O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Firma na fasádu domu z okolí Uherské Hradiště, Zlín
Jedna se o klasickou fasadu (vnejsi omitka). Zateplovat nebudu. cca 160m2. Novostavba z cihel Hellu…
liborec
Před 7 lety
3
Krb se zadním přikládáním - výhody a nevýhody
Plánujeme do domu krb pro občasné použití. Rozhodně s ním nechceme vytápět, opravdu jen občas rozdě…
jandour
Před 4 lety
1
2
...
3
63
Externi skleněné zábradlí, jaká je údržba?
Zdravim, je tady nekdo, kdo ma venkovni zabradli ze skla (balkon, terasa, schodiste) jedna se mi o …
jumpmans
Před 9 lety
2
Cihlovzduch + izolace (vata). Jaké typy, jaká kombinace?
Přečetl jsem mnoho diskuzí a u cihlovzduchu mi asi nejlépe vychází v kombinaci s izolací (vata). Te…
ivusek
Před 9 lety
2
Kika bus a nábytek z Kika - zkušenosti
máte nějaké zkušenosti s Kika busem, platí se opravdu jen 200 Kč za 2 hodiny, nebo si musím i natan…
dawerius
Před 9 lety
2
Napojení se na kanalizaci
Dobrý večer, potřebuji radu od těch zkušenějších :-) Řešíme drobný problém - kanalizace vede nad n…
xtomm23
Před 6 lety
17
Spotřeba vody na osobu za měsíc
Prosím o Vaše odpovědi ke spotřebě vody za osobu na měsíc. Přišlo nám dnes vyúčtování za vodu (3 mě…
martin_tulka
Před 4 lety
1
2
37
Podlahové topení, jaký druh vybrat?
Dobrý den, vím , že se to tady již probírá v jiných diskuzích, ale je to takové roztříštěné. Chci d…
monx
Před 6 lety
19
sponzor fóra
Zkušenost s prodejnou kuchyní v ulici Jana Palacha Pardubice
Ahoj, Nema nekdo zkusenosti s prodejnou kuchyni v Pardubicich, ulice Jana Palacha- u kavovin?
tomino25
Před 9 lety
1
Dům do 2,5 mil - bungalov, od koho? min. 117 m2
Dobrý den, přemýšlíme, že začneme stavět. Rádi bychom nějaký bungalov max.do 2,5 mil, s podlah.ploc…
slabici
Před 9 lety
4
Hledám sousedy z Nehvizd, lokalita IV.
Zdravím všechny na střeše :) Je tu někdo, kdo čeká na svůj domeček nebo byt od Canaby z lokality…
marpedro
Před 8 lety
19
Mužete mi poradit stěhovací firmu z Prahy?
Dobrý den, prosím můžete mi poradit stěhovací firmu, se kterou máte dobrou zkušenost? Potřebuji, a…
cibulenka1
Před 9 lety
1
Jaký kabel máme dát pro přípojku dlouhou 88 m?
Dobrý den, prosím poraďte jaký máme dát kabel pro přípojku dlouhou 88 m? Původně jsme chtěli dávat …
requied
Před 9 lety
3
Odstín Sonoma, St.Tropez a divoký dub - jaký je rozdíl?
nevíte jaký je rozdíl meti odstínem sonoma, St. Tropez a divoký dub u laminované dřevotřísky. A kte…
jaasminka
Před 9 lety
1
Jakou barvu koupelnového nábytku?
Máme v koupelně světle šedé glazované kachličky Rako Symbol, na podlaze šedé dlaždice Rako Trend. J…
eficenka
Před 9 lety
2
Kolik % z ceny rekonstrukce mi navýší prodejní cenu nemovitosti?
Řekněme že koupím starší rodinný dům. Dobrý obyvatelný stav, nic PRIMO rekonstrukci nevyžaduje ale …
friss
Před 9 lety
16
Vysoká manželská postel bez úložného prostoru
Ahoj, radi bychom koupili vysokou manzelskou postel bez ulozneho prostoru. Nevime jaka je standardn…
sokleid
Před 9 lety
9
Bungalov - elektrokotel nebo TČ?
Dobrý den, Prosíme o radu, budeme stavět bungalov o obytné ploše cca 125m2, obvod. zdi ytong lambd…
requied
Před 9 lety
11
Koupě družstevního bytu, jaký postup při převodu do osobního vlastnictví?
Prosím o radu...chtěli bychom koupit byt 3+1, ale je bohužel družstevní..takže kvůli hypotéce ho mu…
crv
Před 9 lety
9
Jak se pohybuje cena pokládky podlahy?
Ahojte lidi,chtěl jsem se zeptat,jak se pohybuje cena za m2 pokládky 3-vrstvé dřevěné podlahy na le…
kubis631
Před 9 lety
3
Zastřešení terasy, jak vyřešit?
Prosím o radu týkající se zastřešení terasy. Váháme, jak to co nejlépe vyřešit - zda je lepší protá…
martinakocianova
Před 9 lety
10
Zkušenosti s interiérovými dveřmi Vasco Doors
Dobrý den, ať hledám jak hledám nikde nemůžu najít osobní zkušenosti s dveřmi Vasco. Máme vybrané l…
scruffy
Před 9 lety
2
Koupelny v RD - jak je uspořádat?
Ahoj lidi, poslední dobou už docela stresuji, jelikož se nám blíží doba, kdy dostaneme stavební …
jumpmans
Před 9 lety
7
Stavební firmy z okolí Ústí a Děčína - doporučte
Zdravím, scháníme stavební firmu na stavbu RD bungalov do 150m2 v okolí Ústí a Děčína. Tak prosím o…
barakara
Před 7 lety
6
Mohu začít dělat podbytí střechy, když nemám ještě zateplení?
Ahoj, prosím o radu,mphu začít podbití střechy teď,když nemám ještě zateplení? Udělal bych ho teď a…
matma
Před 9 lety
3
Z čeho máte živý plot?
Ahoj,uvazujeme o zivem plotu mezi nami a sousedy.Nechci ale tujky.Mate nekdo Habr nebo Japonsky top…
liax
Před 8 lety
30
Rada ohledně hypotéky a doby trvání zástavní smlouvy k nemovitosti
Dobrý den, potřebuji poradit ohledně hypotéky a doby trvání zástavní smlouvy k nemovitosti. Banka n…
crv
Před 9 lety
4
Odhad pozemku + projektu. Co jste museli dokládat odhadci?
odhad pozemku+ projektu domu - co jste prosím museli dokládat odhadci? máme běžné nacenění domu …
eficenka
Před 9 lety
5
Ubytování ve Vídni od konce září do konce ledna
Ahoj, nemáte někdo, prosím, nějaké typy na ubytování ve Vídni pro studentku od konce září do konce …
mariyanka
Před 9 lety
1
Někdo z Lochovic kdo staví?
Někdo z Lochovic kdo staví ?:)
cvana
Před 9 lety
1
1
2
…
724