O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Projekt vysněného bungalovu
Tak jsme se vrhli konečně na přenesení půdorysu do měřítka...baráček nám vychází viz. obrázek, vnit…
tulda27
Před 9 lety
14
Jsou bílé skříně moc nepraktické do dětského pokoje?
Zvažujeme jakou barvu vestavěných skříní do dětského poke, designově se tam lépe hodí bílé, ale obá…
antoanies
Před 9 lety
6
Smlouva o koupi pozemku. Na co si dát pozor?
V nejbližší dobe budeme kupovat vyhlédnutý pozemek. Tento tyden se sejdeme s maklerem aby jsme dol…
charado
Před 9 lety
2
Je tohle správně namontovaný venkovni parapet?
Ahoj. Prave nam dokoncuji fasadu, tak by me zajimalo, zda je tohle ok nebo montaz reklamovat a zada…
martin_fio
Před 9 lety
12
Projekt zahrady - sami nebo od projektanta?
Hezký večer všem. Asi to znáte všichni. Stále přemýšlím a vymýšlím jak udělat zahradu. Velmi hrubo…
casmaria
Před 8 lety
10
Propojení sousedících bytů, co vše to obnáší?
Zdravím, řešíme teď takovou věc... Chcem se přestěhovat do věšího bytu, nyní mám 2+1 cca 70m2 ... …
milons
Před 9 lety
15
Řešil jste někdo rohové okno ve složení HS portál + fixní okno?
Ahoj stavebníci, řešil jste někdo rohové okno ve složení HS portál + fixní okno, kdy v rohu je oce…
lotrandocz
Před 9 lety
3
Digestoř Magro Delinia - recenze
Ahoj, nemáte někdo tuhle digestoř ? Jak jste spokojeni?
tereza602
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Bouchání v topení, čím to může být?
Zdravím potřebujem radu co s tím může být. Zapli jsme topení a z 2-3 radiátorů v rodinném domě s…
jumpmans
Před 8 lety
24
Štíty z OSB desek
Z důvodu, že budu stavět z 250 mm porobetonu a na tom bude 250 EPS, bych rád ušetřil nějaký EPS tam…
walckiers
Před 8 lety
7
Pračka hloubka 52 cm a sušička hloubka 54 cm
Ahojte, mám dilema, zvažuji kupovat sušičku na prádlo. Z důvodu malé koupelny je nutno postavit suš…
tereza602
Před 9 lety
4
Firma Futur a rodinný dům Milan, nemáte někdo?
Zdravím nemá někdo od firmy Futur postavený rodinný dům Milan? :) Děkuju moc :)
janrab
Před 8 lety
4
Okrasné keříky z Polska, kupujete je tam někdo?
Jezdíte někdo nakupovat okrasné dřeviny do Polska? Mají tam být údajně o dost levnější než u nás. P…
uglybetty1234
Před 8 lety
9
Zkušenost s kávovarem Nespresso
Hodne tady chvalite kavovary Nespresso, tak se chci zeptat, na kolik vyjde salek kavy. Dekuji.
pedrop
Před 7 lety
18
Životní minimum pro KB
Zdravím všechny, dokáže mi někdo říci kolik je životní minimum pro KB pro 2dospělé a 1 dítě do…
lucifer8
Před 8 lety
16
Barva italská oliva - kombinace do dětského pokoje
S jakou barvou byste nakombinovaĺi italskou olivu do dětského pokoje? Ideálně dvě varianty. Budou …
kafr
Před 9 lety
2
Hledám obklady
Ráda bych se zde obrátila na zkušené a chtěla pomoci s hledáním obkladů do kuchyně. Příkládám vzor,…
drubi
Před 9 lety
1
Parní trouba combi steam deluxe vs. normální trouba
Jste s ní spokojeni? Prosím o srovnání s běžnou troubou. Je z ní jídlo lepší? Stojí ta parní funkce…
loc
Před 9 lety
1
Interiérové dveře a podlaha, jak sladit?
Zdravím a prosím o radu. S čím ladit interiérové dveře a obložky? Má to být ve stejném odstínu jako…
ecarua
Před 9 lety
10
Aktivní rekuperace Nilan Compact - zkušenost
Zdravím, Nemáte někdo zkušenost s jednotkou aktivní rekuperace Compact od Nilanu? Líbí se mi pr…
josephporta
Před 9 lety
9
Faktura kuchyně z IKEA
Zdravím všechny, mohli byste mi poradit jak vypadá faktura za kuchyň v IKEA. Chci si koupit kuchyň…
tynasss
Před 9 lety
9
Kombinace materiálu příčkovek
zdravim, stavime bungalow s ytongu 30cm... a ted resime prickovky, temer vsude budou pricky yton…
gondeeri
Před 9 lety
1
Co si myslíte o tomhle "projektu"?
Dobrý den, prosím Vás o názor k tomuto projektu, zatím je to pouze nákres v malování, našla jsem si…
soleilll
Před 9 lety
8
Obklad za kuchyňskou linku - dýha?
Prosím o Vaše zkušenosti, chtěla bych mít za kuchyňskou linkou dřevěný dekór, který by se opakoval …
verunky
Před 9 lety
4
Dlažba, o kolik koupit víc?
Budeme kupovat dlažbu a potřebujeme ji 36 m2, ale nevím o kolik víc jí máme vzít na to dořezání a t…
koselak
Před 9 lety
6
Interierové dveře Invado Linea forte
Dobrý den, máte někdo zkušenost s dveřmi INVADO Linea forte? Dostali jsme na ně zajímavou nabídku, …
ifffca
Před 9 lety
1
Malý přístavek ke starému domu, jak postupovat?
Hezký večer. Rád bych si nechal přistavět malý pokoj ke staršímu domu. Nic velkého. Momentálně je n…
mehoncak
Před 9 lety
2
Otvírání dveří u lednice
Ahojte, zdarvím všechny. Potřebovala bych poradit ohledně lednice. Když jsem si v obchodě nedávno p…
verunky
Před 9 lety
3
Neúčelové navýšení hypotéky
Zdravim, mam u Raiffaisen Banky asi rok hypoteku na dum (ktery ma hodnotu 4 miliony) ve vysi 2 mili…
marie13
Před 9 lety
13
Vstup na WC ze zádveří
Zdravím! Chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo má vstup na jediné WC ve spodním patře pouze z…
janasep
Před 9 lety
7
1
2
…
697
698
699
700
701
…