O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nová elektroinstalace bez povolení družstva
Zdravím zdejší a prosím o radu, je to již několik let, co jsem si "koupil" družstevní byt a jeliko…
vrajmantak
Před 8 lety
9
Koupě 1/2 bytu v nebo před exekucí
Ahoj, ráda bych požádala o informace a názory. Přítel má možnost koupě bytu od souseda, má to však…
blahova_andrea
Před 8 lety
3
Dům z lodních kontejnerů
Dobrý den, zajímal by mě názor ohledně zateplení, konstrukce podlah a stropu (vzhledem k malé svět…
specnaz84
Před 5 lety
4
Máte zkušenosti s interiérovými dveřmi Invado?
Máte někdo dveře od téhle firmy?Jste spokojení?
wicaceyawin
Před 7 lety
2
Vrtaná studna - ano nebo ne?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Chceme stavět domeček, ale protože připojení na vodovod by …
sindlerka
Před 8 lety
6
Dlažba v celém domě při podlahovém topení - ano x ne?
Dobrý den, dáváme s manželem dohromady náš vysněný domeček a pořád u nás padá otázka jestli zvolit …
puhelin
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
109
Stavební buňka, usazení a poté zahradní domek
Uvažuji, že bych si na pozemek koupila zatím stavební buňku, kterou bych posléze přestavila/opravil…
heryna
Před 8 lety
6
Prosím o názor na půdorys bungalovu
Zdravím všechny, potřebovala bych poradit s půdorysem bungalovu do L. Jelikož je vstup do domu z ji…
z_1_z
Před 8 lety
8
sponzor fóra
Položkový rozpočet hrubá stavba, bungalov
Dobry den, chystame se stavet bungalov o rozloze 120m2 a nechali sme si od ruznych firem udelat pol…
katie.2906
Před 8 lety
1
2
42
Soupis materiálu na základovou desku
Děláme soupis materiálu na základovou desku, na co nezapomenout? :-) :-) Případně nějaké rady a dop…
jonnyj
Před 8 lety
13
Nové byty s předzahrádkou - váš názor?
Vždycky jsem snila o tom, že budeme mít zahrádku, kde budu mít svůj záhon a stromky. V současné dob…
otyliana
Před 8 lety
11
Tip na hypotečního poradce - Královéhradecko
Ahoj, máte doporučení na hypotečního poradce z oblasti Hradec Králové, Pardubice, Rychnov nad Kně…
31712
Před 8 lety
1
Porotherm 30, jak se řeší skol?
Ahoj stavebníci. Potřeboval bych ověřit pár věcí. Budu stavět dům z cihel porotherm 30 na pěnu a ch…
rad5
Před 8 lety
4
ČOV stavba a přítomnost úředníka
Prosím kdo už máte domácí ČOV, při její realizaci opravdu musí asi 4x přijít úředník ze stavebního …
puhelin
Před 8 lety
3
Vstup na pozemek z jihu, jak byste řešili umístění?
Dobrý den, máme pozemek, na který se vchází z jížní strany. Rozměry 30x50. Chceme 2 podlažní dům. M…
blahova_andrea
Před 8 lety
7
Názor na dispozici
Zdravím, nakreslili jsme si základní dispozici co by se nám zhruba líbilo a rád bych slyšel názor i…
filip888
Před 8 lety
11
Myčka a pračka vedle sebe v kuchyňské lince
Dobrý večer, chci se zeptat, jestli tady někdo máte v kuchyňské lince vedle sebe postavenou myčku a…
verunky
Před 8 lety
2
Dělal někdo kamenný obklady z přírodního pískovce na domě?
Dělal někdo kamenný obklady z přírodního pískovce na domě? Nějak bojujeme s tím, jak to udělat, tak…
jumpmans
Před 8 lety
6
Podlaha Tarkett Luppiter - recenze
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s touto podlahovinou - Tarkett Luppiter? Chtěli bychom jí dát do d…
petramiky
Před 8 lety
1
Hypotéka 2017, jak se pohybuje úrok?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak je to ted s úrokem na hypotéku? Dává nějaká banka vůbec ještě úrok…
mstrecha
Před 8 lety
1
2
...
...
4
5
136
Věnec - vaše rada
Dobrý den, mám jeden laický dotaz na zkušené stavitele. Stavíme z Ytongu 300 patrový dům 9x11 m. V …
jejeku
Před 8 lety
1
Venkovní žaluzie, doporučení výrobce ze Zlínského kraje
Prosím doporučte montážníka a výrobce venkovních žaluzií Zlínský kraj - Uherské Hradiště.
lopp
Před 8 lety
6
Den/noc rolety a antracit okna - hodí se to?
Ahoj střecháčci, je tady někdo, kdo má bílé rolety den/noc a antracit okna zevnitř? Měli byste p…
zumari
Před 8 lety
23
Problém s elektrokotelem
Ahoj, mame kotel - Elektrokotel CosmoTHERM E a nevím proč ale chci aby topil například na 35 C ake…
rebut
Před 6 lety
3
Bungalov - vaše názory
Dobrý den, ráda bych Vás požádala o rady a názory na náš budoucí domeček. Budu ráda za jakýkoliv na…
petradum
Před 8 lety
20
Půdorys bungalovu, jak se vám líbí?
Dobrý den, ráda bych se s Vám podělila o půdorys našeho domečku. Poprosila bych Vás o názory a rady…
petradum
Před 8 lety
7
Plánování kuchyně, poradíte?
Krásný podvečer, ráda bych vás požádala o radu. Pracujeme na projektu a zarazili jsme se nad plánov…
ellesarka
Před 8 lety
24
Návrh osvětlení designerem, jste spokojeni?
Nechali jste siněkdo dělat návrh osvětlení v domě/bytě od designera? Byli jste spokojení? Je tolik …
ptjj
Před 5 lety
27
Dětský/studenstský pokoj pro 2 děti
Dobrý den. Máme dva kluky (4 a 9 let), a bohužel malý pokojíček, který bychom chtěli zrenovovat. Kl…
jenies
Před 8 lety
5
Dřevěná třívrstvá podlaha - Haro vs. Parket Koncept vs. Weitzer Parkett?
Dobrý den, V současnosti vybíráme podlahu do našeho nového domku. Určitě chceme dřevěnou třívrstvo…
lucie1982
Před 8 lety
6
1
2
…
655
656
657
658
659
…