O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
RD Rýmařov, NOVA 101 - zkušenosti
Stavíte/stavěl jste někdo (či Vaši známí) s Rýmařovem? Ideálně dům Nova 101? Byla bych velmi vděčná…
plaintruth
Před 8 lety
2
Indukční deska AEG - zkušenosti
Máte prosím někdo zkušenost s touto deskou? HK654400XB. Zatím můj favorit, ale pořád si nejsem jist…
mianka3
Před 8 lety
15
Na adrese domu co chceme koupit mají sídlo firmy - co stím?
Na adrese domu co chceme koupit maji sidlo firmy!? Co stim? Dve asi zanikle a jedna aktivni. Staci …
holubing
Před 8 lety
13
Výběr firmy pro realizaci ČOV
Ahoj, po asi 3 letech jsme konečně získali povolení na ČOV a v závěsu i na domeček. Celý kolotoč t…
pyramis
Před 3 lety
6
Tepelné čerpadlo země-voda
Máte někdo tip na tep. čerpadlo země-voda na pokrytí tep. ztrát 5,7 kW za rozumnou cenu? Příp. kdo …
rikaroni
Před 8 lety
2
Projekt manažer Martina Sedláčková, Kuřim - zkušenosti
Zdravím všechny, chci se zeptat, zda někdo zná práci paní Martiny Sedláčkové z Kuřimi? Paní se spe…
katepro
Před 8 lety
1
Nika nad vanou - inspirace
Máte někdo niku nad vanou? Ideálně podsvícenou ledkovým páskem. Prosím o foto ;)
blahova_andrea
Před 7 lety
24
Tepelné čerpadlo na dotační program
Zdravím, budeme rekonstruovat dům a ted přemýšlíme zda dát levnější plynový kotel nebo tep.čerpadlo…
barraa
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Pomoc při výběru barvy dveří
Ahoj, potřebovala bych poradit s výběrem barvy dveří. Podlaha bude světlý dub (můžete vidět na ob…
pucifal
Před 8 lety
2
Projektant nebo architekt - Plzeň
Ahoj všem, chtěl bych se zeptat, zda by nám někdo na základě svých zkušeností doporučil architekta…
mtoman
Před 8 lety
1
Velké okno v kuchyni - zmenšit?
Hezké ráno všem! Prosím o Vaše názory... Už máme hotový projekt, ale nějak jsme nedomysleli okno v …
zmrz_lina
Před 8 lety
14
Světlá nebo rustikální kuchyně - inspirace foto
Ahoj, prosím o foto světlých kuchyň nebo rustikálních kuchyň. Moc se mně líbí, ale nevím jak to vše…
lulii
Před 8 lety
4
Posuvné dveře do hotového bytu, jde to?
Zdravím, je reálné dát posuvné dveře do novostavby, která už je ale hotová s klasickými dveřmi? …
ookami_hime
Před 8 lety
9
Jedna klimatizační jednotka na celý byt, stačí to?
Zdravím, je reálné mít jednu klimatizační jednotku (s jednou venkovní), aby to vystačilo na celý…
ookami_hime
Před 8 lety
5
ČEZ distribuce, smlouva k žádosti o stavební povolení
Dobrý večer, potřebuji poradit ohledně nutnosti doložit smlouvu s ČEZ distribucí k žádosti o sta…
luci987
Před 8 lety
6
Doporučíte stavební firmu na domek v Praze?
Doporučíte stavební firmu, se kterou jste byli nebo momentalně jste spokojeni? Aby byli tak zhruba …
mojo78
Před 8 lety
1
Jaký program na návrh kuchyně?
Ahoj, mohl by nekdo prosim doporucit nejaky program, kde naplanovat kuchyni? Krome sika a ikey.... …
didinky
Před 8 lety
2
Jak by se dala řešit teplá voda z hadice na předzahrádce?
Dobrý den, nemáte někdo nápad, jak by se dala řešit teplá voda z hadice na předzahrádce? Standar…
martii1
Před 8 lety
2
Pracovní deska imitace Břidlice, nemáte někdo?
Ahoj všichni, nemáte někdo pracovní desku v imitaci břidlice? (Porto břidlice, Tmavá, Středně šedá?…
sarkenzi
Před 7 lety
2
Bidetová sprška k umyvadlu - vzdálenost
Ahoj. Prosím, kdo máte zkušenost s bidetovou sprškou napojenou na umyvadlovou baterii, potřebovali …
kollar78
Před 8 lety
6
Kamenný obklad do kuchyně, který je omývatelný
Dobrý den:-) Prosím poraďte mi. Zařizujeme nové bydlení mmj kuchyň na zakázku a chtěla bych obkla…
taninas
Před 8 lety
1
Překlady, jsou takhle v pořádku?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je překlad položeny takto v pořádku, nebo to je pruser? V…
doog
Před 8 lety
18
Pitná voda do domů od českých drah - zkušenosti?
Dobrý den, jsem tady nová , takže zdravím a mám prosbu, máme možnost odkoupit rodinný dům,který by …
svatbakarvina
Před 8 lety
3
Jde přidělat zástěna na již hotovu vanu?
Zdravím, nevíte jestli jde přidělat zástěna na již hotovou vanu nebo se to musí dělat rovnou kom…
kachnan
Před 8 lety
5
Zástěna z gabionu, dá se zvládnout svépomocí?
Dobrý den, zeptal bych se, jestli z Vás někdo nemá zkušenosti se zástěnou z gabionu. Bydlíme v no…
tomas80
Před 6 lety
8
Uskladnění hlíny ve Zlíně
Dobrý den, pokud by byl zájem, nabízím zdarma náš stavební pozemek k trvalému uskladnění hlíny. Ide…
preciz
Před 7 lety
7
Přípojky na hranici pozemku - cena
Ahoj, prosím trošku o objasnění, pořád se v tom trošku ztrácím.. Trubky na vodu i kanalizaci nám ve…
onder1
Před 8 lety
8
Inteligentní domácnost - od jaké firmy?
Nezkoušel jste někdo dávat inteligentní systém do bytu? Od jaké firmy a za kolik jste to měli? Co v…
awakened
Před 8 lety
4
Půdorys - změna
Ahoj, máme vymyšlený a v podstatě s projektantem odsouhlasený půdorys našeho budoucího dvojdome…
smajlik345
Před 8 lety
24
Uskladním hlínu-ZLÍN
Dobrý den, pokud by byl zájem, nabízím zdarma náš stavební pozemek k trvalému uskladnění hlíny. Ide…
preciz
Před 8 lety
1
1
2
…
648
649
650
651
652
…