O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sleva na spotřebiče, dostali jste někde?
Ahoj všem, dostali jste někdo slevu (jak velkou?) při nákupu všech kuchyňských spotřebičů u jednoh…
verunky
Před 9 lety
5
Váš názor na řešení RD?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor mnou vymyšleného řešení domku. Takhle jsem ho vymysle…
ojo
Před 9 lety
3
Jakou zvolit vnitřní omítku na zdivo Ytong?
Zdravím vás, prosím o radu jakou zvolit vnitřní omítku na zdivo Ytong. Lepidlo, perlinka, lepidlo…
komedak
Před 9 lety
8
Odhad ceny rekonstrukce
Dobrý den, budeme kupovat domek a pro odhadce z banky jsme museli nechat vypracovat návrh na rekon…
orvei
Před 9 lety
5
Inspirace obývacího pokoje
Ahoj, sháním inspiraci pro zařízení obýváku. Máme podlahu v dekoru světlého dřeva. tmavě šedou seda…
hanca1234
Před 9 lety
3
Vinylová podlaha fatra bridlice stříbrná, má někdo?
Nema nekdo skutecne foto interieru s podlahou od Fatry bridlice stribrna. ? Rozhodujeme se mezi ni …
markettka1
Před 9 lety
1
Jak při prohlídce ověřit zvukovou izolaci?
Zajímalo by mě, jestli jste při prohlídce bytu či domu zkoumali, zda jde slyšet hluk od sousedů? Lí…
evaamy
Před 9 lety
2
Spolužadatel hypotéky
Zdravím, nevíte, zda se limit 70let pro splatnost hypotéky týká i spolužadatelů u hypotéky? Potřeb…
slabici
Před 9 lety
6
sponzor fóra
Dům vs. bytový dům - rozdíly při koupi
Přemýšlím že bych koupil jeden patrový dvougenerační dům. Je to normální dům, obytná plocha cca 120…
vladimirsvorba
Před 9 lety
2
Změna zákona u daně z nabytí nemovitosti
Od 1. listopadu 2016 bude muset dan z nabytí nemovitosti platit kupující. Momentálně to platí větši…
ivca69
Před 9 lety
4
Dávat záclony - ano či ne?
přemýšlím jestli mám ted při stavbě usazovat garnyže, tedy jestli mít záclony nebo ne. Jaký je váš …
lennaaa
Před 9 lety
1
Jak je to s hromosvodem na novostavbě?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s hromosvodem na novostavbách? V blízké době h…
zeneva
Před 9 lety
20
Návrh kuchyně - co myslíte?
Ahoj vsem, mam dva navrhy kuchyne a rada bych se zeptala na nazory ostatnich? Co si o tom myslite p…
michaelakobierska
Před 9 lety
11
Sousedův pes na naší zahradě
Prosím o radu, jak řešit situaci, kdy sousedův pes neustále přeskakuje přes 1,5 m vysoký plot na na…
gerrym
Před 9 lety
1
2
45
Šedá folie v bazénu. Máte někdo zkušenosti?
Dobrý den, začínáme vybírat folii do bazenu. Ve vzorníku mne zaujala šedá folie . Nemáte někdo zku…
sidzej
Před 3 lety
28
Náklady na elektrické kúrenie v tehlovom byte a tepelné straty
Dobrý deň, vedeli by ste odhadnúť tepelné straty a teda potrebu vykurovania v tehlovom dvojizbo…
paetto
Před 9 lety
1
Podlahové topení v garáži
Dobry den, prosim o radu. Budeme stavet dum a samostatnou garaz. Garaz bude velika 7,5x8m a vysoka …
navian
Před 8 lety
17
Inženýrské sítě na hranici pozemku, co to znamená?
Ahojte, u většiny inzerátů čtu, že inženárské sítě jsou na hranici pozemku... co to znamená? Mů…
iveta_89
Před 9 lety
10
Nejlevnější dřevostavby recenze - pan Kusník
Dobrý den, je tu nekdo kdo s touto firmou OPRAVDU postavil? a má tu album svého domu? Psala jsem s…
catt82
Před 9 lety
6
Jakou dokumentaci by nám měl předat developer?
Zdravím, potřebovala bych poradit jakou dokumentaci by nám měl předat developer. Chceme koupit no…
iveta_89
Před 9 lety
8
Finská sauna na zahradě - rady a tipy co to vše obnáší
Je tu někdo kdo má doma či na zahradadě finskou saunu ? Zajímá mě vše . Jak ji máte velikou , zda v…
gapim
Před 4 měsíci
22
Jaký materiál bazénu?
Tak se obracím na vás majitele bazénů či pokud plánujete, jaký je vlastně rozdíl mezi laminátovým a…
martin1321
Před 8 lety
12
Vzduchotěsnost a kabely na stěně, je to takhle možné provést?
Dobrý den svépomocníci, momentálně jsem před vyhotovením strojních sádrových omítek. Mám rozvody…
nalim15
Před 9 lety
8
Výměna pozemku s obcí
Mám takový dotaz. Chceme rekonstruovat chalupu a dát tam i jímku a ta by se nejlíp hodila za dům ne…
janina29k
Před 9 lety
4
Kombinace kuchyně a pracovní desky
Dobrý den, chtěla bych se poradit o kombinaci jakou zvolit pro barvu pracovní desky, spotřebičů a j…
dsparkles
Před 9 lety
5
Vestavná trouba u zdi - máte?
Ahoj, vymyslela sem si vestavnou troubu s mikrovlnkou (ve vysokém komínu) téměř vedle zdi (konkrétn…
lisakstavitel
Před 9 lety
9
Mercury Market - má smysl tam jezdit ?
chceme nakoupit světla, slyšela jsem že v Mercury marketu bychom si prý vybrali. Ale nevím...má to …
nath16
Před 9 lety
6
Finanční poradenství v praxi
Jelikož spousta lidí zde financuje bydlení hypotékou a často s využitím různých "poradců", v součas…
vladimirsvorba
Před 9 lety
1
2
38
Aku krbovú pec s rúrou
Primárne kúrenie by bolo elektricke podlahové. Do kuchyne, aj z toho dôvodu, že často si pečieme či…
radoslavc
Před 9 lety
25
Jaká je cena za beton do základů?
Caute, na aku cenu betonu za m3 (s ci bez DPH) ste sa dostali u betonarok pri stavbe zakladov? Prav…
rebut
Před 9 lety
6
1
2
…
709
710
711
712
713
…