O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaké radiátory vybrat?
Rekonstruujeme starý dům a plánujeme vytápění klasickými radiátory vytápěnými plynovým kotlem. Proj…
travas
Před 8 lety
6
Zimní zahrada ala skleník - firma Propast K, máte zkušenosti
Ráda bych se zeptala zdejších stavařů, jestli by nedoporučili firmu, která by byla schopná kvalitně…
zuzkanka12
Před 8 lety
1
Základy pro konstrukci stání pro auta
Zdravím, jak cca velkou udělat betonovou základnu pro budoucí zastřešení stání pro auta. Bude …
jumpmans
Před 8 lety
9
Výběr vany - ocelová vs. akrylátová
Zajímají mě názory na ocelovou vs. akrylátovou vanu. Podle čeho si vybrat....
wegar
Před 8 lety
2
Jak zjistit zda můžeme s novou stavbou dál od silnice?
Poradite mi, kde zjistit, zda muzeme odskocit s domem o 4m dozadu od linie domu u hlavni silnice? S…
holubing
Před 8 lety
9
Kde zjistit zda můžeme s novou stavbou dál od silnice?
Poradite mi, kde zjistit, zda muzeme odskocit s domem o 4m dozadu od linie domu u hlavni silnice? S…
slabici
Před 8 lety
2
Jak máte vysoké vchodové dveře a garážové vrata?
Dobrý den, prosím, jak máte vysoké vchodové dveře? Jestli máte i garážová vrata, jak je máte vysoká…
angie.shy
Před 8 lety
2
Plynová varná deska - doporučte
Dobrý den všem. Prosím o tip na varnou desku, která se bude snadno udržovat. Ovládání vepředu. Velk…
barter
Před 8 lety
6
sponzor fóra
Máte také tak špatné zkušenosti s firmou Sapho?
Mám od SAPHO wc. :-( Zařízení je v kompletní sadě 20 krát dražší než je běžné - po roce se na …
wegar
Před 8 lety
2
Máte prosím podsvícený bar v kuchyni led páskami?
Ahoj, máte prosím někdo podsvícený bar v kuchyní ledkovýma páskama? Za každé foto budu ráda ;)
karol_mrkev
Před 8 lety
1
Okna Vekra profil Komfort Evo - recenze
Zdravím všechny, po dlouhém zvažování jaká plastová okna a dveře do novostavby jsme těsně před ro…
janabina
Před 5 lety
10
Potrubí v Porotherm AKU - ano nebo ne?
Dobrý den všem, chci se zeptat, máte zkušenosti s cihlami Porotherm AKU? Budeme z nich mít bytové …
mojojojo
Před 8 lety
1
Vinylová podlaha - pořád dokola
ahoj je to stále dokola.... 1000 diskuzí 1000 nazoru....je tu prosím nekdo, kdo se v tom vyzná, a k…
spaly
Před 8 lety
3
Vestavěná trouba Electrolux - recenze
Dobrý den, rozhoduji se mezi troubou EOC 5751FAX a EOC 5751FOZ (ta zatím vede), zatím jsem ani jed…
lucka48
Před 8 lety
4
Tip na bytového architekta - Praha
Pěkný den, plánujeme koupi panelového bytu a chtěla bych Vás poprosit o tipy na bytového architekta…
jate_stavidum
Před 8 lety
1
Obklad Defile v béžové variantě - foto realizace
Zdravím všechny. Momentálně vybíráme obklad do koupelny. Nechceme nic barevného, rádi bychom přírod…
ediis
Před 8 lety
6
Pražské ceny
Co myslíte, že je možné očekávat? Nárust cen za poslední cca rok je vcelku evidentní, otázkou je, j…
jkjkj
Před 7 lety
11
Vyvložkování ventilační šachty pro plyn
Je možné provést odkouření plynového kotle skrz plastovou trubku (k tomu určenou) ve ventilační šac…
martin_s
Před 8 lety
1
Gonap nebo Sineko na retenční nádrž ?
Dobrý den, Máte někdo retenční nádrž nebo jímku od Gonapu nebo Sineka ? Co byste poradili ? Děkuj…
romik67
Před 4 lety
6
Bungalov 1003, nestavěl jste někdo nebo podobný?
Dobrý den, nestavěli jste někdo tento dům od Idealnidum.cz, nebo nějaký podobný? Jak by jste dům …
marcelkap
Před 8 lety
4
Dřevěná x vinylová x laminátová podlaha
Rozhodujeme se nad podlahou. Nejprve jsme chtěli marmoleum, ale zjistili jsme, že je to pravděpodob…
radim83
Před 8 lety
9
Kdo máte vazníky ukončené jinak než "klasicky"?
Najde se tu někdo,kdo má na přízemním době se sedlovou střechou vazníky neukononcene podhledem do…
kubasoff
Před 8 lety
1
Hypotéka na byt a vybavení
Zdravím, máte někdo zkušenost s tím si vzít hypotéku o 10 - 20% vyšší s tím, že za část se koupí…
damada
Před 8 lety
1
2
54
Jakou zvolit dispozici?
Dobrý den, jsme ve fázi volby projektu. vlastně už máme naprojektováno a vizi jak by mohlo vše vypa…
ares11
Před 8 lety
4
Dřevěná deska místo kachliček za kuchyňskou linkou
Dobrý den, Přemýšlím, že bych zvolila stejnou dřevenou desku pro pracovní desku i pro prostor za k…
jitulkaka
Před 7 lety
27
RAL 9007 hliníková okna - máte někdo tento odstín?
Dobrý den, máte někdo tento odstín nebo podobný? Původně jsme chtěli antracit, ale přijde nám, že …
oknostyl
Před 8 lety
9
Pasivní domy - projekt Zelený Zlonín
Dobrý den, dlouhou dobu zvažujeme přestěhování do nějakého rodinného domu za Prahou. Přemýšlíme o p…
rinca
Před 6 lety
3
Starší či nový domek? A spousta jiných dotazů ohledně budování a stavby
Prosím o radu, vlastně několik rad, protože mám hodně dotazů. 1. Máme kupovat starší dům, který se…
jajabmw
Před 8 lety
14
Skříňka pod troubou - šuplík nebo otevírací skříňka?
Dobrý den, chtěla bych od Vás poradit ohledně skříňky pod troubou. Trouba bude ve výšce 60 cm. Chtě…
kofinek
Před 8 lety
8
Oboustranný betonový plot od firmy Rsbeton - recenze
Dobrý den,chci se zeptat ci nekdo nemáte betonový plot od firmy rsbeton.Potrebuji nejaké recenze.Kd…
zumari
Před 8 lety
2
1
2
…
649
650
651
652
653
…