímal by mě váš názor na věc, nad kterou delší dobu přemýšlím. Bydlím v přízemním …
kojot10
Před 8 lety
1
Změna parkovacího místa na přístřešek
Zdravím, mám dotaz jestli s tím někdo nemáte zkušenosti. Většina developerů má tendence stavět d…
dkrukovsky
Před 8 lety
2
Má vlastník budovy povinnost ji nabídnout k odprodeji jako první vlastníku pozemku,na kterém stojí?
Vlastníme nemovitost, která je zvětšiny zastavěná budovou. Za socializmu odkoupili stavitelé budovu…
rajva
Před 8 lety
1
Jak využít dlouhou předzahrádku?
Budu mít od vchovych dveří k plotu zbytečných 13 metrů (bohužel kvuly zachování studny to jinak ne…
jakuda
Před 8 lety
10
Okna v interiéru domu
Dobrý den, obracím se na vás s dotazem ohledně dvou velkých oken v interiéru rodinného domu, kte…
blahova_andrea
Před 8 lety
2
Pozemek pro stavbu dvojdomu, co na něm lze postavit?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pozemek je územním plánem určený pro stavbu dvojdomu. Je to oprav…
blahova_andrea
Před 8 lety
2
Materiál na zakrytí pergoly
Ahoj, budu stavět pergolu a přístřešek. Nechceme polykarbonát a mít výheň jako blázen, protáhnutí …
krocanecek
Před 8 lety
1
2
42
Developer YIT - zkušenosti
Máte někdo zkušenosti? Jsou ty byty kvalitně postavené? (Jde mi hlavně o srovnání YIT/SKANSKA/Finep…
ookami_hime
Před 8 lety
1
Jaký beton do základových pásů a základové desku?
Jaký jste použili beton? Případně jaká byla cena? Děkuji :-) :-)
lisakstavitel
Před 8 lety
6
Máte zkušenosti s tepelným čerpadlem Acond?
Ahoj, máte zkušenosti s tepelným čerpadlem od ACONDu (vzduch/voda)? Prosím podělte se. Mám několik …
requied
Před 8 lety
11
Klesne cena nemovitostí?
Ahoj, jaký máte názor na situaci ohledně vyšších úroků hypoték? Myslíte, že klesne cena pozemků a s…
dominika1989
Před 8 lety
9
Recenze na firmu Eudomy
dobrý den, prosím vás máte někdo recenze na firmu eudomy? stavili jste s nimi někdo? moc děkuji
hanni88
Před 8 lety
1
Hypotéka s roční fixací a ukončením
Ahoj, máme předschválenou hypo u KB a než to podepíšeme, rád bych se na něco zeptal. Hypo máme na d…
mavanka
Před 8 lety
4
Jak jste zvolili velikosti oken v jednotlivých místnostech?
Zdravím, jaké jste zvolili velikosti oken v jednotlivých místnostech? My máme zatím navržené 1500/1…
radar64
Před 8 lety
5
Jak dlouho jste čekali u Eonu na přivedení elektriky na pozemek?
Dobrý večer :) Chci se zeptat, jak dlouho jeste čekali u Eonu na přivedení eliktriny na pozemek? …
vladkavp
Před 8 lety
7
Firma na cementový potěr - Plzeňský kraj
Zdravím všechny, nemáte někdo tip na firmu co by udělala cemenťák ( anhydrid nějak nemusim ) v RD,…
demolitionman
Před 8 lety
3
Ikea hemnes v koupelně, máte?
Ahojky, chtěla bych se zeptat těch, kdo má z Ikei koupelnovou skříňku hemnes s dvojumyvadlem. Jak j…
kuldacz
Před 8 lety
3
Přestavba jádra - vaše rady
Zdravím všechny. Dnešním dnem se pro nás stává aktuální otázkou číslo jedna, přestavba/rekonstrukce…
altman
Před 8 lety
2
Kuchyňskou linku k zárubni, nebo ne?
Ahoj, jaký je výš názor, dát kuch. linku až k zárubni, tedy bude naražená na dřev. rám dveří, ne…
solaris
Před 8 lety
4
Stavební dozor z okresu Kutná Hora, Kolín
Ahoj, sháním dobrý stavební dozor pro dozorování výstavby RD stavební firmou. Ideálně v okr. Kutná …
hamikaw
Před 8 lety
1
1
2
…
652
653
654
655
656
…