O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kdy se počítá do zastavěné plochy domu jeho zateplení a terasa?
Kdy se počítá do zastavěné plochy domu (respektive rekreační chaty) jeho zateplení a terasa ? Bude…
1karel1
Před 9 lety
8
Povolení na plot
Zdravím, co jsem tu prošla, diskuse tu nějaké jsou, ale starší. Žijeme na vesnici a chceme po ix l…
jumpmans
Před 7 lety
23
Airbnb jako příležitostný přivýdělek - zkušenosti
Máte zkušenosti s pronájmem nemovitosti v rámci Airbnb? Mám v bytě pracovnu/pokoj pro hosty, který …
jozkakomosny
Před 1 rokem
27
Máte někdo zkušenost ze zasíťováním pozemku?
Ahoj, máte někdo zkušenosti se zasíťováním pozemku? Máme parcelu bez sítí, včera jsme si požádali…
adula000
Před 9 lety
6
Heluz 250 + zateplení, máte někdo vlastní zkušenost?
Po včerejší návštěvě u projektanta vybíráme jaké zdivo bude nejvhodnější na náš bungalov. Nejlépe v…
martinakocianova
Před 9 lety
10
Pomohl by mi někdo z projektem zahrady - Liberec
Dobrý den, chtela jsem se optat, zda je tu nekdo šikovný a pomohl mi nakreslit, nejakou vizualiz…
casmaria
Před 9 lety
5
Použití vody z umyvadla na splachování
Dobrý den, nemáte prosím náhodou někdo zkušenost s WC do kterého je svedena voda z umyvadla a pak …
ifffca
Před 9 lety
4
Odporový drát jako vyhřívání podlahy
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s použitím odporového drátu jako variantu vyhřívání podlah…
ifffca
Před 9 lety
4
sponzor fóra
Atrium versus RD Rýmařov
Prosím stavíte nebo jste stavěli v poslední době s firmou ATRIUM a proč jste se rozhodli pro ni? Js…
anetka_kl
Před 8 lety
8
Odhad dřevostavba - podhodnocovaní
Dobry den, prosim Vas, casto pocuvam ludi, ze im drevostavbu pri odhade hypoteky odhadcovia podhodn…
cvana
Před 9 lety
16
Zkušenosti se skříňkami s výklopy Blum Aventos HF
Ahoj, máte někdo zkušenosti s výklopy Aventos HF? Není problém se zakládáním nádobí do vrchní polic…
whelp
Před 6 lety
13
Zkušenosti s kuchyní Kam typ Modul
Zdravím, chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti z kuchyní od polské firmy KAM, jedná se o typ MOD…
radimuh
Před 9 lety
1
Nevíte o volném pozemku v České Lípě?
Jelikož už jsem vyzkoušela téměř všechny možnosti jak sehnat pozemek k výstavbě domu, zkouším i tou…
lenja17
Před 9 lety
4
Kuchyňský dřez Franke Tectonite, jak jste spokojeni?
Prosím, jak jste spokojeni s kuchyňským dřezem Franke Tectonite, jaká je údržba, zda byste si ho ko…
verunky
Před 9 lety
5
Digestoř do rohu
Ahoj, budu mít varnou desku v rohu a zjistila jsem, že rohové digestoře jsou mnohem dražší, než ty …
verunky
Před 9 lety
11
Dřevostavba-difuzně otevřená, skladba stěn-dělal jste si někdo porovnání kvalita a cenové?
prosím,dělal jste si někdo porovnání různých konstrukčních systemů a skladeb stěn u difuzně otevřen…
joy_
Před 9 lety
8
Sklápěcí postel - zkušenosti
Dobrý den, nemá prosím někdo zkušenost se sklápěcí postelí? Děkuji za veškeré příspěvky ;-)
lucca2207
Před 8 lety
6
Porovnání dispozic a řešení dvou typových bungalovů s obývákem uprostřed
Zajímaly by mě vaše názory na porovnání řešení bungalovů LUCERN 131 a Dům razdva Bungalov 6. Cokoli…
wario
Před 7 lety
10
Kuchyně Lamont, máte jí někdo?
Budeme stavět s RDR a rozhodli jsme se pro kuchyň od Lamontu. Máte někdo kuchyň už hotovou se zabud…
lkmpivo
Před 9 lety
4
Výběr krytiny, poradíte
Dobrý den, stavíme RD, kde jsou dvě pultové střechy. Menší má sklon 10° a větší 11° ( 10,3 x 10,3m)…
koselak
Před 9 lety
2
Doporučte firmu pro rekonstrukci bytového jádra - Ostrava
Zdravím všechny, začínáme být s mužem zoufalí. Rádi bychom zrekonstruovali náš byt 3+1. Mimo předě…
shafrah
Před 9 lety
1
Na co se ptát na stavebním úřadě?
Dobrý den, zítra jdeme na SÚ dotázat se na náš snad už finální pozemek. NA pozemek byla v minulosti…
teron
Před 9 lety
2
Souhlas sousedů s ohlášenou stavbou (do150m2), řešil jste někdo?
Co když je v katastru nemovitostí uvedeno u sousedního pozemku, že je omezeno vlastnické právo? Sou…
yvettka83
Před 9 lety
26
Financovanie drevostavby - zmluva na dobu urcitu
Dobry den, urcite ste sa uz stretli s financovanim drevostavby, rada by som pocula Vase osobne skus…
vladimirsvorba
Před 9 lety
4
Šířka trojúhelníkového vikýřového okna v koupelně
Prosím o radu lidičky, máme v projektu velikost okna v koupelně (trojúhelníkové okno koupelna 9,3m2…
fiatek
Před 9 lety
1
Obložení schodiště dřevem, jaké dřevo jste použili?
Pokud jste někdo obkládali schodiště dřevem, jaké dřevo jste použili? a kde nejlépe sehnat dobře vy…
jumpmans
Před 9 lety
6
Retro vintage poštovní schránka, kde sehnat?
Ahoj holky,moc prosím o typy na retro vintage poštovní schránku. Moc děkuji 😘
novaa
Před 9 lety
6
Půdorys průchozího jádra v bytě 3+1, nemáte někdo?
Dobrý den, nemáte někdo prosím nakreslený půdorys bytu 3+1 s umakartovým průchozím jádrem? Nedaří …
689
Před 9 lety
4
Okna plast - HS portál hliník - výhody a nevýhody
Budeme mít plastová okna s izolačními trojsky, na terasu bude 3m široký HS portál(půl na půl fix a …
davex
Před 7 lety
14
Přerušení řízení v katastru nemovitostí
Ahoj,máte někdo zkušenost co to pro nás jako kupující znamená?Koupili jsme starší rod.domek na hypo…
chrobacik13
Před 9 lety
7
1
2
…
712
713
714
715
716
…