O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Porobenon únosnost - Ytong nebo Porfix
Ahoj, staví nebo stavěl zde už někdo z bílého Porfixu popř. Ytongu, prosím vás? Dům bude z 300mm po…
ytongcz
Před 8 lety
3
Skandinávské dřevostavby v okolí Prahy?
Ahoj, nevíte prosím někdo o dřevostavbách ve skandinávském stylu, v okolí Prahy (resp. v dojezdové …
tomas_honzatko
Před 4 lety
14
Budoucí sousedé řadových domů Silver Development Chýně
Ahoj, jsou tu nějací budoucí sousedi z řadovek od společnosti Silver Development? :-)
karelkadecka
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
110
Povodňová zóna č.2, stavíte někdo na takovém pozemku?
Stavíte nebo jste stavěli dům v povodňové zóně č.2? Proč jste si takový pozemek vybrali? Jaká úskal…
candat
Před 8 lety
2
Sousedé z Tulipa Třebešín
Ahoj všem, je tu někdo, kdo si koupil byt v projektu Tulipa Třebešín? Mohli bychom si touto ces…
tho
Před 6 lety
1
2
...
...
9
10
295
Oknacz.cz - máte někdo zkušenosti?
Mate prosim nekdo s nimi nejake zkusenosti? V rijnu jsme zaplatili zalohu na garazova vrata a do te…
j.b.
Před 8 lety
1
Dokumenty potřebné ke stavbě garáže na výjimku
Dokumenty potrebné ke stavbě garáže do dvou metrů 08.02.2017, 16:17:00 Dobrý den, mám takový …
syticek
Před 8 lety
19
Zvýšená pracovní deska - jak máte řešenou myčku a výšku soklu?
Dobrý den, ráda bych se zeptala těch, kdo mají vyvýšenou pracovní desku. Jak máte vyřešenou vestavě…
olivie82
Před 8 lety
10
sponzor fóra
Plot skládaný z betonových panelu v kombinaci s plastovýma šprlíkama
Dobrý den, není tu někdo, kdo má takový plot? Potřebovala bych foto pro inspiraci... Pěkně prosím...
netuska9
Před 1 rokem
3
Pasivní vs. nízkoenergetický dům
Ahoj, dobrý den .... Videla jsem onehda reportaz na Pasivni dům. Bylo tam že od roku 2020 bude p…
rabies
Před 8 lety
8
Instalace vany a podomítkové baterie
Dobrý den, rád bych se optal na zkušenosti ostatních. Jaká byla Vaše cena za instalaci obdelníkové…
hbboy
Před 8 lety
2
Termostatická nebo páková sprchová baterie
chtěla bych Vás poprosit o názory na termostatickou baterii do sprchového koutu. Manžel by raději p…
petr86
Před 8 lety
9
Fotovoltaika na rd - kdo vám dělal a je možné dostat dotace?
fotovoltaika na rd...kdo vam delal? co dotace - je mozne je dostat?-idealne hledam firmu, ktera mi …
petros4
Před 6 lety
15
Projektant z Jihočeského kraje
Ahoj, je tu nějaký stavebník z Jihočeského kraje? Nejlépe Českých Budějovic či Tábora? Sháníme spol…
nicol22
Před 8 lety
3
Pozemek s podílem na vlastní příjezdové komunikaci
Máme možnost koupě pozemku, ke kterému se prodává i ideální podíl na příjezdové komunikaci. V ulici…
ivcis2
Před 8 lety
1
Vodovodní a kanalizační přípojky
Ahoj lidi, jsem úplný lajk a potřebuji poradit, co vše nás čeká u pozemku, kde je třeba vybudovat v…
hbboy
Před 8 lety
3
Byt se zahrádkou, jak jí upravit aby jsme měli soukromí?
Ahoj, chci se zeptat, zda tu někdo bydlí v bytovém domě, u kterého je zahrada. My to tak máme a mám…
kristyn.g
Před 8 lety
3
Mimořádné splacení úvěru ve fixaci
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti se splacením úvěru v době fixace? Konec fixace za 2 roky u Hypoteč…
vladimirsvorba
Před 8 lety
3
Díra v sádrokartonu, jak zapravit?
Máme po garnyžích díry v sádrokartonu, na tato místa se již nic přivrtávat nebude. Garnyže budou př…
zeneva
Před 8 lety
3
Výběr obvodového zdiva
Zdravím stavebníci. Přicházím s dotazem vhodného stavebního materialu. Mám v plánu realizaci pa…
hbboy
Před 6 lety
18
Použití ztraceného bednění do základů
Budeme mít základavou desku dalo by se říct "stejně s trávnou". Je nutné použít dvě řady ztraceného…
doog
Před 8 lety
13
Nová koupelna - názor na práci obkladače
Ahoj. Stavíme se zenou novy domeček - dřevostavbu. Prakticky cele je to na klic, vse zarizuje fi…
plaintruth
Před 8 lety
1
2
34
Změna sklonu střechy bungalovu ze 30° na 25°
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost se změnou sklonu střechy na RD (bungalovu) b…
tereza777
Před 8 lety
12
Příčky jinak před kolaudací. Jak na to?
Ahoj, kdo může, poraďte. Kolaudovat mám v plánu někdy v létě, nicméně by mě zajímalo, jak to fun…
zeneva
Před 8 lety
5
Kolik myslíte, že je přibližná cena za tuto stavbu svépomoci?
Dobrý den, mohli byste mi poradit- nastínit alespoň přibližnou cenu stavby svépomocí? Projektant…
anniesfibis
Před 8 lety
11
Co dát mezi podlahu a okno - rohovou lištu nebo sokl?
Poradíte, co dát mezi okno a podlahu? Nějakou rohovou lištu? To samé řešíme z boku krbu... co se ta…
mackovice48
Před 8 lety
10
Inspektor nemovitostí Severní Čechy
Dobrý den, můžete mi prosím někdo doporučit inspektora nemovitostí nejlépe ze severních Čech?? Vy…
barulina90
Před 8 lety
1
Firma Allstav - recenze
Nemate někdo zkušenost s touto firmou? Recenze, ktere jsem nasla jsou několik let Stare a aktuálníh…
stavim2025
Před 7 měsíci
16
Nevíte kde sehnat lamino, které nabízí firma Oresi?
Nevíte kde sehnat materiál (lamino), který nabízí firma Oresi? Konkrétně dekor Epiqa? Nikde na netu…
puntulka_hk
Před 8 lety
19
Kontakt na vodo topo plyn - okres Hodonín nebo Uherské Hradiště
Dal by mně prosím někdo kontakt na dobrého vodo topo plyn v okrese Hodonín nebo Uherské Hradiště?
akatla79
Před 8 lety
3
1
2
…
657
658
659
660
661
…