O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vybavení koupelny - kvalitní značky
Řeším vybavení koupelny a vůbec se nevyznám ve všech možných nabídkách, ani v koupelnových studiích…
teron
Před 8 lety
6
Vazba rohů cihel Porotherm 30 bez použití doplňkových cihel
Ahoj stavebníci, hledal jsem odpověď v diskuzích, ale nenašel jsem přesně to co potřebuji. Jedná…
rimmer
Před 8 lety
9
Sousedi staví dole, my nahoře - dá se to řešit?
Dobrý den, vznikla nám nepříjemná situace, v našem okolí, kde se chystáme stavět, vzniká 5 nových d…
petraxname
Před 8 lety
13
Rozměry tepelného čerpadla a elektrokotle
Zdravim a prosim o par informaci tykajici se rozmeru vzduchoveho tep.cerp. a elktrokotle.jde mi o r…
blurrystan
Před 8 lety
1
Poraďte koupelňové študio na Morave
Dobrý deň, viete nám poradiť kúpeľňové štúdio na Morave, niekde blízko slovenských hraníc? ďakuj…
iiilinka
Před 8 lety
2
Pozemek - na co si dát pozor?
Velmi vás všechny zde zdravím… Prosím mám otázku: Na co vše si dát pozor při koupi pozemku? (chci…
tom1986
Před 8 lety
8
Dofinancování hypotéky
Ahoj, určitě nejsem první, ani poslední, kdo přemýšlí jak dofinancovat hypotéku. Hodnota nemovit…
vladimirsvorba
Před 8 lety
8
Jaké obvodové lišty k podlaze?
Dobrý den, ve studiu mi nabídli plastové podlahové lišty a v rozích se nasazují takové plastíky. Má…
moozaj
Před 8 lety
5
sponzor fóra
Hypoúvěr Modrá pyramida 2017
Ahoj všichni, tento týden jsme absolvovali schůzku ohledně hypotéky v Modré pyramidě, poradce nám n…
spoock85
Před 8 lety
1
2
60
Podlahová lišta pod francouzským oknem
Dobrý den, prosím řešíme problém, že lišty, které dáváme po celém obvodu se nám nevlezou pod franco…
patiperra
Před 8 lety
2
Studna uprostřed zámkové dlažby pod přístřeškem
Zdravím všechny :) Chtěla jsem se zeptat jak máte vyřešeno / jestli jste to někdy viděli / příp…
redroof
Před 8 lety
14
Digestoře Elica, Faber s vnitřní recirkulací - zkušenosti
Ahoj, prosím má někdo digestoře Elica, Faber s vnitřní recirkulací? Zkušenosti? Účinnost, hlučno…
solaris
Před 8 lety
3
V katastru chybí zápis o existující budově - co s tím?
U rodičů řešíme situaci, že mají cca 30 let starý dům a na pozemku menší zděnou dílnu. K dané dílně…
puhelin
Před 8 lety
11
Kuchyně návrh - co říkáte?
Zdravim, dostali jsme návrh od truhlaře na naší kuchyň. tak se chci zeptat jestli by jste tam něco …
pucifal
Před 8 lety
11
Změna dispozice bytu
Ahoj, mám dotaz. Čeká nás rekonstrukce bytu a řešíme změnu dispozice. Nechali jsme si udělat návrhy…
bledulka84
Před 8 lety
10
Pěstování vodního melouna, zkoušel jste někdo?
ahoj, najde se tu někdo kdo zkoušel na zahrádce pěstovat vodní meloun? Vim, že u nás v JČ to neni ú…
breberka
Před 8 lety
7
Jak donutit Wustenrot ke stažení zaznámu z CBCB registru?
Zdravím Vás, potřeboval bych proradit s jedním problémem. Před rokem a půl jsem refinancoval …
vitezove
Před 8 lety
8
Firma na stavbu rodinného domu - Středočeský kraj
Prosím, jestli by mi někdo nenapsal tip na poctivou stavební firmu pro středočeský kraj na stavbu z…
hcrust
Před 8 lety
1
Hledám stavební firmu z Brna pro výstavbu zděného RD
Začínáme tendrovat firmu na stavbu našeho RD. Jaké máte tipy a zkušenosti s kým do toho jít? Před…
g3429190
Před 5 lety
5
Jakou konstrukci obvodové stěny dřevostavby zvolit?
Ahoj, rozmýšlíme mezi dvěma konstrukcema pro nízkoenergetický dům. Jedna je zateplená nízkoenergeti…
travas
Před 8 lety
5
Jaké máte zkušenosti s plechovou střechou?
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s plechovou střechou? Jaké značky? Rozmýšlíme se mezi kl…
sathine
Před 8 lety
9
Cenová nabídka na zdivo pro bungalov - je přijatelná?
Dobrý den, právě mi splečnost wienerberger zaslala kalkulaci na zdivo. Je zde zahrnuto obvodové …
hbboy
Před 8 lety
21
Hledám dodavatele rozvodů vzduchotechniky - Brno venkov
Sdílejte prosím (dobrou) referenci na někoho kdo by mi dodal a natáhl vzduchotechniku na domku. Je …
awakened
Před 8 lety
18
Firmy co dělají střechy z okresu Břeclav
Dobrý den mohli byste nám poradit nějakou dobrou firmu z okresu Břeclav která dělá střechy za dobro…
hrusky92
Před 8 lety
3
Malý přízemní dům - stačí jedna toaleta?
Prosím o radu, stavíme menší přízemní domeček, zastavěná plocha 120m2. Mame jedno samostatné wc s o…
lucil07
Před 7 lety
1
2
58
Německé cihly Winkelmann - reference
Máte někdo zkušenost s cihlama Winkelman? Rozdíl na celým RD mezi Heluzem a těmito dělá cca 30 tis.…
117andrea117
Před 8 lety
1
Cena za dopravu a ubytování stavebníků?
Zdravím, chystáme se stavět rodinný domek a mometálně vybíráme vhodnou stavební firmu. Pokud byc…
zeneva
Před 8 lety
2
Koupě pozemku pro stavbu RD, který ještě není zanesen v územním plánu?
Zdravím. Je někdo z vás zběhlý v obchodování s pozemky, nebo má nějaké zkušenosti? Máme v plánu k…
moozaj
Před 8 lety
2
Úzký stavební pozemek
Ahojte, má smysl uvažovat o stavbě rodinného domu na obdélníkovém pozemku o šířce 10,5 metru (délka…
petrap83
Před 8 lety
9
Kuchyně spojená s obývacím pokojem a druhý vstup z chodby
Plánujeme dispozici domu, líbí se mi možnost mít kuchyň propojenou s obývací části - tvar tzv. do L…
majak78
Před 8 lety
4
1
2
…
650
651
652
653
654
…