O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Je nějaká zákonná lhůta na vystěhování z bytu, který prodávám?
Po přepisu na katastru přechází byt na nové majitele,je ze zákona nějaká lhůta do kdy se musím vyst…
tomasisk
Před 9 lety
5
Dlažba v dekoru dřeva dub, máte někdo?
Prosím, poraďte dlažbu v dekoru dřeva, konkrétně dub. Máte někdo v interiéru? Potřebovala bych vědě…
zmrz_lina
Před 9 lety
7
Skimmerový či přelivový bazén?
Hezký den všem, ráda bych položila dotaz ohledně bazénů. Jaký typ byste zvolili? Skimmerový n…
malinela
Před 7 lety
9
Bazén pro občasné používání - filtrace?
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s používáním bazénu bez litrace? Chceme dětem pořídit k babičce ba…
candat
Před 9 lety
6
Rostliny do přírodní zahrady, na jižní straně v mírně svažitém svahu
Ahoj, chystám se zakládat zahradu, ale nemám žádné zkušenosti. Mohli byste mi poradit nějaké rostli…
tulda27
Před 9 lety
9
Pomůžete mi prosím s dispozicí 2+1?
Ahoj všem, budeme se stěhovat, byt bude, co se týče rozměrů, velmi podobný, ale přesto mi dá přemýš…
bayt
Před 9 lety
17
Truhlíky u pergoly - prosím o radu
Před pergolou jsme vybudovali místo pro truhlíky a teď se dohadujeme co v nich bude vypadat nejlépe…
inkajanakova
Před 9 lety
11
Koupě domu za prodaný byt
Dobrý den, všem, vzhledem k tomu, že jsem v dané oblasti totálně nepolíbená poprosila bych o radu p…
verrronikaaa
Před 9 lety
16
sponzor fóra
Na co nezapomenout při koupi novostavby?
Zdravím, zvažujeme koupit novostavbu(domek) a potřebovala bych poradit na co všechno nezapomenout …
akoinac
Před 9 lety
4
Umístění zahradního domku
Zdravím, má někdo z Vás zkušenost jak moc ČEZ je háklivej na své ochrané pásmo? Máme na okraji…
nitro
Před 9 lety
17
Jaká dvířka - akrylát (senosan) nebo lakované?
Ahojte, tak stojím před rozhodnutím, jestli udělat kuchyň v akrylu a nebo v laku. Akryl je sice …
xkennyx
Před 9 lety
3
Prasklé obklady - kdo nese odpovědnost?
Dobrý den, objednala jsem si u koupelnového studia Nábytek MAX Praha montáž koupelnového nábytku. P…
bayt
Před 9 lety
1
Koupě staršího RD a prověření elektroinstalace - jak na to?
Plánuji koupit starší ale zachovalý rodinný dům, asi za 1,4 milionu, cihla, postaven někdy po roce …
vrajmantak
Před 9 lety
4
Koupě staršího RD a prověření centrálního topení
Plánuji koupit starší ale zachovalý rodinný dům, asi za 1,4 milionu, cihla, postaven po roce někdy …
friss
Před 9 lety
3
Ekonomické stavby - recenze
Dobry den,mate nekdo zkusenost s ES ekonomicke stavby? Dekuju za jakekoliv info nebo zkusenost ;-)
cihla2
Před 8 lety
22
Dřevostavby, montované či domy na klíč - je vůbec reálné postavit komplet dům 95 m2 do 2 milionu?
Zdravím, momentálně plánujeme baráček za Prahou a cena je pro nás velmi důležitá, no, pro koho není…
mp77
Před 9 lety
5
Koupelny 3 a 6 m2 - stačí?
Děláme projekt na dům a já zvažuji, zda nemáme příliš malé koupelny. Koupelna v přízemí má 3 m2 (…
rados8
Před 9 lety
18
Jakou zvolit pracovní desku na kuchyňskou linku?
Jakou zvolit pracovní desku - jednobarevnou nebo s nějakou strukturou? Líbila by se mě deska jednob…
kocicak123
Před 9 lety
6
Jak máte řešen detail pod vstupními a terasovými dveřmi?
Při betonáži podlahy, jak máte řešen detail pod vstupními a terasovými dveřmi? máte je podezděné ne…
akoinac
Před 9 lety
4
Co na to říkáte? Jak upravit kuchyni?
Prosím o vaše tipy a rady jak upravit kuchyn. Mrazák nebude, jen vestav. lednice a uvažuju jak využ…
lennaaa
Před 9 lety
20
Studie + projekt, jen pro pobaveni
Tak jen pro pobaveni,kdo tvrdi,ze architekt za 300 tis je hodne. Tohle je nabidka z prazskeho archi…
terkasofinka
Před 9 lety
1
2
34
Info o úvěrech
Ahojte, vsetkym zaujemcom o uvery resp. tym co uvery maju doporucujem precitat: https://www.novi…
vladimirsvorba
Před 9 lety
18
Jak začít?
Ahoj, jsem tady nová :-) S přítelem chceme příští rok na jaře plánovat stavbu domu. Nemáme pozemek.…
mandre
Před 9 lety
14
Výběr oken
Dobrý den! Prosím o názor diskutérů. Porovnávám tři nabídky na plast. okna. 1. Sulko - Opti…
jonnyj
Před 9 lety
6
Sítě proti hmyzu na oknech, když budeme mít venkovní žaluzie
..tak mám ještě dotaz - všude budeme mít venkovní žaluzie, máme dávat i sítě do oken, máte někdo ob…
1leontynka
Před 9 lety
2
Susedia z Live up Brno Bohunice
Ahoj, už som sa raz snažila túto tému založiť, ale takmer nikto nereagoval (asi bolo ešte skoro). T…
dianka48
Před 9 lety
1
Plán domu - přízemí, co na to říkáte?
Zdravim vsechny stavitele. Premyslime nad koupi starsiho domu a zajimalo by me jestli byste si ved…
zoja17
Před 9 lety
6
Spárořez u podlahy v novostavbě - váš názor?
Dobrý den, kupujeme byt v novostavbě. Když jsme si byli vybírat dlažbu, požadovali jsme, aby byla v…
obadl
Před 9 lety
9
Pouze fixní okno v kuchyni
Ahoj, mám dotaz, máme spojený obývací pokoj s kuchyní. Okno 190*140, které se mi líbí tak, jak je v…
blahova_andrea
Před 8 lety
17
Profi malíř - má takto vypadat výmalba?
Dnes pravděpodobně dokončil malíř své dílo. Objednal si ho stavitel, takže to nevím jistě, ale vzhl…
inkajanakova
Před 9 lety
1
2
33
1
2
…
734
735
736
737