O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zapuštění bazénu Azuro (402) DE LUXE
Dobrý den, rád bych na budoucí zahradě zapustil kruhový bazen Azuro 402, ale nikde se mi nedaří…
sobii
Před 3 lety
1
2
49
Varování - Martin Štádler, zednické a další práce
Dobrý den, mnozí tu jistě sledují průběh naší rekonstrukce. Ráda bych tímto důrazně varovala před z…
bayt
Před 9 lety
1
Jsou v současné době dotace na čističky odpadních vod?
Ahoj, nevíte, prosím, zda jsou v současné době nějaké výzvy na dotace na domácí čistírny odpadní…
tynka_
Před 9 lety
2
Screenové rolety, jak jste spokojeni?
Ahojte. Máte, prosím, někdo na Vaší novostavbě screenové rolety (Miniroll)? Jak jste s nimi spokoje…
lipanka
Před 9 lety
1
Bazén s keramickým obkladem - máte někdo?
Máte někdo bazén s keramickým obkladem? Zkušenosti prosím, pro a proti....líbí se mi obklad mozaiko…
mandre
Před 9 lety
1
Zkušenost s dotykovým ovládáním na indukci
Máte prosím zkušenost s dotykovým ovládání na indukci? Funguje to dobře? Není problém, když máte tř…
milandis
Před 9 lety
6
Postup s projektantem, je toto běžné?
Zdravím, vybrali jsme projektanta a on už po nás chce třetinu z celkové ceny projektu. Nemáme žádno…
bureslibor
Před 11 měsíci
1
2
41
RD Deed - zkušenosti
Dobrý den, rád bych se podělil na fóru o zkušenosti ze spolupráce s firmou D.E.E.D. Od prvního k…
jirka_so
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Inspirace minikoupelny
Zdravím potřeboval bych nějakou fotografiji , popř. inspiraci na minikoupelnu - sprchový kout , umy…
zuzajda2
Před 9 lety
5
Baterie do vany, máte někdo podobnou?
prosím nemáte někdo podobnou baterii jako od ravaku chrome s výklopným ramýnkem? vadí mi že ta páčk…
evasojkova
Před 9 lety
1
Jak máte vyřešené otevírání dveří na terasu?
Máte otvírací dveře na tersu tak, že je z obou stran klika a zámek. Šlo by o další možnost vstupu d…
badlina
Před 9 lety
7
Zrcadlo Lumi 100 - máte ho někdo?
http://www.koupelny-besteco.cz/sortiment/zrcadla-do-koupelny/zrcadla-s-osvetlenim/2779-lumi-100-zrc…
zdemarka
Před 9 lety
11
Tip na stavební firmu z Nymburku nebo Benátek nad Jizerou
Zdravím vespolek, mohu požádat o tip na šikovnou stavební firmu v okolí Nymburka, Benátek nad Jizer…
merit_n
Před 9 lety
4
Vady na domě o který mám zájem
Kupuju starší RD, v dobrém stavu, nic přímo nevyžaduje rekonstrukci. Dům mi prošel jeden stavební i…
ondra_cha
Před 9 lety
6
Projektant Praha a okolí - doporučíte?
Ahoj, doporučíte mi prosím projektanta v Praze nebo okolí? Ideálně Praha - východ, kolem Mladé Bol…
luxara
Před 9 lety
1
Sada na opravu dlažby Picobello, nemáte někdo?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemáte doma sadu na opravu keramických dlaždic Picobell…
janastverakova
Před 9 lety
1
Jakou podlahu na terasu?
Rekonstrujeme terasu (zastřešili jsme a zatím strhli starou dlažbu a vyrovnali podklad, na který př…
csbeton
Před 9 lety
4
Vchodové dveře - Perito vs. VP Trend
Jak se orientovat při výběru vchodových dveří? Podle jakých parametru, podle čeho a které vchodové …
aurantium
Před 8 lety
7
Jakou pračku zvolit?
Vybíráme pračku a sháníme nějakou do cca 7 tis. Kč, jelikož nepředpokládám,že by měla vysokou život…
7logi
Před 8 lety
11
Siko Tamara. Máté někdo?
Zdravím je zde někdo kdo má kuchyň ze sika - Tamaru (viz foto) . Chtěla bych jí vidět v různých var…
libor_jelinek
Před 5 lety
3
Návrh domu k posouzení (bungalov 5kk), kterou variantu vybrat?
Ahoj všem, jsme ve fázi plánování našeho domu. Navrhli jsme si dvě varianty a teď se rozhodujeme, …
tereza55
Před 9 lety
19
Kde sehnat stoličku Prisma?
Dobrý den, sháním takovouto drátěnou stoličku: http://www.kare-shop.cz/katalog/16806-stolicka-prism…
alex_007
Před 9 lety
1
Myčka dělá skvrny na plastovém nádobí. Čím vyčistit?
Pred chvili jsem vyklizela mycku a temer vsechno plastove nadobi ma na sobe bile, matne skvrny. Uz …
barussska1
Před 9 lety
3
Venkovní dlažba Semmerlock, rada ohledně pokládky
Zdravím vás. Potřeboval bych poradit ohledně pokládky dlažby semmerlock, konkrétně se jedná o pokl…
dawerius
Před 9 lety
2
Nevíte o volném pozemku - Březno u Chomutova
Zdravím. Jsme mladá rodina, která by se ráda přestěhovala do této obce.. Nevíte o někom, kdo prodáv…
weru88
Před 9 lety
1
Jak se vám zdá tato kombinace?
Co myslíte o kombinaci podlahy (šedá), kuchyňské linky hnědá jako teplejší odstín interiéru a sedač…
jenies
Před 9 lety
24
Zavlažování homemade
Dobrý den, potřeboval bych slyšet Váš názor. Rád bych udělal zavlažování 40m živého plotu tůjí a 4 …
revol
Před 9 lety
4
Manželská postel s vysokým čelem - kde koupit?
Zdravím, nemáte někdo tip, kde koupit manželskou postel, nejlépe s vysokým čelem?? Budu ráda i za j…
janicka56
Před 9 lety
9
Servis na TV Samsung v Praze
Nevíte o dobrém servisu na TV Samsung v Praze ? Děkuji
druk
Před 9 lety
1
Tepelné čerpadlo do 100.000,-Kč
Vzhledem k tomu, že nechci komín a stejně tak nechci klimatizaci, a pouze na elektriku nevyjde PENB…
jumpmans
Před 9 lety
30
1
2
…
736
737
738
739
740
…