O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kde koupit pár pytlů štěrku v Praze-východ?
Poradí někdo, kde koupit pár pytlů, kýblů nějakého štěrku, nebo drobných kamínků?
heryna
Před 8 lety
4
Jak silné máte trámy na stropě?
Jak silné máte prosím trámy na stropě? Budeme mít bungalov 10x16 m :-) :-) :-) Děkuji
demolitionman
Před 8 lety
5
Výsuvná vs. stropní digestoř na ostrůvek do kuchyně
Ahoj, máte někdo zkušenost s výsuvnou digestoří za indukční desku? Zda to funguje a zajistí odtah p…
bayt
Před 2 lety
11
Pozemek napsaný jen na jednoho, hypotéka a dům na oba. Lze?
Zdravím Vás, prosím o radu. S přítelkyní se chystáme stavět na pozemku, který je v mém vlastnict…
krikri01
Před 8 lety
13
Výstuž základových pásů
Potřeboval bych info k této části stavby. Pozemek rovinatý, 20-30 cm ornice pak nepropustný jíl. St…
jumpmans
Před 8 lety
15
Zkušenost se střešní krytinou EVROvlna
Rekonstruujeme starý RD a na střechu nám byl doporučen pozinkovaný plech tzv. EVROvlna. Budu vděčná…
ifffca
Před 8 lety
1
WC a umyvadlo v jednom
Mate niekto WC a umyvadlo v jednom? Potrebovali by sme nieco take, ale neviem sa dopatrat, kde by s…
kamenac
Před 8 lety
2
Jak jste řešili u kuchyňské linky Led podsvětlení?
Prosím o radu, jak jste řešili u vaší kuchyňské linky LED podsvětlení. Truhlář nám dal na výběr buď…
verunky
Před 8 lety
4
sponzor fóra
Úschova dřeva a zkušenost s vysunovací pergolou
Dobrý večer, řešil zde někdy někdo možnosti úschovy dřeva na topení? Topíme dřevem a spálíme ho za…
krocanecek
Před 8 lety
2
Máte někdo zkušenost s firmou zdenedomy-drevostavby.cz Dalumido Stav s.r.o. ?
Mají pěknou nabídku dřevostaveb,ale...žádné recenze ani pozitivní ani negativní :-S
hansjuh
Před 8 lety
1
Poraďte prosím s osvětlením
Prosím o radu jaké vybrat osvětlení do obývako-kuchyně. V příloze je nákres, kde jsou zobrazena svě…
bamak
Před 8 lety
11
Dodatečné prodloužení střechy - je to nákladné a pracné?
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s dodatečným prodloužením střechy? Chtěl bych nechat prodloužit stře…
zdenna
Před 8 lety
1
Kuchyně na míru - Šumperk
Zdravím Vás, mohu poprosit o nějaká doporučení ohledně kuchyně na míru, popř. koupelny apod. - okol…
apleko
Před 8 lety
1
Zateplení RD vatou - Rockwool nebo Isover?
Chceme zateplit RD vatou (obvodové zdivo z šedého porfixu tl. 37cm). Je lepší Isover nebo rockwool…
macinka85
Před 8 lety
10
Bonsaje v interiéru - zkušenosti, rady a postřehy
Zdravím všechny, kterým se bonsaje líbí, dostala jsem "od Ježíška" dva bonsaje a byla to láska n…
dominika1989
Před 8 lety
1
Bílá spárovačka v koupelně - ano či ne?
Ahojte, budeme mít v koupelně, jako obklad bílé cihličky, zedník mi rozmlouvá bílou spárovačku, co …
drabek06
Před 8 lety
12
Pracovní deska, ostrá nebo oblá hrana?
Ahoj, prosím potřebuji poradit, co je lepší pracovní deska s oblým rohem rádius 5 mm (fólie je p…
solaris
Před 8 lety
5
Kuchyň od truhláře, není to moc?
Dobrý den, truhlář mi dnes poslal návrh kuchyně. viz foto a co se týče ceny : cena kuchyně be…
zdenna
Před 8 lety
7
Klesání podlahy v patře dřevostavby, stalo se to někomu?
Ahoj, obracím se hlavně na obyvatele dřevostaveb s betonem v podlaze v patře, klesá vám podlaha neb…
kotatko03
Před 8 lety
5
Dřevostavby vs. hlodavci
Dobrý den, s přítelem zvažujeme pořízení domečku. Včera jsme se byli podívat u kamaráda, který má h…
wegar
Před 8 lety
14
Výmalba v podkrovním dětském pokoji
Dobrý den, řeším výmalbu v holčičím podkrovním pokoji a vůbec si nevím rady. Pokoj má obdélníkový t…
slunicko78
Před 8 lety
5
Jak byste zapravili ocelové nosníky na stropě?
Prosím, jak byste zapravili (obezdili) ocelové nosníky na stropě? SDK kastlík nebo dovyplnit PS a p…
lesla
Před 8 lety
3
Jak postupovat při darování pozemku?
Ahoj, přítele babička, chce věnovat svému vnukovi pozemek, na kterém postavíme dům. Kde začít a kol…
fletna
Před 7 lety
20
Co je prosím v tom kbelíku, jak s tím potírá cihlu?
Koukala jsem na toto video. Co je prosím v tom kbelíku, jak s tím potřeba cihlu a pak na to dá lepi…
117andrea117
Před 8 lety
3
Kolik vás stála ložnice na míru?
Ahoj, ložnice na míru - postel, vestavěná skříň, komoda..je jedno jak je ložnice velká, stačí mi př…
bludicka64
Před 8 lety
5
Technická místnost - odvětrání
Dobrý den, plánujeme plynový kotel a krbovou vložku, chtěli jsme zadní přikládání z technické, al…
zuzn
Před 5 lety
4
Bungalov Generace od G Servis - jak upravit obývací prostor s kuchyní ?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda někdo stavíte od G Servis bungalov Generace ? Uvažujeme s man…
womanin
Před 8 lety
9
Jak sestavit rozpočet na kuchyň?
Dobrý den, ráda bych si sestavila rozpočet na kuchyň, ale nevím uplně jak na to. Myslíte, že můžu j…
lagina
Před 8 lety
10
Vyříznutí otvoru na varnou desku a dřez, zvládneme to sami?
Budeme porizovat kuchyn z IKEA a montovat doma sami. Jak je to z pracovni deskou, mate zkusenost?
berunda
Před 8 lety
4
Mohu s přijatelným výsledkem na 20 leté PVC v bytě přilepit nové PVC?
Provádíme kompletní rekonstrukci 3+1 v cca 25 let starém panelovém bytě. Chtěli jsme strhnout sta…
olusenka
Před 8 lety
4
1
2
…
653
654
655
656
657
…