O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaká je lhůta pro vyjádření k ohlášce stavby od úřadu?
Ahoj, prosím o informaci jak to je s ohláškou. Je někde napsané v zákoně, že úřady mají na vyjádře…
marenkas
Před 7 lety
1
2
58
Bytový dům Košinka, ulice Košinova Brno - poškození klienti?
Hledám další poškozené klienty bytového domu Košinka, ulice Košinova Brno. Situace je vážná a je tř…
petvasina
Před 8 lety
1
Existuje lhůta, od schválení hypotéky, do které se musí podepsat úvěrová smlouva?
Ahoj všichni, Pravé zarizuji hypotéku a zajímalo by mě, zda mate někdo zkušenosti s tím, ze by e…
jana_cestmirek17
Před 8 lety
13
Jak zakomponovat bojler v koupelně?
Zdravím Modroustřechu a prosím o radu. Chystáme se rekonstruovat malou koupelnu 125x210 cm a musí v…
kriistl
Před 8 lety
6
Reklamace kuchyně v záruční době
Dobrý den, mám od truhláře vyrobenou pěknou linku. Byla jsem moc spokojená. Pouze jsem měla po něja…
klara.t
Před 8 lety
1
"Smrdí" vám auto v domě?
Ahoj všem, prosím o váš názor a především zkušenost(!) Vy co máte garáž jako součást domu: smrdí…
radar64
Před 8 lety
13
Kamenné základy - zateplit a jak?
Zdravím, rekonstruujeme starý RD, v těchto dnech bagrista upravoval terén okolo domu, tak rovnou vy…
demolitionman
Před 8 lety
1
Musím vést stavební deník, pokud se jedná o dům pod 150 m2?
Chci se zeptat zda je povinnost vést stavební deník vždy? Slyšela jsem, že pokud je dům menší než 1…
roman_stavitel
Před 7 lety
3
sponzor fóra
Kuchyně Sykora vs. Alin, máte zkušenosti?
Dobrý den, plánujeme kuchyni do domečku, vybírám z nabídek od těchto dvou studií. Cenove jsou srovn…
elise5
Před 8 lety
1
Smlouva o dílo - stačí ověřit podpisy na Czech pointu?
Smlouvu o dílo máme na míru od právníka, ale musíme k němu jezdit kvůli ověření podpisů ( je to dos…
vineta
Před 8 lety
2
Smlouva o připojení - jaký zadat termín, když nevím přesně od kdy?
Jaký zadat termín o připojení, když nevím přesně, kdy ho budu potřebovat? :-D omlouvám se za blbý …
adula000
Před 8 lety
11
Kdo máte vysavač na popel v krbu?
Kdo máte doma vysavač na popel v krbu? Jakou máte značku a jak jste spokojeni? Děkuji za info :…
zeneva
Před 8 lety
2
Betonová stěrka v kuchyni. Jste s ní spokojený a jaká je údržba?
Dobrý den, ráda bych se poradila, jestli je dobrá betonová stěrka za kuchyňskou linku. Pořád se nem…
kuldacz
Před 8 lety
20
Lišty za nábytek, jak to řešíte?
Pro někoho asi hloupý dotaz, ale já si tady lámu hlavu už několik dní. Máme dřevěnou podlahu, zatím…
blahova_andrea
Před 8 lety
6
Jakou barvu vnitřních parapetů k antracitovým oknům?
Chtěla bych poprosit o radu - řešíme dilema ohledně barvy vnitřních parapetů - jakou barvu interiér…
petka_lbc
Před 7 lety
15
Cena dřevěného plotu
Ahoj zdravím všechny. Máte někdo tento typ plotu a kolik vás vyšel metr komplet s prací i nátěrem? …
novaa
Před 8 lety
1
Jakým způsobem jste hledali partu dělníků na stavbu domku - případně výkopové práce?
Potřebujeme podkopat část domu, + různé další práce jako přezdění některých sloupů, výstavba plotov…
pavlik74
Před 8 lety
2
Jakou barvu pracovní desky?
Zdravím a prosím o pomoc :-) Budeme mít kuchyň v odstínu Nobilia flash lesk - magnolia. A vybírám…
misule82
Před 8 lety
7
Vypínače a zásuvky Schneider sedna, jsou kvalitní?
ahoj, mate zkusenosti s vypinacema a zasuvkama schneider sedna? Jsou kvalitni? ovladaji se dobre? d…
ajuse1
Před 8 lety
2
Kuchyně - jak řešit rohové skříňky a horní?
Ahoj, máme už tak nějak rozmyšleno. Jediné,co nás trápí, jsou horní skříňky v rohu..chtěla bych zan…
verunky
Před 8 lety
3
Jakou značku izolace jste prosím použili?
Jakou značku izolace jste prosím použili? Naměřili nám střední radon. V projektu máme doporučený Gl…
mil789
Před 4 lety
12
Zkušenosti s firmou Neat houses?
Stavěl někdo s touto firmou? Na veletrhu nám připadali moc sympatičtí, hezké domky, dobré ceny. Ve …
lenatko91
Před 8 lety
1
Jak byste uspořádali obývací pokoj s kuchyní?
Dobrý den, uvažujeme s manželkou o koupi rozestavěného domu, ovšem nevíme si moc rady s uspořádáním…
jakuda
Před 8 lety
11
Sousedův sklep pod naším pozemkem, co s tím?
Všechny zdravím, mám otázku. Přikoupili jsme od obce kousek pozemku a chceme náš domek postavit na …
rimmer
Před 8 lety
2
Traťovod, vsak s komínkem nebo bez?
Chystáme se dělat vsak na dešťovou vodu, soused má udělaný komínek na odvzdušnění a bylo mu řečeno …
geodett
Před 8 lety
8
Pokládka laminátové podlahy - jaký směr?
Ahoj, mohu se zeptat jak by bylo lepší pokládat podlahu? Jaký je podle Vás lepší směr pokládky,jest…
hanluk
Před 8 lety
1
Dřez pod oknem - ano nebo ne?
Stále řeším dilema ohledně dřezu. Líbí se mi velký dřez z Ikei pod oknem, ale pořád váhám, zda je t…
myfairlady
Před 5 lety
30
Stavba domu - jakou firmu doporučujete?
Dobry den, rozhodli jsme se po dlouhých úvahách s přítelem stavět. :) Moc by nám pomohlo kdyby js…
aaamartisek
Před 8 lety
1
Podlaha do koupelny a WC - dlažba nebo vinyl?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co preferujete více, zda klasickou dlažbu nebo vinyl do koupelny …
bluetan
Před 7 lety
19
Cena za projekt Praha - jak se vám zdá?
Pěkný den, dostali jsme první cenovou nabídku na projekt (RD, patrový, cca 12x12,pravděpodobně n…
radim83
Před 8 lety
14
1
2
…
647
648
649
650
651
…