O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sousedova opěrná zeď
Zdravím a prosím o radu. Soused si postavil opěrnou zed ještě než jsme koupili sousední pozemek na…
blurrystan
Před 9 lety
1
Celkovy rozpocet bungalovu pri cene pozemku 1,800,000 CZK
Ahoj, chteli bychom s pritelem kupovat pozemek - ano, je drazsi - za 1,800,000, ale na moc peknem, …
zoja17
Před 9 lety
11
100% LTV u hypoték
Zdravím, jelikož někteří z vás již mají zkušenosti, případně dost studují svoje možnosti, jdu to z…
saurauia
Před 9 lety
15
Velox vs. Durisol -zkušenosti a názory
Zdravim Vas, snazim se ziskat co nejvice informaci a zajimalo by me jaky mate nazor na stavebni sys…
miroalt
Před 9 lety
1
Kde koupit kování na vstupní dveře?
Zdravím, řešíme dodávku oken a vstupních dveří, ale od firmy, která nám je bude dodávat, se nám nel…
boda2013
Před 9 lety
2
Architekt ve Východočeském kraji - doporučení
Zdravim Vas vsechny. Uz se nam to blizi a zaciname se rozhlizet komu bychom mohli duverovat s plany…
kompleta
Před 9 lety
3
Sušička prádla - řešení odpadu
Ahoj, děláme zrovna odpady a chystáme vodu v baráku, zasekli jsme se jestli sušička prádla potřebuj…
roman_
Před 2 lety
20
Jakou výšku od podlahy u závěsné umyvadlové skříňky?
Dobrý den, skříňka s umyvadlem je 68 cm vysoká. Kolik cm nad podlahu umístit a v jaké výšce má být …
jumpmans
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Otázky ohledně umyvadla
Už dlooouho řeším návrh koupelny a pořád si nejsem jista... tak poprosím o rady, zkušenosti, návrhy…
kekita
Před 3 lety
22
Antracitová okna od firmy PKS - máte někdo?
Máte někdo zkušenosti s firmou PKS? Chtěli bychom od nich okna i dveře antracit, na balkon uvažujem…
kopruz
Před 5 lety
29
Fasádní barva Weber šedá SE4B nebo SE4C, máte prosím někdo?
Máte prosím někdo jednu nebo obě tyto barvy? Moc prosím fotky, musíme vybírat hodně rychle a máme j…
hanule158
Před 5 lety
16
Rohový sprchový žlab, kde máte?
doporučíte, kdo máte? pan, co nám bude dělat koupelnu nám doporučil rohový, ne ten dlouhý, ale těc…
waranova
Před 9 lety
1
Podlahy v domech RD Rýmařov
Zdravím všechny, stavíme s RD Rýmařřov a řešíme podlahy. Prosím o zkušenosti, protože jsem troch…
uni.cat
Před 9 lety
5
Jaký materiál použít zevnitř jako pohledový v podkroví při zateplení nadkrokevní izolací?
V projektu máme OSB desky, ale pohledové to opravdu není. Palubky se mi nelíbí, tak zbývá už jen sá…
komenska
Před 9 lety
1
Jak kontaktovat majitele pozemku?
Ahoj všichni mám dotaz...hledáme vhodný pozemek ke stavbě rodinného domu v Pardubicích. Projíždím i…
zdemarka
Před 9 lety
8
Moderní dům do L, který návrh je lepší?
SOS :-) máme dva návrhy na domek, který se Vám zdá lepší + nemáte někdo něco podobného postavené? D…
brokolicenoblhoch
Před 9 lety
24
Závěsné světlo z každé strany postele
Ahoj, máte někdo takhle světla v ložnici? Vyhovuje vam to při četbě a neruší to partnera, když máte…
jakuda
Před 7 lety
3
Jaké máte zkušenosti s oplocením pozemku před stavbou?
Zdravím, jaké máte zkušenosti s oplocením pozemku před stavbou? Manžel ho chce oplotit, ale zvažuje…
tulda27
Před 9 lety
16
Parní čistič, jaký vybrat?
Dobrý den, uvažuji o koupi parního čističe, ale ne nic velkého a za rozumnou cenu, mohl by mi někdo…
xpila
Před 9 lety
2
Máte někdo zkušenost s firmou VasStav?
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s touto stavební firmou?? Děkuji za odpovědi.
terezahrom
Před 9 lety
1
Jaký polystyrén do podlahy?
Ahoj, mám na Vás takovej dotaz. Jen na úvod bych řekl malej příběh když se budete ptát proč. M…
zdenna
Před 9 lety
29
Rozpočet Ytong - je cena odpovídající?
Ahojky :) Dostali jsme první dva rozpočty na materiál (oba jsou téměř totožné). Prosím, zda by něk…
luckiesj
Před 7 lety
29
Jak odstranit samonivelační stěrku z dlažby?
Chtěl bych požádat o radu někoho zbnalého, jak odstranit samonivelční stšrku z dlažby. Vyrovnávali …
akoinac
Před 9 lety
2
Darování pozemku, co teď?
Babička mého přítele nám chce darovat část svého pozemku, ke stavbě našeho domu. Chceme začít stavě…
rikaroni
Před 9 lety
3
Tip na truhláře kuchyně z Příbrami a Hořovic
Doporučíte někdo truhláře pro výrobu kuchyně?Lokalita Příbram,Hořovice a okolí.děkuji
kytimyti
Před 9 lety
1
Designer kuchyně a obývacího pokoje - doporučení z Olomouce
Hezký večer, poradíte dobrého designéra/architekta, který by mi pomohl s návrhem kuchyně a obýváku?…
jitkagracova
Před 9 lety
1
Hledáme kdo nám udělá omítky z Olomouce
Ahoj, našel by se tu někdo kdo je z Olomoucka a dokázal by nám doporučit někoho kdo dělá vnitřní s…
olivie82
Před 8 lety
3
Černošice nebo Jesenice, jak se vám tam žije?
Ahoj všichni, potřebovala bych poradit od někoho, kdo zná Černošice nebo Jesenici nebo ideálně oboj…
beam1969
Před 9 lety
23
Udělat fotky/video z předávání domu (jako součást předávacího protokolu)?
Je vhodné udělat při koupi staršího RD ze samotného předávání nemovitosti (a před podpisem samotnéh…
trs_trs
Před 9 lety
3
Někdo šikovný na výrobu kuchyně
Znáte nějakou firmu dobrou na kuchyně a ne moc předraženou? klidně i živnostník :) :-) děkuji za t…
cvana
Před 9 lety
3
1
2
…
717
718
719
720
721
…