O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nahrazení polystyrenových desek
Máme podkrovní ložnice (malé a sešikmené), ve kterých je v létě pekelně. Jedna je standartně omítnu…
2masoni
Před 6 lety
3
Dulux: grafitový soumrak, šedé ticho
Prosím Vás máte někdo vymalováno duluxem? grafitový soumrak nebo šedé ticho, děkuji moc
carisima
Před 8 lety
1
Vchod do ložnice přes šatnu. Máte někdo zkušenost? Případně foto?
Přeji hezký den všem. Ráda bych ložnici oddělenou od šatny a jediné schůdné řešení, jak zachovat v…
kassal
Před 3 lety
15
Lepidlo po tapetách na panelu, jak odstranit?
Dobrý den, kdysi mi firma dělala štuky. Ty teď začaly opadávat, důvod je špatně připravený podklad…
travas
Před 7 lety
3
Špatně postavený plot od souseda - jak řešit?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo nebyl ve stejné situaci a jak jí případně řešil. Koup…
torpen
Před 7 lety
16
Beton z mixu nebo svépomocí?
Krásný dobrý den. Ráda bych se zeptala na vaše názory, popřípadě zkušenosti. Chystáme se stavět …
blahova_andrea
Před 8 lety
3
VPC od polských sil - máte někdo zkušenost?
Dobrý den, objednaval jste nekdo vpc od polskych sil- pro? nekde na googlu jsem cetla diskuzi, jak…
spaly
Před 8 lety
2
Máte někdo v interiéru nerez komín?
Ahoj, máte, prosím, někdo v interiéru nerez komín ke krbovkám, případně k vložce? Jak to vypadá…
wario
Před 8 lety
5
sponzor fóra
Na kolik vyjde rekuperační jednotka s kompletní vzduchotechnikou?
Ahoj všem. Budeme stavět nízkonákladovou dřevostavbu a začal jsem uvažovat o možnosti rekuperace v…
awakened
Před 6 lety
25
Terasa - dřevo nebo dlažba?
Dobrý den, řešíme s manželem terasu k baráku: http://fii.cz/bvqfxr ke spodním dvěma pokojům. Vyc…
dawerius
Před 8 lety
29
Skleník - sklo nebo polykarbonát?
Po nedobré zkušenosti s fóliovníkem si chci pořídit skleník (moje ideální velikost 2,5 x 4-5m). Por…
wegar
Před 8 lety
2
Architekt nebo projektant?
Nemůžeme se rozhodnout, zda nám stačí spolupracovat s projektantem nebo si máme sehnat i architekta…
puhelin
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
98
Dle stavebního úřadu máme špatně natočený dům, jak postupovat?
Při dokončení projektové dokumentace nám bylo vedoucí stavebního úřadu sděleno, že máme špatně nato…
puhelin
Před 8 lety
5
Jak vymalovat obývací pokoj k černo-šedé sedačce?
Ahojky všem! Potřebuji poradit, budeme se stěhovat a jelikož mám novou sedačku, nechci kupovat z…
pucifal
Před 8 lety
3
Okna a dveře - Středočeský kraj
Zdravím, nemáte tip na firmu, která dělá komplet okna do domu, včetně vchodových dveří, má dobré re…
fifina86
Před 6 lety
10
Tip na firmu, kdo dělá okna - Středočeský kraj
Zdravím, nemáte tip na firmu, která dělá komplet okna do domu, včetně vchodových dveří, má dobré re…
martinkaminhova
Před 8 lety
2
Osobní auto vedené jaké nákladní auto
Dobrý den, mám otázku asi trochu z jiného soudku. Chci se zeptat - koupila jsem si auto Renault Meg…
spaly
Před 8 lety
13
Měl jste někdo zahradního architekta?
Nejsem si jistá, jestli se tomu říká zahradní architekt, designer nebo prostě zahradník. Ale zajímá…
puhelin
Před 4 lety
1
2
43
Zpoplatnění vjezdu na komunikaci
Dobrý den, nevím, jestli to tu už bylo, ale nenašel jsem. Může obec zpoplatnit to, že mám pozem…
jiristavebnik
Před 8 lety
11
Parkovací stání z kamene 100 - 500 mm
Dobry den, rad bych se zeptal na vase nazory ci zkusenosti s parkovacim stanim pro osobni auta u ro…
mirekperrka
Před 8 lety
8
Dát nebo nedát betonové sloupy do pasů?
Chtěl bych se zeptat, zdali byste do pasů dali betonové sloupy (viz. fotky). Rozbít na kusy se neda…
zaplik1
Před 3 lety
6
Kuchyně z Polska. Máte zkušenost?
Prosim nemáte nekdo zkušenost s kuchyněmi z XXL Kuchyně v polsku?
marina17
Před 8 lety
1
Jak zabránit škrábancům od kocoura na dveřích?
Dobrý den, máme lakované dveře a když jsou zavřené a kocour se chce dostat do jiného pokoje, tak šk…
ivaa32
Před 7 lety
1
2
48
Rozpočet na stavbu svépomocí
Přeji hezký večer, najde se tu někdo šikovný kdo by jen odhadově zvládl spočítat cenu svépomocí na…
puhelin
Před 8 lety
8
Rekonstrukce panelového bytu - co s podlahou?
Dobrý den, chtěl bych vás požádat o radu, názor, zkušenosti.... provádím rekonstrukci panelového…
panelreko
Před 8 lety
2
Doporučení vestavné vinotéky do 20 tisíc
Zdravím vás, máte někdo vestavnou vinotéku? Sháníme nějakou, která nebude hlučná - budeme ji mít v …
jitkakbs
Před 8 lety
6
Jaký je vhodný přesah střechy?
Jaký jste volili přesah střechy. Budem mít bungalov, okna 160x125 šxv. Díky za rady.
bamak
Před 8 lety
2
Zateplení šikmé střechy novostavby, co byste doporučili?
Prosím o radu, doporučení, zkušenosti se zateplením šikmé střechy u novostavby. Co byste doporučil…
dejvic
Před 8 lety
1
Rýmařov vs. RSH vs. WoodSystem + financování
Zdravím, rozhodujeme se mezi stavbou dřevostavby od Rýmařova, RSH stavby a Woodsystem. Kterou z …
slabici
Před 8 lety
10
Okrasný česnek, kde sehnat?
Holky, ráda bych si vysadila pár zatím tak 7-9 okrasných česneků, takové ty veliké tmavě fialové sy…
rostlinky_cz
Před 8 lety
4
1
2
…
645
646
647
648
649
…