O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Okna od firmy Castor plus - zkušenosti
Zdravím máte někdo okna od firmy Castor plus ?¨Ideálně pak hliníková. Zajímali by mě Vaše zkušen…
kossakowski1980
Před 8 lety
5
Hledám šikovného obkladače - Brandýs nad Labem, Benátky nad Jizerou, Lysá
Ahoj, dostali jsme se do fáze řešení obkladů a dlažeb a nemůžeme sehnat žádného obkladače. Máme nov…
pibi1
Před 9 lety
7
Firma dumprorodinu.cz - reference
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s firmou, která staví tento projekt - dumprorodinu.cz ? konkrétně …
dolphy
Před 9 lety
1
Jak odstranit rezavé fleky na venkovní dlažbě?
nevěděl by někdo, jak odstranit rezavé fleky na venkovní dlažbě - best/vegaro? manžel dával travin …
csbeton
Před 9 lety
2
Plísně v bytě - zkušenost s prostředkem Laget Samurai
Zdravím, bydlíme v panelovém domě pod střechou v posledním patře. V zimních měsících máme problé…
vladimir_sacha
Před 4 lety
5
Vinylová podlaha Ambra Wood - rozestupy v normě?
Dobrý den, máte zde někdo prosím vinylovou podlahu Ambra Wood? Nechali jsme si ji loni v srpnu za v…
mirima
Před 9 lety
1
Úprava projektu RD po vydání stavebního povolení
Dobrý den, ráda bych se poradila, chceme kupovat hrubou stavbu RD, která stojí cca 5 let na poze…
akoinac
Před 9 lety
2
Sádrokarton na stropě natřený tmavou syntetikou. Co s tím?
Zdravím. předchozí majitel si natřel sádrokartonový strop v ložnici tmavě modrou barvou. Nevím pře…
requied
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Římské rolety, kdo máte a od jaké firmy?
Prosím kdo má doma římské rolety, mohla by som poprosit o fotky a firmu, která Vám to dělalá. Děkuj…
dzulinka25
Před 9 lety
1
Chýbajúce zásteny na terase (žiadne súkromie)
Ahoj, chcela som sa spýtať na Váš názor na zásteny na terase, ktoré sú na fotke. Kupujeme byt, pri …
liax
Před 8 lety
8
Biokrb, máte zkušenosti a jaký doporučujete?
Dobrý den, uvažuji nad biokrbem...máte někdo zkušenosti? Či můžete nějaký doporučit? Děkuji :-)
kacireksro
Před 9 lety
3
Ikea - postel Hemnes, zkušenosti
prosím o zkušenosti dobré i špatné s touto postelí. Moc děkuji :)
plaintruth
Před 4 lety
11
Regulace teplovodního podlahového vytápění
Zdravím Vás stavebníci, v brzké době plánuji realizaci podlahového topení, omítky mi mají přijít dě…
zeneva
Před 9 lety
16
Samolepicí vinylová podlaha - zkušenosti
Zdravím, má někdo zkušenost se samolepící vinylkou? Jestli se Vám nezačla třeba po pár měsících odl…
jana1991
Před 9 lety
1
Je tento systém správně navržen, jak správně s topením zacházet?
Dobrý den, měla bych dotaz zda systém je správně navržen, kdo ví jak správně s tímto topením zachá…
martin_s
Před 4 lety
10
Jak dorovnat terén?
Okolo domu musíme dorovnat/srovnat terén. Celkově si myslím, že bude třeba celý terén zvednout o mi…
petrsv1000
Před 9 lety
14
Je třeba k ohlášení územní rozhodnutí?
Prosím potřebuji k ohlášení stavby územní rozhodnutí?? Jdu dnes podat žádost o ohlášení, tak zda má…
sanysobotkova
Před 9 lety
2
Komínová dvířka
Dobrý podvečer, koupil jsem dům a při čištění komína mi kominík řekl, že je potřeba přesunout vy…
ondra_cha
Před 9 lety
2
Zahradní architekt z okolí Humpolce a Pelhřimova
Prosim o tip na sikovneho zahradniho architekta v okoli Humpolec, Pelhrimov, Havlickuv Brod. Dekuj…
nefertiti7
Před 9 lety
3
Vekra - naše zkušenost s dveřmi
VEKRA UŽ NIKDY! Od Vekry si nikdy nic neberte, ať nedopadnete jako já. Už se s nimi měsíc a půl …
martin_gruber
Před 3 lety
1
2
43
Stavěl jste někdo s firmou Neostyl?
Dobrý den, stavěl jste někdo s firmou NEOSTYl.. jsou z Roudnice nad Labem . Zajímali by mě nejak…
kossakowski1980
Před 9 lety
1
Reliéfní dlažba - zkušenosti v interiéru
Dobrý den, zajímal by mě názor a zkušenosti obecně s reliéfní dlažbou v interiéru. Samozřejmě hlav…
haniani
Před 9 lety
1
Kalkulace za perlinku a štuk - odhad
Ahoj, budeme dávat perlinku a štuk cca na 200m2. Je tu někdo kdo by mohl odhadem spočítat cenu na k…
baruska603
Před 9 lety
1
Nemáte někdo ložnici Ikea Oppland?
Dobrý den, prosím nemáte někdo ložnici Ikea Oppland . Chtěla bych se na něco zeptat. Za fotky bych…
domi2911
Před 9 lety
1
Stínítko na lampu, jak ošetřovat textilií?
Dobry den mohla bych se prosím zeptat kdo ma stolní nebo stojící lampu nevím jak pečovat o textilní…
martina_sk
Před 8 lety
4
Skříňky až do stropu - inspirace
Chtela bych v kuchyni horni skrinky az po strop, tedy zadne misto, na kterem se akorat uklada lepka…
jajulin
Před 9 lety
12
Bílé spotřebiče
Dobry vecer, Jdu poprosit o radu. Mame vybranou kuchyn Bodbyn ikea a radi bychom kremovou troubu a…
dvestepadesat
Před 9 lety
5
Sedací souprava - kožená nebo látková?
Zdravím, nevíme, jakou si vybrat sedačku do obýváku, zda koženou nebo látkovou. Koženou jsem necht…
leukocyt
Před 9 lety
9
Zahradní architekt z Ostravska
ahoj, sháním šikovného a levného zahradního architekta nebo někoho, koho to baví a má určité zkušen…
barunkastastna
Před 9 lety
1
Sťahovanie Brno
Ahoj, máte niekto skúsenosti s firmou na sťahovanie v Brne? Nejde nám o veľké sťahovanie, asi len k…
dianka48
Před 9 lety
1
1
2
…
738
739
740
741
742
…