O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Tip firmy na zhotovení leštěného betonu
Shánim odkaz na nějakou firmu ze středočeského kraje na zhotovení podlahy do garáže konkrétně leště…
kuldacz
Před 9 lety
3
Dočasné pozastavení stavebního povolení - rada
Dobrý den, má dotaz ohledně dočasného pozastavení stavebního povolení. Chceme koupit pozemek, který…
vladimirsvorba
Před 9 lety
4
Od koho máte poistenie nehnuteľnosti (bytu)?
Chcela by som sa spýtať od koho máte poistenie nehnuteľnosti, prípadne, či viete, ktoré poisťovne s…
dianka48
Před 9 lety
1
Hypotéka ke koupi pozemku a stavby
Dobrý den, řešíme s přítelkyní budoucnost a chtěly by jsme domeček. Dotaz zní co banky říkají na …
vladimirsvorba
Před 8 lety
1
2
43
Truhlářství Hoblina - Třebestovice, zkušenosti
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s panem Václavem Jordákem z Třebestovic (popř.…
ditulinda
Před 9 lety
3
Dvou nebo jedno garáž?
Stale se nemuzeme dobrat nejakeho logickeho a zaroven esteticky prijatelneho umisteni garaze na poz…
mandre
Před 9 lety
10
Máte někdo v koupelně tento panel místo zrcadla?
Mate nekdo v koupelne tento panel misto zrcadla? Dekuji.
dawerius
Před 9 lety
2
Na kolik vyjde rozvod podlahovky, vody a odpadu?
Dobrý den, dalo by se zhruba vyčíslit kolik vyjde rozvod podlahovky, vody a odpadu pro domek 10x1…
akoinac
Před 9 lety
6
sponzor fóra
Vymazáni zástavy bytu z hypotéky
mame 70% hypoteku uvěr 3,2 mil. odhad na 4,1mil. chtěl bych vyjmout byt ze zastavy
vladimirsvorba
Před 9 lety
5
Stůl z pracovní desky svépomocí - dělal jste, máte někdo?
Zdravím, máme bílou kuchyni s pracovní deskou dub bardolino přírodní a prostě se mi nelíbí žádný jí…
lulii
Před 9 lety
18
Praha - doporučení architekta
Ahoj vsem,muzete mi prosim nekdo doporucit opravdu dobreho architekta Praha a okoli? Dekuji moooc
terkasofinka
Před 9 lety
1
2
...
...
4
5
123
Jaké sítě do střešního okna?
Máte někdo zkušenost s rolovací sítí do střešního okna? Jste spokojeni nebo ne? Nebo máte na okně …
dalmil
Před 9 lety
2
Malá stavba do 25 m2 na nestavebním pozemku, vybudování vlastní kanalizace
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Uvažuji o koupi pozemku, který není stavební a ani není v bud…
puhelin
Před 6 lety
16
Sepsání smlouvy na pozemek - samy nebo odborně?
Zdravím, chtěla jsem se Vás zeptat, zda jste si psali kupní smlouvu na pozemek samy nebo si ji radě…
charado
Před 7 lety
16
Firma dřevostavby na klíč - doporučení Frýdek Místek a okolí
Po dlouhém pročítání diskuzí máme dilema, nevíme jakou firmu si zvolit. Chtěli bychom si nechat pos…
lulu82
Před 9 lety
17
Výška podélného okna v kuchyni
Ahoj všichni... Plánujeme do kuchyně umístit podélné okno ( 1500mm) a řešíme, do jaké výšky ho dát.…
mamach
Před 6 lety
22
Rodinný dům rok 1939 koupit - ano či ne?
Zdravím všechny uživatele modré střechy. Měl bych dotaz nebo téma k diskuzi a rád bych poprosil o…
charado
Před 9 lety
1
2
32
Lino Tarkett Lupitter máte zkušenost?
Rozhodli jsme se dat lino od Tarkett Lupitter, ale přišel nám vzorek. Dali jsme jej pod nohu poste…
akoinac
Před 9 lety
2
ČOV a komáři, jak se jich zbavit?
Ahoj, mám v čističce hotovou líheň komárů a nevím, jak se jich zbavit...mucholapka byla během pár d…
atilius
Před 9 lety
1
Světové strany + rozložení obytných místností
Ahoj vsem,kdo me uz znate nebo neznate. potrebuji od vas pomoct... Asi zrejme se rozloucim s puvodn…
raradka
Před 9 lety
19
Natažení elektriky, jaká je daná výška vypínače od podlahy?
Ahoj, mám dotaz. Budu chystat drážky na elektriku, zásuvky, vypínače .. jen mě zajímá jaká je daná…
mitote
Před 9 lety
1
2
...
3
70
Nero od Gservisu, nemáte někdo postavený?
Ahoj, nemáte někdo domek Nero od Gservisu? Chystáme se stavět a rádi bychom nějaký viděli na živo. …
jendasim
Před 9 lety
3
Jak najít exekutora?
Dobrý den, při brouzdání na katastrálních mapách a hledání vhodného pozemku ke stavbě RD, jsem naš…
kossakowski1980
Před 9 lety
3
Zkušenosti s těmito úchytkami
Dobrý den, máte zkušenosti s těmito úchytkami? Nemůžu se rozhodnout, které by byly lepší.. Budou se…
zuzinkas
Před 9 lety
3
Fasáda nebo kamenný obklad. Co se dává dříve?
áZdravím, v jakém pořadí jste dokončovali váš domeček? Nyní máme na domě jednu vrstvu lepidla s p…
spaly
Před 7 lety
16
Plovoucí základovka, máte někdo zkušenost?
Ahoj všem, máte někdo místo základových pasů plovoucí základovku, ať už svépomocí nebo dodavatelsky…
1karel1
Před 9 lety
22
Terasa u domu Nova77
Ahoj všichni, potřebovala bych poradit od těch, co mají dům nova77 od rymarova. Řešíme terasu a nev…
briva
Před 9 lety
1
Návrh kuchyně - připomínky
Ahoj holky, mrkněte na návrh kuchyně - je něco, co byste změnily z hlediska praktičnosti?? Budu rá…
eliskaxox
Před 9 lety
26
Návrh kuchyně - co byste změnili?
:-o Ahoj holky, mrkněte na návrh kuchyně - je něco, co byste změnily z hlediska praktičnosti?? Bud…
vlckovaklara
Před 9 lety
3
Řešil jste někdo posunutí obrubníku?
Zdravim, Resil tady nekdo z vas posunuti obrubniku? Potrebuju posunout najezdove obrubniky na druh…
zdenna
Před 9 lety
9
1
2
…
739
740
741
742
743
…