O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stavební firma z okolí Brna, Vyškova - doporučte prosím
Sháním stavební firmu či soukromníky v okolí Brna či Vyškova (Slavkov u Brna) na vykopání základů a…
jadie
Před 8 lety
1
Projekt RD - rozpočet stavby svépomocí
Ahoj, zajímalo by mě, zda je tu někdo, kdo stavěl svepomoci domek od GServisu? Pokud ano, byl byc…
stavar2015
Před 8 lety
3
Terasa na sever - je využitelná?
Pěkný večer, máte prosím někdo terasu na sever? Koupili jsme pozemek se vstupem z jížní strany. Mám…
wries
Před 7 lety
29
Prosím pomůžete s půdorysem?
Ahoj, moc prosíme o pomoc... Už víc jak měsíc vybíráme, přebíráme ten správný půdorys a pořád nám…
xhex
Před 8 lety
25
Pronajatý dům s pozdějším odkoupením
Dobrý den, měla bych dotaz. Nemá náhodou někdo zkušenosti s pronajatým domem s možností pozdějšího …
sissa30
Před 8 lety
1
Jakou byste doporučili střešní krytinu černé barvy s glazurou?
Jakou by jste doporučili střešní pálenou tašku černé barvy s glazurou na vazníkovou valbovou střech…
luandro
Před 6 lety
6
Rohové okno
Zdravím, chtěl bych se Vás optat na jedno otázku, pokud to již někdo řešil popřípadě jestli mně něk…
zeedee
Před 8 lety
7
Jak mám postupovat, když chci přepsat pozemek na syna?
jak mám postupovat,když chci přepsat pozemek na syna. nebo je výhodnější mu ho darovat ?
aneri53
Před 8 lety
3
sponzor fóra
Firma na stavbu RD na klíč doporučte
Dobrý den, mám dotaz znáte někdo dobrou stavební firmu, která by zvládla stavbu RD na klíč. (olomou…
zaba_zaba
Před 8 lety
1
Jaká firma vám dělala vazníkové krovy z okolí Blanska?
Ahoj, chtěl bych se zaptat, jakou společnost jste zvolili nebo by jste doporučili, nedoporučili…
petra66m
Před 8 lety
3
Hydrogeolog - okolí Opava a Ostrava
Dobrý den, prosím neznáte prosím někdo hydrogeologa v okolí Opavy/Ostravy? Potřebujeme hydrogeologi…
babicovi
Před 8 lety
3
Za jakých minimálních nočních teplot lze realizovat zpevněné plochy?
Jedná se o klasickou zámkovou dlažbu a obrubníky z betonu. Lze při minimálních teplotách cca 2 stup…
ondra_cha
Před 8 lety
2
Obklad fasády kamenem u dřevostavby
Ahoj, budeme stavět dřevostavbu (difúzně otevřený systém) a chtěli bychom fasádu oživit kamenný obk…
awakened
Před 8 lety
3
Rozkládací postel na každodenní spaní
prosím má někdo z Váš rozkládací postel?chceme ji do obyváku na každodenní spaní...a hlevně levně a…
iskat
Před 7 lety
8
Barva kuchyně krémová, cappuccino, latte - máte někdo?
Ahoj holky, nemáte některá kuchyň v těchto odstínech? nebo podobnou jak na fotkách?
lokomotiva13
Před 3 lety
27
Nemáte nějaké nápadité uložení oblečení?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo nemáte nějak nápaditě uložené oblečení? Zajimavý věšák,…
lagina
Před 8 lety
2
Pasivní/nulový dům na klíč - tip na firmu
Zdravím.Hledáme s manželem firmu,co by postavila pasivní/nulový dům na klíč a nabídla nám hypotéku,…
kossakowski1980
Před 8 lety
6
Z čeho vysázet živý plot?
Poradite mi z ceho vysazet zivy plot,ktery bude celorocne zeleny,rychlerostouci do max vysky cca 2m…
smajlik345
Před 8 lety
16
Oknostyl - máte zkušenost?
Dobry den, rada bych se informovala, zda ma nekdo okna od firmy Oknostyl. Planujeme je do domku, al…
vvono
Před 2 lety
1
2
35
Půdorys - co na něj říkáte?
Zajímal by mne názor na tento půdorys. Co na něho říkáte a co by jste upravili. Děkuji za názory.
misadan
Před 8 lety
15
Cenová nabídka na cihly Heluz
Co říkáte této cenově nabidce?
petramana
Před 8 lety
7
Sprchový kout Gelco Legro - jaký vstup?
Zdravím všechny a prosím o radu :-) Doma už máme sprchovou vaničku od Gelca 90x90 a teď k tomu vybí…
ppavlinecka
Před 8 lety
1
Co je toto za materiál?
Ahoj střechačky a střecháci, prosím, zkuste mi napsat, co je podle Vás zásypový materiál na fotce?…
teron
Před 8 lety
7
Dub Arlington Egger - máte někdo?
Dobrý den, má někdo tento dekor na podlaze, dveřích nebo nábytku? Mohla bych poprosit o foto? Jaká…
slaste
Před 8 lety
7
Čím natřít staré trámy?
Právě děláme z půdních prostor našeho domu podkrovní bydlení pro naše malé ratolesti a řešíme otázk…
wegar
Před 8 lety
10
Baracom a rodinný dům o třech bytech, bydlíte nebo kupujete někdo?
Dobry den , je tu nekdo kdo bud kupuje 1/3 rodinneho domu nebo uz bydli v tzv. Bytovce pres Baracom…
sarykulee
Před 8 lety
1
Vykonzolování patra
Dobrý den, prosím o rady a názory těch, kteří řešili podobnou situaci. Pracujeme na návrhu domu, k…
bedrunkav
Před 8 lety
1
Může se Heluz Family 50 položit na Heluz Family 30?
Ahoj, ráda bych Vás požádala o radu a zkušenosti. Může se Heluz Family 50 položit na Heluz Family 3…
renat_s
Před 8 lety
11
Betonový strop - může tudy zatékat?
Dobrý den, momentálně řeším dosti zapeklitý problém. Vysvitlo sluníčko a mě zmokrala zeď. Přes z…
jurca77
Před 8 lety
5
Stavba domu do 2,1 - 2,2 milionu?
Dobrý den, rád bych se zeptal zkušenějších, zda si myslíte, že je reálné postavit patrový (podkr…
coptman
Před 8 lety
20
1
2
…
643
644
645
646
647
…