O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Topení elektřinou kombinované krbem
Měla bych dotaz....kdo vytápíte RD elektrikou a krbem? Přistěhovali jsme se do nového domu, pán co …
jendad
Před 9 lety
4
Nadměrný hluk od sousedů, jak řešit?
Ahoj, vím, že již bylo založeno více diskuzí na toto téma, ale všechny jsou nějak staršího data. By…
zdenek_valek
Před 3 lety
1
2
43
Pozemek u cesty na chatu - ano nebo ne?
Zdravím, už mi z toho jde trochu hlava kolem. Našel jsem na chatu moc hezký pozemek v Brdech, je ve…
plaintruth
Před 9 lety
2
Ikea kuchyně, jaký je postup při výběru?
Ahoj, prosím o pár rad týkající se kuchyně od Ikey... 8-) Jak to probíhá, lze si klasicky sjednat …
puhelin
Před 9 lety
20
Podkrovní koupelna - rohová vana nebo sprchový kout s hlubší vaničkou?
Chtěla bych proprosit o radu, jak vyřešit rekonstrukci koupelny - přikládám hodně amaterský náčrt n…
kackac31
Před 9 lety
1
Návrh na vklad práva do katastru nemovitostí - prosím o radu s administrativou
Potřebuji prosím radu co nejrychleji. Vyplňuji "Návrh na vklad do katastru nemovitostí" na základě …
heryna
Před 9 lety
12
Stavěl nebo staví někdo v Řepišti?
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli by se mezi Vámi nenašel někdo, kdo stavěl nebo zrovna staví v…
isabella88
Před 9 lety
1
Revizní dvířka u asymetrické vany
Ahojte, řešíme s manželem jestli udělat revizní dvířka u vany nebo ne. Máme vanu Rosa II od Ravaku…
carmonka
Před 9 lety
7
sponzor fóra
Přeměna 4+1 na 4+kk
Ahoj, máme panelový přízemní byt 4+1 a plánujeme následující - stávající umakartové jádro bychom ch…
jh86
Před 9 lety
1
Kde sehna tyto hodiny, ale v jiné barvě?
Moc se mi líbí tyhle hodiny, ale bohužel jsem je našla jen v této bronzové barvě. Nextime je má sic…
klaruska5
Před 9 lety
2
Dům na klíč od Thermo home - reference
Zdravím všechny střecháčky :-D Tak tu pročítám různá témata a aktivně sleduji co je nového..nyní js…
kubakotek
Před 8 lety
7
Výběr vhodného topení pro dům po rekonstrukci
Dobrý den, ráda bych se dotázala jako naprostý lajk na vaše názory a rady ohledně výběru topení.…
requied
Před 8 lety
3
Sedátko ve sprše, klady a zápory?
Mít či nemít sedátko ve sprše? Spokojenost a klady či zápory? Kam umístit? Máme představu o sprcho…
kristyn.g
Před 9 lety
8
Potravinové skříně, jak je máte uspořádaný?
Ahojky, chci se zeptat na potr. skříně - jak je máte uspořádaný. Nebo spíše, zda máte police, šuplí…
slabici
Před 8 lety
18
Větší rozměr domu oproti projektu, bude problém při kolaudaci?
Dobrý den, prosím vás o radu k následujícímu problému: Při stavbě RD došlo k pochybení a dům bu…
catt82
Před 9 lety
11
Platíte si rizikové životní pojištění?
Ahoj, právě jsme koupili dům a chci se zeptat, zda si platíte rizikové životní pojištění? Finanční …
sathine
Před 9 lety
7
Vinylová podlaha z Vesny, jaká je kvalita?
Jak jsou na tom s kvalitou vinylové podlahy Vesna?
saryana
Před 9 lety
1
Kabelovka na mém pozemku
Ahoj, dá se nějak branit proti tomu že na našem pozemku je obecní kabelovka ? Kabelovka byla na naš…
smajlik345
Před 8 lety
3
Vroubkovaná podlaha - údržba
Ahoj, chtela bych se zeptat jestli nekdo nemate doma vinyl s vroubkovanou strukturou a pokud ano, t…
dadulezchyne
Před 9 lety
2
Přestat topit na chalupě?
Ahoj, naši mají chalupu..je to velký dvojgenerační dům z cihle, cca z pdesátých let..omítka brizoli…
vrajmantak
Před 8 lety
10
Řešení kuchyně do Nova 101 od RD Rýmařov
Zdravím, budeme mít od RDR baráček Nova 101 a chtěla bych se optat zda tady někdo máte ten samý dom…
petrsv1000
Před 9 lety
4
Červený Újezd, Praha-západ - kdo tam bydlí?
Ahoj, mám prosbu. Zajímá mne, jestli je tady někdo, kdo bydlí v Červeném Újezdu (u Prahy), potřebov…
misaarisa
Před 9 lety
1
Praskliny ve stropu v miaco vložkách, je to běžné?
Ahoj. Prosím má někdo zkušenost s prasklinami ve stropu? Máme zhruba 7 let postaveny barák .V místn…
majklmajkl
Před 8 lety
11
Wc (klozet) z hobby marketu nebo z koupelnového studia?
Myslíte, že v tom je rozdíl? Jakou variantu jste volili vy? Máme vybrané tyto https://www.siko.cz/k…
kocicak123
Před 9 lety
5
Čerpání hypotéky pomocí odhadů na výstavbu RD
Můžete mi vysvětlit postup či princip čerpání hypotéky pomocí odhadů na výstavbu RD? Jde mi mimojin…
edison101
Před 2 lety
1
2
...
3
77
Dřezy Franke - jak rozměr zvolit?
Máte někdo granitový dřez Franke, zajímá mě jaký rozměr zvolit. Kdyžta prosím foto, děkuji.
lecijasek
Před 9 lety
5
V jakém programu jste si dělali vizualizaci koupelny?
Prosím v jakém programu jste si dělali vizualizaci koupely. nechci platit za návrh takový peníze.
martinam76
Před 9 lety
3
Příjezdová cesta a stavební povolení
Dobry den, chceme koupit pozemek, ale starosta nam rekl, ze nam neda pozitni stanovisko k povoleni …
puhelin
Před 9 lety
23
Přípojka vody pod silnicí
Dobrý den, potřebuji poradit. Vyřizuji si přípojku vody, kterou mám přes silnici. A obec mi nedovol…
koselak
Před 9 lety
6
Kronospan mirror gloss bílé dvířka, máte někdo v albu?
dobrý den, zvažuji za t.acrylic vyměnit lamino od kronospan mirror gloss, máte ho někdo? Jak to vyp…
kristyn.g
Před 9 lety
1
1
2
…
687
688
689
690
691
…