O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vhodná podlahová krytina pro podlahové topení
Tady jsou nějaké odkazy: http://vytapeni.tzb-info.cz/podlahove-vytapeni/10799-mereni-povrchove-tep…
standa63
Před 9 lety
1
Klasická nebo francouzská okna do cihloveho bungalovu?
Prosím o radu, jaký typ oken zvolit, hlavně co se týká pokojů a ložnice. V obývací části máme franc…
lentilkah
Před 9 lety
8
Vinylová podlaha Quick-Step - click vs. lepená?
Dobrý den, prosím o radu. Chci si pořídit novou podlahu do kuchyně a chodby. Mám vybranou podlahu Q…
eva300
Před 9 lety
1
Firma na fasádu domu z okolí Uherské Hradiště, Zlín
Jedna se o klasickou fasadu (vnejsi omitka). Zateplovat nebudu. cca 160m2. Novostavba z cihel Hellu…
liborec
Před 7 lety
3
Krb se zadním přikládáním - výhody a nevýhody
Plánujeme do domu krb pro občasné použití. Rozhodně s ním nechceme vytápět, opravdu jen občas rozdě…
jandour
Před 4 lety
1
2
...
3
63
Externi skleněné zábradlí, jaká je údržba?
Zdravim, je tady nekdo, kdo ma venkovni zabradli ze skla (balkon, terasa, schodiste) jedna se mi o …
jumpmans
Před 9 lety
2
Cihlovzduch + izolace (vata). Jaké typy, jaká kombinace?
Přečetl jsem mnoho diskuzí a u cihlovzduchu mi asi nejlépe vychází v kombinaci s izolací (vata). Te…
ivusek
Před 9 lety
2
Kika bus a nábytek z Kika - zkušenosti
máte nějaké zkušenosti s Kika busem, platí se opravdu jen 200 Kč za 2 hodiny, nebo si musím i natan…
dawerius
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Napojení se na kanalizaci
Dobrý večer, potřebuji radu od těch zkušenějších :-) Řešíme drobný problém - kanalizace vede nad n…
xtomm23
Před 6 lety
17
Spotřeba vody na osobu za měsíc
Prosím o Vaše odpovědi ke spotřebě vody za osobu na měsíc. Přišlo nám dnes vyúčtování za vodu (3 mě…
martin_tulka
Před 4 lety
1
2
37
Podlahové topení, jaký druh vybrat?
Dobrý den, vím , že se to tady již probírá v jiných diskuzích, ale je to takové roztříštěné. Chci d…
monx
Před 6 lety
19
Zkušenost s prodejnou kuchyní v ulici Jana Palacha Pardubice
Ahoj, Nema nekdo zkusenosti s prodejnou kuchyni v Pardubicich, ulice Jana Palacha- u kavovin?
tomino25
Před 9 lety
1
Dům do 2,5 mil - bungalov, od koho? min. 117 m2
Dobrý den, přemýšlíme, že začneme stavět. Rádi bychom nějaký bungalov max.do 2,5 mil, s podlah.ploc…
slabici
Před 9 lety
4
Hledám sousedy z Nehvizd, lokalita IV.
Zdravím všechny na střeše :) Je tu někdo, kdo čeká na svůj domeček nebo byt od Canaby z lokality…
marpedro
Před 8 lety
19
Mužete mi poradit stěhovací firmu z Prahy?
Dobrý den, prosím můžete mi poradit stěhovací firmu, se kterou máte dobrou zkušenost? Potřebuji, a…
cibulenka1
Před 9 lety
1
Jaký kabel máme dát pro přípojku dlouhou 88 m?
Dobrý den, prosím poraďte jaký máme dát kabel pro přípojku dlouhou 88 m? Původně jsme chtěli dávat …
requied
Před 9 lety
3
Odstín Sonoma, St.Tropez a divoký dub - jaký je rozdíl?
nevíte jaký je rozdíl meti odstínem sonoma, St. Tropez a divoký dub u laminované dřevotřísky. A kte…
jaasminka
Před 9 lety
1
Jakou barvu koupelnového nábytku?
Máme v koupelně světle šedé glazované kachličky Rako Symbol, na podlaze šedé dlaždice Rako Trend. J…
eficenka
Před 9 lety
2
Kolik % z ceny rekonstrukce mi navýší prodejní cenu nemovitosti?
Řekněme že koupím starší rodinný dům. Dobrý obyvatelný stav, nic PRIMO rekonstrukci nevyžaduje ale …
friss
Před 9 lety
16
Vysoká manželská postel bez úložného prostoru
Ahoj, radi bychom koupili vysokou manzelskou postel bez ulozneho prostoru. Nevime jaka je standardn…
sokleid
Před 9 lety
9
Bungalov - elektrokotel nebo TČ?
Dobrý den, Prosíme o radu, budeme stavět bungalov o obytné ploše cca 125m2, obvod. zdi ytong lambd…
requied
Před 9 lety
11
Koupě družstevního bytu, jaký postup při převodu do osobního vlastnictví?
Prosím o radu...chtěli bychom koupit byt 3+1, ale je bohužel družstevní..takže kvůli hypotéce ho mu…
crv
Před 9 lety
9
Jak se pohybuje cena pokládky podlahy?
Ahojte lidi,chtěl jsem se zeptat,jak se pohybuje cena za m2 pokládky 3-vrstvé dřevěné podlahy na le…
kubis631
Před 9 lety
3
Zastřešení terasy, jak vyřešit?
Prosím o radu týkající se zastřešení terasy. Váháme, jak to co nejlépe vyřešit - zda je lepší protá…
martinakocianova
Před 9 lety
10
Zkušenosti s interiérovými dveřmi Vasco Doors
Dobrý den, ať hledám jak hledám nikde nemůžu najít osobní zkušenosti s dveřmi Vasco. Máme vybrané l…
scruffy
Před 9 lety
2
Koupelny v RD - jak je uspořádat?
Ahoj lidi, poslední dobou už docela stresuji, jelikož se nám blíží doba, kdy dostaneme stavební …
jumpmans
Před 9 lety
7
Stavební firmy z okolí Ústí a Děčína - doporučte
Zdravím, scháníme stavební firmu na stavbu RD bungalov do 150m2 v okolí Ústí a Děčína. Tak prosím o…
barakara
Před 7 lety
6
Mohu začít dělat podbytí střechy, když nemám ještě zateplení?
Ahoj, prosím o radu,mphu začít podbití střechy teď,když nemám ještě zateplení? Udělal bych ho teď a…
matma
Před 9 lety
3
Z čeho máte živý plot?
Ahoj,uvazujeme o zivem plotu mezi nami a sousedy.Nechci ale tujky.Mate nekdo Habr nebo Japonsky top…
liax
Před 8 lety
30
Rada ohledně hypotéky a doby trvání zástavní smlouvy k nemovitosti
Dobrý den, potřebuji poradit ohledně hypotéky a doby trvání zástavní smlouvy k nemovitosti. Banka n…
crv
Před 9 lety
4
1
2
…
724
725
726
727
728
…