O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Tip firmy na fasádu bez zateplení
Ahoj, sháním firmu na fasádu - uvítám reference. Novostavba z porothermu cca 220m2. Chci klasickou…
jonnyj
Před 9 lety
1
Změna plastového okna
Je prosím možné upravit již zazděné plastového okno z trojkřídlého na dvoukřídlé? Jde mně o to, aby…
romy5
Před 9 lety
5
Mytí skleniček a skla v myčce - zešednou?
S pořízením myčky jsem se nejvíce těšila na umyté a vyleštěné sklo. Zatím vše v pohodě. Ale často …
herminka
Před 9 lety
9
Zastínění sousedova pozemku - kdo platí?
zdravím, soused nám vznesl námitku, že mu budeme novostavbou stínit zahradu, město nám stavbu povo…
tomas_kasal
Před 4 lety
10
Kuchyně - žádost o radu
Ahoj všichni, moc prosím o radu. Sestavuji si kuchyň snů, ale... Měla jsem vysněnou velkou kuchyň…
ivusa45
Před 8 lety
17
Jakou sušičku a sedací soupravu?
Ahojte, prosím o typ na sušičku do 15 tis, ze které vydělám "vyžehlené" prádlo :) a taky o typ na r…
2nonni
Před 9 lety
23
Paneláková příčka v kuchyni
Dobrý den, provádíme rekonstrukci panelového bytu a řešíme novou kuchyni. V kuchyni máme jednu mal…
selu
Před 8 lety
11
Sporáky Bosch a Siemens
Pro majitele samostatně stojících sporáků BOSCH a SIEMENS - tohle jsem našla na netu. Nečekám reakc…
jitulkaka
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Jak se postupuje při odkupu pozemku, který je ve vlastnickém právu ČR?
Dobrý den , nemá někdo zkušenost jak se postupuje pokud bych chtěla odkoupit pozemek, který je ve v…
missyyyyy
Před 9 lety
5
Jaká je cesta k zavedení sítí do domu?
Ahoj vím, že tohle téma se tu již objevuje několikrát, ale nedalo mi to. Jsme ještě před koupí poze…
rimmer
Před 9 lety
4
Prodloužení střechy na západní straně
Dobrý den, přemýšlíme o prodloužení střechy cestou z přístřešku pro auto, ale jelikož se jedná o zá…
rimmer
Před 9 lety
2
Podlaha ze sibiřského modřínu u vstupu do domu - ano či ne?
Nemá prosím někdo zkušenost s prkny ze sibiřského modřínu u vstupu do domu? Jde o kryté závětří pře…
magdass
Před 8 lety
3
"Úřední a jiná razítka" pro rodinný dům
Ahoj, omlouvám se za dotaz,ale: Momentálně bydlím v bytě, ke kterému se vztahují jen pojistka…
patiperra
Před 9 lety
2
Topení a chlazení iClima, je to vhodné řešení?
Dobrý den, řešíme zrovna vytápění domu a byl nám doporučen systém iClima (viz www.iclima.cz). Fung…
jan39
Před 9 lety
1
Bidetová sprcha - ano či ne?
Uvažujeme o bidetové spršce, která by byla u WC. Nemůžeme se rozhodnout. Mít X nemít? Jaké jsou zku…
horst_fuchs
Před 2 lety
1
2
45
Co dát do koupelny místo žebříku?
Poradíte někdo? Řešíme jestli vůbec dávat do koupelny žebřík. Máte v koupelně něco jiného na ručník…
zeneva
Před 9 lety
5
Granitový pekáč - zkušenosti
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost s granitovým pekáčem? Především mi jde o čištění/mytí. Děk…
77moona
Před 9 lety
1
Otevírání střešních oken
Zajímalo by mne, zda někdo řešil cenový rozdíl střešních oken z hlediska otevírání... architekt nám…
geodett
Před 8 lety
5
Stříška nad vchodem
Zdravím a prosím o radu, bude mít dům štítem do ulice a vchod uprostřed... plánujeme tedy stříšku…
plaintruth
Před 9 lety
13
Jaky obklad do kuchyně?
Zdravím, potřebuju poradit, mám už vybranou kuchyň z jednoho studia, bude mít šedou barvu a deska b…
barevnastenacz
Před 9 lety
29
Vchodové dveře lazura světlý kaštan, nemáte někdo?
dobry den, prosim vas mame objednane vchodove dvere z masivu s lazurou svetly kastan od vekry, nema…
maroon0042
Před 9 lety
1
Tip na dobré a nepředražené kancelářské křeslo
Ahoj, prosím hoďte mi sem nějaké tipy a případně konkrétní typy kancelářských křesel, se kterýma má…
petros4
Před 8 lety
9
Nákup kotle přes Pražskou plynárenskou
Prosím, nekupoval jste někdo kotel přes Pražskou plynárenskou. Pro své zákazníky nabízejí dobrou ce…
lesla
Před 9 lety
3
Z jakých materiálů můžou být schody?
Ahoj, prosím o radu - projektant nám řekl, že kvůli malému prostoru není možné do stavby umístit oc…
7592katerina
Před 9 lety
15
Dotaz ke krátkodobému pronájmu v domě
Mate nekdo zkusenost jak to je, kdyz bychom chteli dum vedle nej garaz a vedle garaze apartman k pr…
aneri53
Před 9 lety
5
Granitový dřez pyramis - lze dát do něj dávkovač?
jde dát do gran, dřezu pyramis dávkovač jaru? jestli ne, tak cenově podobný dřez kde to jde? děkuji
papi16
Před 9 lety
5
Uzavření místní komunikace, prosím o radu
Dobrý den, prosím, o Vaše rady - kvůli výstavbě montovaného domu budeme muset nechat uzavřít část m…
nicky215
Před 9 lety
6
Vaření na indukci, musí hrnce úplně sedět?
Dobry den prosím o radu v mém laickem dotazu. Chci si pořídit indukční desku a zjistila jsem, že pl…
zeneva
Před 9 lety
5
Sprchová vanička v technické místnosti
Neřešil jste někdo v technické místnosti něco ve smyslu sprchové vaničky - odtokové mřížky? Chci n…
elodii
Před 8 lety
16
Financování domu svépomocí
Dobrý den, je mi 24 let. Nedávno jsem koupil stavební pozemek ve městě kde pracuji. Momentálně bydl…
vladimirsvorba
Před 9 lety
3
1
2
…
692
693
694
695
696
…