O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dlažba Idea ceramica, máte jí někdo?
Dobrý den, líbí se mi dlažba Idea ceramica evergreen a chci se zeptat, jestli ji někdo má. Prosím o…
page007
Před 9 lety
2
Pultový nebo šuplíkový mrazák?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je podle vašeho názoru do špajzu lepší pultový nebo šuplíkový m…
ivusek
Před 9 lety
16
Je rozdíl v kvalitě jednotlivých výrobců polystyrenů?
Dobrý den, chtěla bych se zetat, jestli je rozdíl v kvalitě jednotlivých výrobců polystyrenu. Nebo …
jaropetrik
Před 9 lety
23
Jaké podbití na vazníky?
Ahoj, prosím o radu a zkušenosti s podbitím, zrovna řešíme jak udělat podbití a tápeme.. Líbí se ná…
zeneva
Před 9 lety
6
Ochranné pásmo lesa na zahradě
Ahojte, máme pozemek dlouhý 55 metrů a je ochranné pámu lesa, barák postavíme ještě v zóně, kde och…
charado
Před 9 lety
2
Projekt poschoďového podsklepeného domu
Zdravím, čo si myslíte o mojom návrhu domu? Čo by ste zmenili? Čo by ste odporučili? Pozemok je v c…
inkajanakova
Před 9 lety
2
Jaký kabel ke zvonku od domu k brance?
Jaký kabel pořídit k zvonku od domu k brance? Sice uvažujeme o bezdrátovém, ale dokud je možnost ta…
dawerius
Před 9 lety
10
Stále plodící jahody - kde nyní v červnu sehnat sazenice?
Snažím se ještě sehnat sazenice stáleplodících jahod a nikde už nemají. Nevíte kde v Praze či okolí…
nefertiti7
Před 9 lety
5
sponzor fóra
Typový projekt a následně změna stavby před dokončením
Chtěla bych se zeptat,jestli jste někdo koupili typový projekt z katalogu a potom vše uvnitř domu u…
avv
Před 9 lety
25
Drobivé základy, co s tím?
Zdědili jsme domek,který byl postavený v roce 1966.Betonový základ má 1 m nad terénem,beton se ale …
vrajmantak
Před 9 lety
8
Dřevostavba cca 90m2 na klíč do 2 miliónů, je to reálné?
Ahoj jsem nově zaregistrovaný, ale fórum sleduji již nějakou dobu. Mám dotaz a prosbu na vás zkušen…
weru88
Před 8 lety
1
2
51
Projekt patrového domu - vaše názory
Preji krasny den, prosim o vase nazory na projekt patroveho domku. Moc se mi nelibi usporadani kuch…
viados
Před 9 lety
1
2
46
Sousedé Jinočany
Zdravim ;-) , Nemame tu naahodou nejake sousedy z jinocan? nejlepe bydleni od Jinocany development…
tynkakropcova
Před 9 lety
4
Od koho jste brali Ytong - okolí Prahy?
dobrý den, chtěla jsem se zeptat, odkoho jste někde v okolí Prahy brali Ytong. Kde jste dostali n…
kkacca
Před 9 lety
5
Podklady pro hypotéku na výstavbu RD
Dobry den. Planujeme vystavbu RD. Momentalne mame jednu hypoteku na pozemek a ted finalizujeme proj…
vladimirsvorba
Před 9 lety
3
Sousedé Nehvizdy Canaba
Dobrý den, kupujeme s manželem domeček v Nehvizdech. Jedná se o Canabu III. etapu. Ráda bych tu …
pernicek1
Před 5 lety
20
Tip na firmu pro stavbu dřevostavby z Jižních Čech
Dobrý den, chtěla bych se zeptat máme v plánu stavět, pozemek vlastní. Doporučíte nebo víte o firmě…
zamilovanadonej
Před 9 lety
3
Nevíte, kdo má tuto baterii?
Viděla jsem tu u někoho podobnou baterii a moc se mi líbila. Potřebovala bych se na něco zeptat. Ne…
nada222
Před 9 lety
1
Odlišná barva oken a vchodových dveří
Dobrý den, bohužel jsme nuceni po pár letech v novostavbě provést výměnu oken. Nyní máme okna, vcho…
ales_hracek
Před 9 lety
4
Kolik vás stálo zpracování projektu napojení na vodovodní řád?
Ahoj, mám dotaz, kolik vás stálo zpracování projektu napojení na vodovodní řád, a popř. máte něk…
ondra_cha
Před 9 lety
5
Projekty přípojek a požárně bezpečnostní řešení - kam je podat?
Zdravim, mam v ruce projekty plynovodni a vodovodni pripojky a ted uz i pozarne bezpecnostni reseni…
bubuskubus
Před 9 lety
3
Zkušenosti Slavia bytový fond a.s. - Křenice u Prahy
Zdravím, mohl by se někdo podělit o zkušenosti s firmou Slavia bytový fond a.s., http://sbfas.cz/ a…
elismi
Před 8 lety
3
Rozdělení pozemku - stejný majitel pro nové rozdělené části
Preji pekny den vsem, resim maly rebus na katastru (neprilis ochotnem, nutno dodat) kde se snazi…
katkamor
Před 9 lety
4
Neznáte soudního znalce v oboru výstavby RD z Ostravy?
Dobrý den Neznáte nějakého soudního znalce v oboru výstavby RD? Konkrétně potřebuji posoudit roz…
zdemarka
Před 9 lety
7
Faber Inca FBI 537. V jaké výšce nad indukci?
Ahoj, mate? A v jake vysce bez problemu funguje nad indukcni deskou? Pisou 650 mm, neslo by ji …
janousekradek
Před 8 lety
5
Osvětlení v baráku
Ahoj, budeme teď řešit elektriku a vlastně pořádně ani nevíme jaký máme dát lustry,nebo zda dát LED…
hanluk
Před 9 lety
6
Strop Porotherm BN keramobetonový bez nadbetonávky, má někdo zkušenost?
Strop Porotherm BN keramobetonový bez nadbetonávky, má někdo zkušenost? Zaujala nás jednoduchost mo…
jeaniss
Před 9 lety
1
Přestavba bytu - co nato říkáte?
Myslíte si, že jsme se rozhodli správně, z větší kuchyně udělat malou nudli 3 x 2m, šrafované, a zb…
nimie
Před 9 lety
3
Čím máte obložené schody?
Ahoj všichni, řešíme čím si nechat obložit betonové schody. Co člověk to názor - masiv (dub), vinil…
akoinac
Před 9 lety
2
Hlinikový profil Aluron AS75, víte o něm něco?
Můžete mi prosím říci více o hliníkovém profilu okna ALURON AS75. Všude čtu o HEROAL ale o tomhl…
kossakowski1980
Před 9 lety
1
1
2
…
737
738
739
740
741
…